Η ένταση ρυθμίζει τη συναισθηματική απελευθέρωση 18-19/02

didaskalia-planitwn-afroditi

Η ένταση ρυθμίζει τη συναισθηματική απελευθέρωση 18-19/02 .

Η ένταση : Ο Ερμής στον Υδροχόο κάνει εξάγωνο με τον Δία στον Κριό. Όλο το Σαββατοκύριακο, ο Ερμής τριγωνίζει τον Άρη στους Διδύμους, με αποτέλεσμα να επικρατεί μια έκρηξη αδρεναλίνης στην ατμόσφαιρα!

Όλες οι αισθήσεις διεγείρονται και συνεργάζονται για να διαμορφώσουν ένα σχέδιο αυξημένης ανταπόκρισης στη δράση.

Βρείτε όσες περισσότερες δημιουργικές ιδέες μπορείτε .. ώστε να ανοίξει ο δρόμος για αυτοσχεδιασμό και βελτίωση!

zodia-taro-45

Ένα ανοιχτό μυαλό φέρνει μια πληθώρα διεγερτικών επιλογών. Το σχέδιο είναι να εξελιχθείτε. Ό,τι κι αν επιλέξετε, μην το πολυσκεφτείτε! Απλά προχωρήστε. Τα πράγματα θα αρχίσουν να αναπτύσσονται από εκεί και πέρα. Παρασκευή βράδυ, η Σελήνη στον Αιγόκερω κάνει εξάγωνο με την Αφροδίτη στους Ιχθύες και στη συνέχεια ενώνεται με τον Πλούτωνα.

Ο Πλούτωνας κάνει ημι-εξάγωνο με τον Ήλιο στον Υδροχόο… και ο κυβερνήτης του Αιγόκερω Κρόνος, κάνει ημι-εξάγωνο με την Αφροδίτη. Πώς μπορούμε να διατηρήσουμε, να μειώσουμε σταδιακά ή και να εξαλείψουμε παλιές ιδέες και αντιλήψεις.. ταυτόχρονα;

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

Η ένταση ρυθμίζει τη συναισθηματική απελευθέρωση 18-19/02 .

Μπορούν οι ανάγκες και οι επιθυμίες μας από τον παλαιότερο τρόπο ζωής μας να γίνουν κατάλληλες για να ταξιδέψουν μαζί μας στη νέα ζωή; Μπορούμε να τις ανακυκλώσουμε… και να τις επαναχρησιμοποιήσουμε σε άλλη μορφή!

Θα το καταλάβουμε όταν το δούμε. Λάμπει το ζευγάρωμα του καινούργιου με το παλιό! Σε κάθε περίπτωση, η νηφαλιότητα , είναι απατηλά ευχάριστη κι ελκυστική. Ενώ οι αισθήσεις και οι ιδέες φουντώνουν, η απόλαυσή μας παίρνει το χρόνο της… και η ικανοποίησή μας διαρκεί. Το μεγαλύτερο μέρος του Σαββατοκύριακου, η Αφροδίτη κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα. Αυτό το θεϊκό νήμα ηδονής, ξυπνάει τις αισθήσεις μας.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα της Κατίνας – 3ο Δεκαήμερο Φεβρουάριος 2023

chartomantia-098

Ο Ερμής  κάνει εξάγωνο με τον Χείρωνα. Μια δραστική αντίληψη της πραγματικότητας και μια νέα προοπτική, μας βοηθούν να διοχετεύσουμε αυτές τις φρέσκες ιδέες σε μελλοντικές περιπέτειες, κερδίζοντας έδαφος και αποκτώντας εμπειρίες. Το απόγευμα του Σαββάτου, ο Ήλιος μετακινείται στους Ιχθύες και η Σελήνη του Υδροχόου δίνει έμφαση στο εξάγωνο Ερμή/Δία, δημιουργώντας τη διάθεση για εκστατική έρευνα.

Η Σελήνη κάνει εξάγωνο με τον Χείρωνα, τετραγωνίζει τον Ουρανό και τριγωνίζει τον Άρη τη νύχτα. Είστε νευρικοί ή αγχωμένοι; Ανατρέψτε το και χρησιμοποιήστε αυτή την ένταση για να χαλαρώσετε. Στραφείτε στη διασκέδαση και την απόλαυση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Η ένταση ρυθμίζει τη συναισθηματική απελευθέρωση.

Την Κυριακή η Σελήνη του Υδροχόου συνεχίζει μέχρι να αλλάξει ζώδιο, τη συνοδό της με τον Κρόνο. Με τη  διάθεση που επικρατεί χρησιμοποιούμε αυτή την αίσθηση του πανικού, για να είμαστε σε ετοιμότητα. Κυριακή βράδυ η Σελήνη γλιστράει στους Ιχθύες κι έχουμε μια Νέα σελήνη σε σύνοδο με τον Ήλιο.

Παίρνουμε το παλιό μαζί μας στη νέα μας ζωή, αλλά είναι επανασχεδιασμένο, καινούργιο. Βρίθουμε από ανατροπές που μεταμορφώνονται σε ολοκαίνουργια ξεκινήματα, γεμάτα ενόραση, έμπνευση και συνειδητοποίηση, που θα πάρουμε μαζί μας στο επόμενο στάδιο της κατανόησης και της ύπαρξής μας. Ανοίξτε το μυαλό σας… κουνηθείτε! Ο σκοπός σας θα ακολουθήσει, ακόμα κι αν δεν είναι ακόμη ξεκάθαρος.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA