Η ανάδειξη των συναισθημάτων είναι ένδειξη δύναμης κι όχι αδυναμίας 06-12/03

imerisies-21214

Η ανάδειξη των συναισθημάτων είναι ένδειξη δύναμης κι όχι αδυναμίας 06-12/03 .

Η ανάδειξη των συναισθημάτων : Πόσα υποσυνείδητα ερεθίσματα, μηνύματα και μυστικές ατζέντες επικρατούν αυτό το διάστημα!

Θα αποκτήσετε μεγαλύτερη επίγνωση αυτού του «αόρατου βασιλείου» από την Τετάρτη 9 Μαρτίου, καθώς ο συνειδητοποιημένος Ερμής βυθίζεται στους ονειροπόλους, ευφάνταστους Ιχθύες, συναντώντας τον Ήλιο, τον Δία και τον Ποσειδώνα εκεί.

Μη χάνετε χρόνο αναμασώντας κάθε λέξη που ειπώθηκε.

zodia-taro-45

Κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου των τριών εβδομάδων, αυτό που ΔΕΝ λέγεται… περιέχει περισσότερη αλήθεια, από τυχόν τυχαίες σκέψεις ή διαδικτυακά μηνύματα. Χαλαρώστε ακολουθώντας μια δημιουργική και συμπονετική νοοτροπία.

Σίγουρα αυτό θα είναι μια ανακούφιση μετά το παρατεταμένο ταξίδι του Ερμή στον εγκεφαλικό, πνευματικό Υδροχόο, που συνεχίζεται (ενεργοποιείται και σβήνει) από την αρχή της χρονιάς.

Μετριάστε τις υπερβολικές σκέψεις κι ελάτε σε επαφή με τα συναισθήματά σας. Αφήστε τη διαίσθηση να καθοδηγήσει λίγο παραπάνω τις αποφάσεις σας. Η καταγραφή όλων των επικοινωνιών και των ονείρων σας, όπως και η δημιουργία τέχνης μπορούν να οδηγήσουν σε πρωτοποριακές ιδέες.

Διαβαστε επισης :  Τσιγγάνικη Τράπουλα 08-10/03 – Ο καημός μέσα στην καρδιά σας 

zodia-astra-tarot

Η ανάδειξη των συναισθημάτων είναι ένδειξη δύναμης κι όχι αδυναμίας 06-12/03 .

Το φεγγάρι της Τετάρτης στους Διδύμους φωτίζει νέους τρόπους για να συναναστραφείτε με ανθρώπους του περιβάλλοντός σας. Κάτω από αυτές τις μέτριες ακτίνες του φεγγαριού, είναι συνετό να αφήσουμε τις σχέσεις να ξεδιπλωθούν με μετρημένο και φυσικό ρυθμό. Ξεκινήστε από μικρές κινήσεις – ίσως δοκιμάζοντας τα νερά – με ένα ανατρεπτικό, βραχυπρόθεσμο έργο. Δεδομένου ότι οι Δίδυμοι είναι δυαδικό ζώδιο, είναι πολύ πιθανό να ταιριάξετε με άτομα που έχουν παρόμοια ταλέντα και αξίες.

Μόνο να έχετε υπόψη πως η υπερβολική ομοιότητα, μπορεί να σας οδηγήσει σε μεροληπτικές, προσαρμοσμένες εμπειρίες, που εξαλείφουν τις αντίθετες απόψεις. Σήμερα ίσως αποφασίσετε να επεκταθείτε λίγο και να συναναστραφείτε με ανθρώπους που σας προκαλούν να σκεφτείτε διαφορετικά. Κι αυτό θα προσδώσει δύναμη στις συνεργασίες σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia

Η ανάδειξη των συναισθημάτων είναι ένδειξη δύναμης κι όχι αδυναμίας 06-12/03 .

Την Κυριακή, μπορεί να χάσετε τα λόγια σας – και δεν πειράζει! Ο αστραφτερός Ήλιος και ο ονειροπόλος Ποσειδώνας διαλογίζονται μαζί, καθώς συναντώνται στην ίδια μοίρα των Ιχθύων. Αυτή η μέρα ενδείκνυται για μη λεκτικές δραστηριότητες: μπορείτε να διαλογιστείτε, να εξερευνήσετε ή ν’ ακούσετε μουσική. Το μόνο που πρέπει να αποφύγετε, είναι να πιέσετε τον εαυτό σας να κάνει την οποιαδήποτε εμφάνιση, λόγω κάποιας ενοχής ή υποχρέωσης.

Όχι μόνο θα είναι εξουθενωτικό, αλλά μπορεί να σας προκαλέσει σοβαρή δυσαρέσκεια. Αντί λοιπόν να ανατινάξετε μια μεγάλη συνάντηση, προγραμματίστε ξανά… ή αλλάξτε την τακτική σας σε κάτι λιγότερο άκαμπτο.

Διαβαστε επισης :  Τσιγγάνικη Τράπουλα 08-10/03 – Ο καημός μέσα στην καρδιά σας 

dream

Η αναδειξη των συναισθημάτων είναι ένδειξη δύναμης κι όχι αδυναμίας 06-12/03 .

Καθώς ο αυθορμητισμός του Ποσειδώνα παίρνει μια παιχνιδιάρικη ώθηση από τον Ήλιο, μια αλλαγή στρατηγικής μπορεί να καταλήξει σε συμφωνία!

Λάβετε υπόψη ότι σ’ αυτή τη σύνοδο που γίνεται μια φορά το χρόνο, η ανάδειξη των συναισθημάτων σας θεωρείται ένδειξη δύναμης κι όχι αδυναμίας.

Για καλλιτέχνες ή θεραπευτές, ο αποφασιστικός και γεμάτος αυτοπεποίθηση Ήλιος σάς εμπνέει να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση ή να μοιραστείτε τα ταλέντα σας με τον κόσμο!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA