Η Αγάπη θα μας χτυπήσει την πόρτα 22/07

zwdia-erwtikes-21-7-14

Η Αγάπη θα μας χτυπήσει την πόρτα 22/07 .

Η Αγάπη Ο Ήλιος μπαίνει στον Λέοντα .

Ο Ήλιος μπαίνει στον Λέοντα για τον επόμενο μήνα. Ενώ ο Καρκίνος κυβερνά το σπίτι και την οικογένεια, ο Λέων κυβερνά τον 5ο οίκο της αγάπης και της διασκέδασης.

Ενώ ο Καρκίνος έχει να κάνει με οικογενειακές συγκεντρώσεις και διακοπές, ο Λέων είναι προσανατολισμένος προς τους singles, τη διασκέδαση και τον ρομαντισμό.

zodia-taro-45

Τώρα είναι η ώρα να βουτήξετε τα δάχτυλα των ποδιών σας στο νερό και να το απολαύσετε καθώς η εποχή είναι τόσο φευγαλέα. Αυτή η φορά μπορεί να είναι ένα πολύ ευπρόσδεκτο διάλειμμα από το άγχος και τη σοβαρότητα του κόσμου, γι’ αυτό πάρτε τη διασκέδαση στον ήλιο όσο μπορείτε.

Ο Λέων κυβερνάται από τον Ήλιο που μας δίνει ζωή και ζεστασιά και αυτή την εποχή του χρόνου είναι αδύνατο να αγνοήσουμε. Η ενέργεια του Λέοντα είναι σίγουρη και τολμηρή και αυτή μπορεί να είναι η καλύτερη εποχή του χρόνου για φιλία, διασκέδαση και καλοκαιρινό ρομαντισμό.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

taro-provlepseis-01

Η Αγάπη θα μας χτυπήσει την πόρτα 22/07 .

Ο Λέων είναι ζώδιο της φωτιάς και τα ζώδια της φωτιάς είναι επιρρεπή στη δράση, την κίνηση και τη δημιουργία και σπάνια αφήνουν το γρασίδι να φυτρώσει κάτω από τα πόδια τους. Όταν ο Ήλιος είναι στον Λέοντα, συχνά θέλουμε να λάμπουμε, να είμαστε στο επίκεντρο και να λαμβάνουμε την προσοχή ή ακόμα και να φαίνονται δραματικοί.

Η ενέργεια του Λέοντα δεν φοβάται να είναι μπροστά και στο κέντρο ή μεγαλύτερη από την κανονική ζωή και εξαιρετική. Τώρα είναι η ώρα σου να λάμψεις σε όποια προσπάθεια κι αν επιλέξεις, γι’ αυτό κάνε μια βουτιά και είσαι τολμηρός! Θα είστε η καλύτερη μαζορέτα του εαυτού σας, γι’ αυτό αξιοποιήστε το στο έπακρο.

Διαβαστε τα ειδικα θεματα για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθύες

tilefonikes-provlepsis

Ο Ήλιος μπαίνει στον Λέοντα

Ακόμη και εκείνοι που τους αρέσει να παραμένουν συνήθως στο παρασκήνιο θα μπορούσαν να αρχίσουν να επιθυμούν περισσότερη αναγνώριση και έπαινο για αυτό που κάνουν. Οι ντροπαλοί άνθρωποι μπορεί να βγουν από το καβούκι τους λίγο περισσότερο κατά τη διάρκεια της περιόδου του Ήλιου στον Λέοντα.

Ο Λέων είναι ένα βασιλικό ζώδιο που κυβερνά τα δικαιώματα, το θέατρο και την υποκριτική. Με τον Ήλιο (και τον Ερμή) σε στοιχείο φωτιάς, αυτό γίνεται ένα είδος ενέργειας. Στην καλύτερη περίπτωση, αυτή η ενέργεια μπορεί να σας βοηθήσει να αναλάβετε τον έλεγχο της ζωής σας, να εκφράσετε τον εαυτό σας με έναν περιπετειώδη και εντυπωσιακό τρόπο και να εμπνεύσει περισσότερη εμπιστοσύνη.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2023 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

Η Αγάπη θα μας χτυπήσει την πόρτα 22/07 .

Στη χειρότερη, ο Λέων μπορεί να είναι υπερβολικά δραματικός και να απαιτεί την προσοχή. Παρακολουθήστε αυτά τα χαρακτηριστικά και απολαύστε το εσωτερικό παιδί μέσα του.

Ένα από τα καλύτερα προσόντα του Λέοντα είναι η ικανότητα να έρχεται σε επαφή με το παιδί μέσα του. Με αυτόν τον τρόπο δεν γερνούν ποτέ.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2023 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia