Η αγάπη μπορεί να μην έχει όρια αλλά… 12-18/12

imerisies-22314

Η αγάπη μπορεί να μην έχει όρια αλλά… 12-18/12 .

Η αγάπη μπορεί : Σκεφτείτε πριν ενεργήσετε! Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύες βρίσκεται σε διαμάχη με τον λαμπερό Ήλιο του Τοξότη, κρύβοντας γεγονότα και προσελκύοντας αναξιόπιστους τύπους.

Ελέγξτε για να βεβαιωθείτε ότι δεν αποφεύγετε τις ευθύνες σας ή ένα άβολο θέμα που έχει καθυστερήσει ήδη να συζητηθεί.

Επιβραδύνετε και κάντε έναν απολογισμό του κατά πόσο ρεαλιστικοί είναι οι στόχοι και οι φιλοδοξίες σας.

zodia-taro-45

Ενώ τίποτα γύρω σας δεν είναι ξεκάθαρο, το εσωτερικό σας τοπίο θα φωτιστεί. Αδράξτε την ευκαιρία να στραφείτε μέσα σας και να κάνετε μια βαθιά ενδοσκόπηση. Απλά μην ενεργείτε παρορμητικά – εκτός, αν πρόκειται για θέματα δημιουργικότητας.. οπότε εκεί αφήστε τη θεϊκή έμπνευση να ρέει μέσα σας.

Κρατήστε τους επικριτές μακριά όσο βρίσκεστε σ’ αυτή τη ζώνη. Η σημερινή μέρα αφορά το να κάνουμε τέχνη για χάρη της τέχνης – και είναι μια θεραπευτική διαδικασία! Ενώ οι αποκαλύψεις της εβδομάδας μπορεί να αναστατώσουν μερικούς από εμάς, δεν χρειάζεται να μας διχάσουν περισσότερο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Η αγάπη μπορεί να μην έχει όρια αλλά… 12-18/12 .

Την Παρασκευή, το τέταρτο Σελήνης στη γειωμένη Παρθένο μας βοηθά να δείξουμε συμπόνοια στους εχθρούς μας. Ίσως χρειαστεί ακόμη και να μπούμε στη θέση τους, πριν προβούμε σε αντιπαράθεση μαζί τους. Ακόμη και σε σχέσεις που λειτουργούν, αυτές οι σεληνιακές ακτίνες εξισορρόπησης θα αποκαλύψουν μια σαφή γραμμή μεταξύ φροντίδας και συν-εξάρτησης.

Σίγουρα, η αγάπη μας για μερικούς ανθρώπους μπορεί να μην έχει όρια… αλλά οι ατέλειωτες κινήσεις γενναιοδωρίας θα πρέπει να αφαιρεθούν από το μενού. Όταν προσφέρουμε όλα όσα έχουμε, καταλήγουμε να δίνουμε τη δυνατότητα στους ανθρώπους να μείνουν κολλημένοι ή ακόμα και να εκμεταλλευτούν την καλοσύνη μας.

Διαβαστε επισης : Τσιγγανικη χαρτομαντεια 14-16/12 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα .

taro-6-9

Η αγαπη μπορεί να μην έχει όρια αλλά… 12-18/12 .

Όταν είμαστε εξουθενωμένοι, εξαντλημένοι και καταπονημένοι, δεν μπορούμε να είμαστε πραγματικά χρήσιμοι. Αυτό το τέταρτο Σελήνης μας βοηθά να θέσουμε πιο σωστά όρια. Όταν θέλουμε να κάνουμε τη διαφορά, μπορούμε να ενισχύσουμε την αυτοπεποίθηση των ανθρώπων συνδέοντάς τους με πόρους και ενθαρρύνοντάς τους να κάνουν πράγματα για τον εαυτό τους.

Αυτή η ίδια επαναλαμβανόμενη ιστορία, δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερο κατάλληλη γι’ αυτό το τέταρτο σελήνης στην Παρθένο: Δώσε στον άνθρωπο ένα ψάρι και θα φάει για μια μέρα. Μάθε τον να ψαρεύει… και θα τρώει μια ζωή!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera