Η αληθινή αγάπη διαλύει τα όρια 01-07/08

erwtikes-provlepseis-tetarti-7-5

Η αληθινή αγάπη διαλύει τα όρια 01-07/08 .

Η αληθινή αγάπη : Το πάθος και ο αισθησιασμός βρίσκονται σε έξαρση αυτή τη Δευτέρα 1 Αυγούστου, καθώς ο μοιραίος Β. Δεσμός, συγχρονίζεται με τον λάγνο Άρη και τον ριζοσπαστικό Ουρανό στον Ταύρο.

Οι θυμωμένες αντιδράσεις από την άλλη πλευρά, θα είναι εξίσου έντονες καθιστώντας αυτή τη μέρα απαίσια, για οποιαδήποτε προσπάθεια επίλυσης διαφωνιών.

Ακόμα όμως κι αν έχετε όντως σοβαρό λόγο για να απορρίψετε τους ισχυρισμούς κάποιου, προσέξτε… γιατί η ισχυρογνωμοσύνη θα μπορούσε να οδηγήσει εκτός ελέγχου, μια ειρηνική προσπάθεια!

zodia-taro-45

Αν όμως σκοπεύετε να ανοίξετε το κουτί της Πανδώρας, θέστε ορισμένους βασικούς κανόνες. Αν είναι όλοι πρόθυμοι να συνεργαστούν, αυτή θα μπορούσε να είναι μια απίστευτη μέρα για κάθε είδους ομαδικές ιδέες. Ακόμα καλύτερα.. είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα βρείτε επαναστατικές λύσεις, σε παλιά προβλήματα.

Ο κοινωνικός Ουρανός είναι ο μελλοντολόγος του ηλιακού συστήματος, ενώ ο Άρης στον Ταύρο μπορεί να φέρει το θάρρος που χρειάζεται κάποιος, για να αγωνιστεί για έναν σημαντικό σκοπό. Οι προσπάθειες των ακτιβιστών παίρνουν μορφή, ίσως σαν απάντηση σε κάποια ανησυχητικά παιχνίδια δύναμης. Απλώς βεβαιωθείτε ότι δεν θα ισοπεδώσετε κανέναν στη διαδικασία. Η ισχυρή πνευματική και σεξουαλική έλξη φουντώνει γρήγορα και σε ανύποπτο χρόνο!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Αύγουστος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-taro-45

Η αληθινή αγάπη διαλύει τα όρια 01-07/08 .

Να είστε έτοιμοι να ακολουθήσετε μεθοδευμένα, ένα συγκεκριμένο σχέδιο. Την Πέμπτη, ο διανοητικός Ερμής φιλοξενεί ένα εορταστικό καλωσόρισμα επιστροφής στο σπίτι μέσω της Παρθένου και μας δίνει τρεις εβδομάδες περιθώριο, για να κάνουμε τη ζωή μας να λειτουργήσει ομαλά και αποτελεσματικά. Κρατάτε πάρα πολλά δεδομένα στο μυαλό σας; Αυτή είναι η συνταγή του άγχους. Τακτοποιήστε το χάος συγχρονίζοντας ημερολόγια και προγράμματα, όπου μπορείτε.

Πατήστε σε ασφαλείς εφαρμογές που μπορούν να σας βοηθήσουν να παραμείνετε οργανωμένοι. Προγραμματίστε εκ των προτέρων πληρωμές λογαριασμών, μεταφορές σε αποταμιεύσεις και άλλες συνήθεις μηνιαίες συναλλαγές. Με τον πλανήτη της επικοινωνίας σ’ αυτό το υγιές ζώδιο, μπορείτε να ξεκινήσετε με επιτυχία (και να διατηρήσετε) νέες συνήθειες καταγράφοντας τα πράγματα και προγραμματίζοντας το μέλλον. Φροντίστε μόνο να είναι απλό το σύστημά σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Αύγουστος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-zodia-19

Απομακρυνθείτε από κοινωνικές καταστάσεις που αυξάνουν το άγχος σας. Αν αντιμετωπίζετε αδυναμία στη λήψη κάποιων αποφάσεων, πατήστε φρένο και ερευνήστε περισσότερο…. πριν κάνετε την οποιαδήποτε κίνηση.

Σκέψεις και σχόλια για το Σαββατοκύριακο: Είναι αληθινή αγάπη ή απλώς μια ψευδαίσθηση; Η φλογερή Αφροδίτη περιστρέφει έναν ιστό μαζί με τον πράκτορα της φαντασίας Ποσειδώνα, διαλύοντας τα όρια. Με την Αφροδίτη να περιπλανιέται στον ευαίσθητο Καρκίνο, τα συναισθήματα είναι τρυφερά. Εν τω μεταξύ, ο συμπονετικός Ποσειδώνας στους Ιχθύες ενισχύει κάθε διάθεση.

Τα προσωπικά συναισθήματα είναι βαθιά και ουσιαστικά. Δεν θα μπορούσατε να τα ζήσετε διαφορετικά! Προορίζονται όμως να διαρκέσουν; Αυτό το Σαββατοκύριακο, είναι αδύνατο να το πούμε. Αν θέλετε να απολαύσετε τη στιγμή, μη μετράτε τις ώρες. Η σχέση μπορεί να μην κρατήσει για πάντα, αλλά η ονειρική ανάμνηση θα έχει διάρκεια!

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Τράπουλα 02-04/08 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα

tarw-taro-xartomanteia

Η αληθινή αγαπη διαλύει τα όρια 01-07/08 .

Να ένας άλλος λόγος για να επιβραδύνετε την πορεία σας: Την Κυριακή, ο Άρης στον Ταύρο σάς ωθεί να σκαρφαλώσετε σταθερά προς τους στόχους σας. Όμως αυτό το επανδρωμένο διαστημόπλοιο θα μπορούσε να προσγειωθεί απότομα, εξαιτίας του απαισιόδοξου και δύσπιστου Κρόνου, στον Υδροχόο. Είναι υπέροχο να ονειρεύεται κανείς, θεωρώντας σαν όριο τον ουρανό!

Είναι όμως επίσης σημαντικό να ελέγχετε την ατμοσφαιρική πίεση, τα σύννεφα… όπως και άλλα μετεωρολογικά φαινόμενα. Δεν θέλετε να είστε ο απαισιόδοξος στο δωμάτιο, που λέει στους ανθρώπους, πως κάτι δεν θα λειτουργήσει ποτέ! Σχεδιάστε όμως να εκτελέσετε κάθε ιδιοφυή ιδέα, μέσα από μια σειρά σοβαρών δοκιμών, πριν ξεκινήσετε. Αν οι επικριτές βρίσκουν κενά στο σχέδιό σας, μην απορρίψετε τα σχόλιά τους.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Τράπουλα 02-04/08 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Μπορεί αυτό να είναι μια κρυφή ευλογία, που σας παρακινεί να ενισχύσετε την ιδέα σας ή να εφαρμόσετε πιο έξυπνη στρατηγική στην προσέγγισή σας.

Μήπως αποτυγχάνει η ομάδα σας να ανταποκριθεί στο όνειρο; Ίσως η «ανταρσία» τους να είναι μεταμφιεσμένη απογοήτευση.

Πριν απομακρύνετε κάποιον, ακούστε τα παράπονά του. Μπορεί να γνωρίζει πληροφορίες… που εσείς έχετε παραβλέψει!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Αύγουστος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος