Η Αλήθεια έρχεται για να μας απελευθερώσει 13/02-22/03

evdomadiaies-5-11-5

Η Αλήθεια έρχεται για να μας απελευθερώσει 13/02-22/03 .

Η Αλήθεια έρχεται : Άρης στον Υδροχόο 13 Φεβρουαρίου – 22 Μαρτίου .

Από τη νέα χρονιά ο Άρης στον Αιγόκερω μας ζήτησε να είμαστε παραγωγικοί και σοβαροί. Ήταν καταθλιπτικό και καταπιεστικό.

Γιατί Αιγόκερε, γιατί πρέπει να είσαι τόσο βαρύς;

zodia-taro-45

Σύντομα θα σταματήσουμε την αδιάκοπη ανησυχία για τη δουλειά, τα χρήματα και την ασφάλεια.

Μπορούμε να χαλαρώσουμε, να αποσυμπιεστούμε. Όχι πια πίεση, τελειομανία, άγχος ή εξάντληση. Ήρθε η ώρα να ταρακουνήσετε τα πράγματα με τον Άρη στον Υδροχόο με μερικές γλυκές περιπέτειες και εξερεύνηση!

Ο Άρης στον Υδροχόο είναι αντιδραστικός, ειλικρινής και προκλητικός. Υπάρχει άφθονο πάθος και πολεμικά πυρά, που διοχετεύονται κυρίως σε πολιτικά και ανθρωπιστικά ιδανικά. Άτομα με αυτήν την τοποθέτηση εξοργίζονται ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ για την κατάσταση του κόσμου και έχουν καλό λόγο. Ακούστε τους Υδροχόους! Τα βλέπουν καθαρά, όλα τα στραβά και τα ψέματα. Οι Υδροχόοι δεν έχουν φίλτρο.Το μήνυμα δεν παραδίδεται πάντα με χάρη, αλλά λάμπει από αλήθεια.

taro-provlepseis-01

Η Αλήθεια έρχεται για να μας απελευθερώσει 13/02-22/03 .

Ο Υδροχόος ταλαντεύεται ανάμεσα σε ιδανικά και συγκρούσεις, όνειρα και πραγματικότητα, οράματα και κινήσεις. Ο Υδροχόος φωτίζει τη διασύνδεση και την αλληλεξάρτησή μας, καλώς ή κακώς. Ο Άρης στον Υδροχόο μας ζητάει να εμπλακούμε, να μιλήσουμε και να βγούμε μπροστά. Αυτός ο κύκλος θα μας βοηθήσει να γνωρίσουμε τις τοπικές μας κοινωνίες.

Ο Άρης στον Υδροχόο θέλει να νοιαζόμαστε και για την πολιτική. Τα άτομα με αυτήν την τοποθέτηση ενθαρρύνουν πάντα τους ανθρώπους να ψηφίσουν, να παρελαύνουν, να υπογράψουν αναφορές κ.λπ. – είναι πραγματικά υπέροχοι στη διάδοση της ευαισθητοποίησης και στην αφύπνιση των ανθρώπων.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ο Υδροχόος είναι ένα από τα πιο άτακτα, αποδιοργανωμένα αδέρφια του ζωδιακού κύκλου.

Ο Άρης στον Υδροχόο μας κάνει εξαιρετικά ειλικρινείς, αν όχι ασταθείς ή απρόβλεπτους. Το μυαλό και η γλώσσα χορεύουν πολύ μπροστά από το σώμα, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να ξεφεύγουμε και να πούμε τρελά πράγματα μερικές φορές.

Σημαίνει επίσης ότι πρέπει να κάνουμε μια συντονισμένη προσπάθεια για να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι. Μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις θα είναι απλώς να ολοκληρώσουμε αυτό που ξεκινάμε!

14 Φεβρουαρίου: Άρης σε σύνοδο με Πλούτωνα στον Υδροχόο. Δυναμική τροφοδοσίας και ανάγκη για έλεγχο. Τα θέματα περιλαμβάνουν τη σεξουαλικότητα, τη δύναμη, τον φόβο και τη βία. Υψηλό επίπεδο στρες. Φροντίστε πολύ καλά τον εαυτό σας.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

zodia-0988

18 Φεβρουαρίου: Ξεκινά η σεζόν των Ιχθύων

22 Φεβρουαρίου: Άρης σε σύνοδο με την Αφροδίτη στον Υδροχόο. Οι σύνοδοι Αφροδίτης-Άρη φέρνουν θεϊκή αρμονία & ισορροπία μεταξύ θηλυκών και αρσενικών ενεργειών. Εσωτερική γαλήνη, ευκολία, δημιουργικότητα, άνεση, χαλάρωση.

27 Φεβρουαρίου: Ο Άρης βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Δία στον Ταύρο. Μπορεί να νιώθουμε απογοητευμένοι ή συγκλονισμένοι. Πόνος στο σώμα . Η αυτοφροντίδα είναι σε τάξη.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

dream

Η Αλήθεια έρχεται για να μας απελευθερώσει 13/02-22/03 .

9 Μαρτίου: Άρης τετράγωνο Ουρανός στον Ταύρο + 1η ημέρα του Ερμή στον Κριό. Απροσδόκητα γεγονότα. Καθυστερήσεις, ακυρώσεις, ατυχίες. Ένταση στο σώμα. Κοινωνική ένταση. Κοσμική ένταση. Φωτιά και κεραυνός. Απαραίτητη η σωματική άσκηση για την απελευθέρωση της ανησυχίας.

19 Μαρτίου: Εαρινή Ισημερία / 1η ημέρα της Εποχής του Κριού

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11