Ημερήσιες Προβλεψεις ζωδια σημερα 20/10 Τριτη

evdomadiaies-erwtikes-provlepseis-zodia-2-8-6

Κριός

Γενικά zwdia:Ήσασταν πάντα πρακτικοί σε οικονομικά θέματα αλλά μερικές φορές ο καταναλωτισμός μπορεί να δημιουργήσει κάποιο άγχος. Φυσικά και θέλετε να δείξετε στο ιδιαίτερο άτομο της ζωής σας πόσο νοιάζεστε αλλά ίσως δεν χρειάζεται να σπαταλάτε τόσα χρήματα για να το αποδείξετε. Βρείτε μια ισορροπία. Δεν χρειάζεται να αγοράσετε αυτοκίνητο. Μια μικρότερη χειρονομία θα εκτιμηθεί.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

zodia-taro-45

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Ακόμα και αν δεν είστε σωματικά στην δουλειά το μυαλό σας είναι κολλημένο εκεί. Το να δώσετε στον εαυτό σας ένα διάλειμμα είναι πιο εύκολο να το λέτε παρά να το κάνετε. Χρησιμοποιήστε την κίνηση για να διώξετε το άγχος, την ένταση ή την σύγχυση που κουβαλάτε.

Ταύρος

Γενικά zwdia: Μάλλον θα αισθάνεστε ότι σας τραβούν προς 2 κατευθύνσεις σήμερα. Είστε σε καλό σημείο στην καριέρα σας και δεν θέλετε να χάσετε την ορμή. Ταυτόχρονα αισθάνεστε ότι θα θέλατε να περάσετε χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μακάρι να μπορούσατε να ήσασταν ταυτόχρονα σε 2 μέρη. Ίσως μπορείτε να έχετε περισσότερη επικοινωνία με την οικογένειά σας. Σίγουρα θα τους άρεσε πολύ.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Συγχρονιστείτε με τον εαυτό σας, τον πραγματικό εαυτό σας, αντί να κρατάτε την εικόνα του εργαζόμενου ή του εργοδότη. Αφήστε τους ρόλους να χαθούν καθώς απολαμβάνετε την ημέρα σας. Ακόμα και αν πρέπει να δουλέψετε σήμερα προσπαθήστε να πλησιάσετε τους άλλους με τον πραγματικό εαυτό σας.

Δίδυμοι

Γενικά zwdia: Η ενέργεια είναι ασυνήθιστα αργή και σας κάνει να σέρνεστε και την παραγωγικότητά σας να υποφέρει. Δεν μπορείτε να κάνετε πολλά για αυτό. Βάλτε προτεραιότητες στα καθήκοντά σας ώστε να ολοκληρώσετε ότι πρέπει να γίνει. Όλα τα άλλα θα πρέπει να περιμένουν μέχρι αύριο. Γεμίστε ενέργεια τον εαυτό σας όσο περισσότερο μπορείτε με καλή διατροφή και μια ωραία βόλτα.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μπορεί να είναι δύσκολο να σταματήσετε το μυαλό σας και να χαλαρώσετε. Το να ασχοληθείτε με παιχνίδια που απασχολούν το μυαλό σας μπορεί να είναι μια θετική μετάβαση. Αν πρέπει να πάτε στην δουλειά σήμερα προσπαθήστε να σκεφθείτε την δουλειά σας σαν παιχνίδι και όχι σας υποχρέωση.

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Τα ταξίδια μάλλον θα αντιμετωπίσουν μηχανικές δυσκολίες και καθυστερήσεις. Θα φθάσετε στον προορισμό σας τελικά αλλά θα πρέπει να είστε υπομονετικοί. Αν πηγαίνετε στο αεροδρόμιο, πάρτε μαζί σας και ένα βιβλίο γιατί μάλλον η αναμονή θα είναι πολύ μεγάλη. Αν πηγαίνετε στην άλλη πλευρά της πόλης τότε πάρτε μαζί σας την αγαπημένη σας μουσική.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Σκεφθείτε τον εαυτό σας σαν αστέρα του κινηματογράφου. Η δουλειά θα είναι πιο διασκεδαστική αν κάνετε ότι παίζετε έναν ρόλο. Η έντονη φαντασία σας μπορεί να σας πάει οπουδήποτε. Αν δεν πρέπει να είστε στην δουλειά σήμερα, ακόμα καλύτερα. Απολαύστε το ρεπό σας και χαλαρώστε.

Λέων

Γενικά zwdia: Μην παίρνετε τίποτα τοις μετρητοίς.Υπάρχει μια ατμόσφαιρα παραπληροφόρησης και ασυνεννοησίας και πρέπει να αποφύγετε τα κουτσομπολιά. Αυτό είναι εύκολο να το λέτε αλλά όχι να το κάνετε καθώς όλες οι κοινωνικές εκδηλώσεις των επόμενων ημερών σας φέρνουν σε επαφή συνέχεια με τέτοια άτομα. Να είστε ευχάριστοι, να χαμογελάτε αλλά μην κάνετε ερωτήσεις. Μόλις ξεκινήσουν αυτά τα άτομα, απλά συνεχίζουν να μιλάνε.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Ακόμα και αν δεν είστε στην δουλειά σήμερα η δουλειά θα είναι στο μυαλό σας χάρη σε κάποιον που τηλεφωνεί και σας κάνει μια ερώτηση που σχετίζεται με την δουλειά. Να θυμάστε ότι δεν είστε υποχρεωμένοι να απαντήσετε τώρα. Μάλλον μπορεί να περιμένει.

Παρθένος

Γενικά zwdia: Οι επισκέψεις των φίλων και την οικογένειάς σας ενισχύονται σήμερα. Άσχετα από το αν έρχονται ή αν πηγαίνετε εσείς, θα περάσετε ένα υπέροχο βράδυ. Αυτό είναι ότι ακριβώς χρειάζεστε μετά από μια δύσκολη ημέρα, γεμάτη μηχανικές δυσκολίες και καθυστερήσεις. Αφήστε τα όλα πίσω σας. Γεμίστε τα ποτήρια σας και απολαύστε χρόνο όλοι μαζί.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η ισορροπία έρχεται όταν βρίσκετε τρόπο να κάνετε το μυαλό σας να ηρεμήσει και να χαλαρώσει. Δείτε τα πράγματα με μια άλλη οπτική, μέσα από άλλη γωνία. Μην αφήσετε αυτά τα μικρά πράγματα να χαλάσουν την ημέρα σας.

Ζυγός

Γενικά zwdia: Η ενέργειά σας μπορεί να είναι χαμηλή σήμερα και έτσι να είναι η ιδανική ημέρα για να μείνετε μέσα και να διαβάσετε ή να ασχοληθείτε με γραφειοκρατικές εκκρεμότητες. Δεν είναι ωραίο αλλά δεν απαιτεί και πολύ ενέργεια. Το γράψιμο που πρέπει να κάνετε θα είναι απλό. Θα εκμεταλλευθείτε καλά αυτή την ευοίωνη ημέρα.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μπορείτε να απομακρύνετε δύσκολα επαγγελματικά ζητήματα με ευκολία. Υπάρχει μια ανάλαφρη ροή στην ημέρα που σας βοηθά να απομακρύνετε την ένταση της δουλειάς. Ακόμα και αν είστε στην δουλειά σήμερα και είστε χαλαροί και άνετοι.

Σκορπιός

Γενικά zwdia: Μπορεί να αισθάνεστε εκνευρισμό και μοναξιά αύριο. Αυτό που θέλετε είναι να περάσετε ένα χαλαρό απόγευμα με τον/την σύντροφό σας αλλά δεν μπορείτε να τον/την βρείτε πουθενά. Τα αεροπλάνα καθυστερούν και η κίνηση την ώρα αιχμής είναι άσχημη. Τα κινητά δεν βοηθούν. Κάντε υπομονή. Όταν βρεθείτε ξανά η επανένωσή σας θα είναι ηλεκτρική.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Ελπίζετε να βρείτε διέξοδο από τις δύσκολες καταστάσεις που αντιμετωπίζετε. Δυστυχώς η ένταση συνεχίζει να υπάρχει και μόνοι οι άνθρωποι και τα σκηνικά αλλάζουν λίγο. Προσπαθήστε να διατηρήσετε το χιούμορ σας.

Τοξότης

Γενικά zwdia:Μπορεί να αισθάνεστε ότι οι τοίχοι κλείνουν γύρω σας. Μην επιτρέψετε σε κάτι τέτοιο να γίνει. Κάντε ότι πρέπει ώστε να ανανεώσετε το πνεύμα σας και το κίνητρό σας. Μπορεί να έχετε κουραστεί από κάποιες αρμοδιότητες και ευθύνες. Είστε πολύ έξυπνοι και μπορείτε να το αντιμετωπίσετε. Κάντε ένα διάλειμμα από την καθημερινότητά σας και βγείτε έξω απόψε. Θα απολαύσετε πολύ τον χορό.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Δεν έχετε καλή επαφή με τους φίλους ή την οικογένειά σας. Αυτό οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι το μυαλό σας είναι γεμάτο σκουπίδια που έχουν παραμείνει εκεί από την δουλειά. Ασχοληθείτε με κάποια δραστηριότητα που σας βοηθά να καθαρίσετε το μυαλό σας και να κάνετε μια νέα αρχή.

Αιγόκερως

Γενικά zwdia: Μπορεί να είναι μια περίεργη ημέρα καθώς θα είναι αυξανόμενα δύσκολο να συγκεντρωθείτε. Αυτό δεν σας ταιριάζει. Συνήθως είστε αποδοτικοί συγκεντρωμένοι. Φταίνε οι πλανήτες. Ο σχηματισμός τους είναι η αιτία του λήθαργου και της ανίας. Αποδεχθείτε το γεγονός ότι δεν θα κινήστε με τον συνήθη ρυθμό σας. Μπορείτε να αναπληρώσετε τον χαμένο χρόνο αύριο.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Πάρτε ένα μάθημα που μάθατε στην δουλειά σας και εφαρμόστε το στο σπίτι σας. Κάποιος στην προσωπική σας ζωή χρειάζεται λίγη πειθαρχία ή απλά πρακτικές συμβουλές. Η συζήτηση προχωρά εύκολα και είναι παραγωγική.

Υδροχόος

Γενικά zwdia: Εσείς και ο/η σύντροφός σας μπορεί να είναι δύσκολο να συνδεθείτε σήμερα. Είστε απασχολημένοι με προσωπικά ζητήματα και υποχρεώσεις. Ενώ έχετε κάθε πρόθεση να βρεθείτε για δείπνο δεν φαίνεται να μπορείτε να συνδεθείτε. Είναι εκνευριστικό αλλά συνεχίστε να προσπαθείτε. Όταν τελικά τα καταφέρετε η επαφή σας θα είναι εξαιρετική.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Ο καλύτερος τρόπος να γιατρέψετε τον εαυτό σας από την προηγούμενη εβδομάδα είναι να μιλήσετε με τους άλλους. Το να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας, τις συζητήσεις και τις σχέσεις σας με τους άλλους θα είναι εξαιρετικά ωφέλιμο. Θα διώξει το βάρος που αισθάνεστε και θα βοηθήσει την επόμενη εβδομάδα να πάει πολύ καλύτερα.

Ιχθύες

Γενικά zwdia: Έχετε γενναιόδωρο πνεύμα αλλά ίσως ανησυχείτε μήπως ήσασταν υπερβολικά γενναιόδωροι. Αν αγοράσατε ένα μεγάλο δώρο για κάποιον ίσως ανησυχείτε ότι το έχετε παρακάνει. Μην ανησυχείτε πολύ γι αυτό. Ο/η σύντροφός σας θα αγαπήσει την σκέψη σας αλλά η πληρωμή της πιστωτικής σας θα είναι το επόμενο μήνα.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Το μυαλό σας είναι μπερδεμένο με συζητήσεις από την προηγούμενη ημέρα. Φαίνεται ότι το μυαλό σας τις σκέφτεται ξανά και ξανά και δεν μπορείτε να βγάλετε από το κεφάλι σας τις κουβέντες των άλλων. Κάντε ότι μπορείτε να διώξετε αυτές τις σκέψεις και μην τους επιτρέπετε να κυριαρχούν στο υποσυνείδητό σας σήμερα.

zodia-astra-tarot