Η Ανάδρομη Αφροδίτη φέρνει βαθιές αλλαγές στις σχέσεις 18/12/21-28/01/22

erwtiki-afroditi-1

Η Ανάδρομη Αφροδίτη στον Αιγόκερω φέρνει βαθιές αλλαγές στις σχέσεις καθώς καλωσορίζουμε το 2022 .

Η Ανάδρομη Αφροδίτη : Η θεά της ευχαρίστησης Αφροδίτη, κάνει ένα ανάδρομο ταξίδι κάθε δεκαοκτώ μήνες, ανακατεύοντας τα πράγματα για όλους εμάς τους Γήινους.

Φέτος, θα ξεκινήσει το ανάδρομο ταξίδι της στις 18 Δεκεμβρίου 2021. Η ενέργεια αυτής της αναδρομής, θα διαρκέσει μέχρι τις 28 Ιανουαρίου 2022…όπου και θα γυρίσει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Αιγόκερω.

Κάθε φορά που έχουμε μια πλανητική ανάδρομη πορεία, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αρχίζουν να βουίζουν… με παράπονα για το κοσμικό κλίμα και με προειδοποιητικές ιστορίες, για το τι πρόκειται να ακολουθήσει. Ο Ερμής δημιουργεί το απόλυτο χάος στην επικοινωνία μας… ο Άρης στο πάθος ή τα ενεργειακά μας επίπεδα και ο ανάδρομος Δίας, επηρεάζει συνήθως την τύχη μας. Λοιπόν, τι σημαίνει όταν ο πλανήτης του έρωτα και του χρήματος αρχίζει να κινείται προς τα πίσω στον ουρανό?

zodia-taro-45

Η σημασία της ανάδρομης Αφροδίτης στον Αιγόκερω

Δεδομένου ότι η Αφροδίτη κυβερνά τα ζητήματα της καρδιάς, θα πρέπει να είστε σε επιφυλακή για κάποιους «πρώην» που ίσως προσπαθήσουν να ξαναμπούν στην εικόνα. Αυτή η ανάδρομη πορεία λαμβάνει χώρα στον Αιγόκερω, επομένως μπορεί επίσης να υπάρξουν διαμάχες εξουσίας στις σχέσεις και ζητήματα στην καριέρα σας, που θα ενεργοποιηθούν απ’ αυτή την ενέργεια.

Μπορεί να μάθετε μερικά μαθήματα σχετικά με τον καθορισμό ορίων, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σας ζωή. Βεβαιωθείτε ότι αφιερώνετε αρκετό χρόνο για τον εαυτό σας καθώς η ενέργεια του Αιγόκερω δεν ξέρει πάντα, πότε να κάνει διάλειμμα. Για τον ίδιο λόγο, αν νιώθετε εξαντλημένοι στις σχέσεις σας, δεν είναι κακό να κάνετε ένα βήμα πίσω, για να μπορέσετε να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας.

Σε σύγκριση με πλανήτες όπως ο Ουρανός ή ο Πλούτωνας… η Αφροδίτη είναι πολύ πιο κοντά στη Γη, πράγμα που σημαίνει ότι θα αισθανόμαστε την ενέργεια αυτής της αναδρομής πιο σταθερά από ό,τι με έναν πλανήτη που βρίσκεται πιο έξω στο ηλιακό μας σύστημα. Ωστόσο υπάρχουν ακόμη μέρες, κατά τις οποίες η ενέργεια θα φαίνεται ακόμα πιο έντονη από το συνηθισμένο.

μελλοντολόγος

Ανάδρομες αστρολογικές όψεις της Αφροδίτης

Στις 26 Δεκεμβρίου, η Αφροδίτη και ο Πλούτωνας ευθυγραμμίζονται στον ουρανό, σχηματίζοντας μια υποστηρικτική όψη με τη Σελήνη στην Παρθένο, καθιστώντας τη συγκεκριμένη μέρα ιδανική, για να καθαρίσετε το χώρο σας από οτιδήποτε σας θυμίζει… περασμένες αγάπες. Ενδιαφέρουσες συζητήσεις γύρω από τον έρωτα ή τα χρήματα θα γίνουν στις 29 Δεκεμβρίου, καθώς η Αφροδίτη και ο Ερμής συναντιούνται στον ουρανό. Αυτή είναι επίσης μια εξαιρετική μέρα για να θέσετε τα όριά σας με τους άλλους.

Η 5η Ιανουαρίου θα είναι μια ονειρεμένη μέρα, καθώς η Αφροδίτη σχηματίζει ένα υπέροχο τρίγωνο με τον Ποσειδώνα προσφέροντας την απαραίτητη θεραπεία για ερωτικές απογοητεύσεις του παρελθόντος. Ο ήλιος και η Αφροδίτη κάνουν σύνοδο στις 8 Δεκεμβρίου, καθιστώντας την στιγμή κατάλληλη, για να εξετάσετε την αυτοεκτίμησή σας τόσο στον τομέα της καριέρας όσο και της σχέσης σας.

Διαβαστε επισης : Η τράπουλα της Κατίνας προβλέπει για το Σαββατοκύριακο 20-21/11

tarw-taro-xartomanteia

Καθώς η Αφροδίτη ετοιμάζεται να γυρίσει σε ορθή πορεία, οι τελευταίες μέρες της αναδρομής της, θα ιδιαίτερα ζωντανές, ενώ ο πλανήτης της αγάπης αρχίζει να σχηματίζει μια βοηθητική όψη με τον Ουρανό – τον μπαλαντέρ του σύμπαντος. Η ανάδρομη Αφροδίτη θα έρθει με τις δικές της προκλήσεις για κάθε ζώδιο… αν και ορισμένα ζώδια, μπορεί να περάσουν πιο δύσκολα από κάποια άλλα.

Η ενέργεια αυτής της αναδρομής θα είναι ιδιαίτερα έντονη για τον Ταύρο, τον Καρκίνο, τον Αιγόκερω και τον Υδροχόο, καθώς το σύμπαν σας ζητά να εμβαθύνετε στον ψυχισμό και στην προσωπική σας ζωή. Τα ζώδια του Κριού, των Δίδυμων, του Λέοντα και του Τοξότη θα νιώσουν επίσης τις προκλήσεις της ανάδρομης Αφροδίτης. Ενώ η Παρθένος, ο Ζυγός, ο Σκορπιός και οι Ιχθύες έχουν να ωφεληθούν τα περισσότερα… μόνο όμως αν κάνουν την προσωπική δουλειά, που συνοδεύει αυτό το κοσμικό κλίμα.

zwdia-66

Η Ανάδρομη Αφροδίτη στον Αιγόκερω φέρνει βαθιές αλλαγές στις σχέσεις καθώς καλωσορίζουμε το 2022 .

Κριός:

Με την ανάδρομη Αφροδίτη, η μεγαλύτερη εστίαση θα δοθεί στην καριέρα σου. Ενώ θα έχεις κίνητρο – όπως πάντα – στον επαγγελματικό τομέα, θα είναι σημαντικό να αφιερώσεις χρόνο για τον εαυτό σου, ώστε να μην «καείς» από την πολύ δουλειά και τη σκληρή προσπάθεια. Δεδομένου ότι η Αφροδίτη είναι η κυρίαρχος… τόσο της ομορφιάς, όσο και των χρημάτων… είναι επίσης μια καλή στιγμή για να αξιολογήσεις την γκαρνταρόμπα σου και να βεβαιωθείς πως ντύνεσαι σωστά για τη δουλειά που θέλεις.

Ταύρος:

Αυτή η αναδρομή, συσσωρεύει την ενέργεια «της αδελφής ψυχής» για σένα Ταύρε, καθώς η Αφροδίτη ενεργοποιεί την περιοχή του χάρτη σου που κυβερνά την πνευματικότητα. Θα διαπιστώσεις πως αναπτύσσεις γρήγορα σχέσεις με τους άλλους, κάτι που ίσως δημιουργήσει προβλήματα… αν βρίσκεσαι σε σχέση. Είτε είσαι ελεύθερος/η είτε με σύντροφο, να έχεις κατά νου ότι όλοι έχουμε περισσότερες από μία αδελφές ψυχές. Οι αδελφές ψυχές εμφανίζονται όταν κάποιος έχει τη δυνατότητα να μας διδάξει ένα βαθύ και ουσιαστικό μάθημα. Επομένως πριν προχωρήσεις με κάποιον ρομαντικά, αναρωτήσου αν αυτό είναι ένα μάθημα που θέλεις να μάθεις.

zodia-zvdia-75

Η Ανάδρομη Αφροδίτη στον Αιγόκερω φέρνει βαθιές αλλαγές στις σχέσεις καθώς καλωσορίζουμε το 2022 .

Δίδυμοι:

Οι αλληλεπιδράσεις σε επίπεδο επιφάνειας αυτής της αναδρομής, δεν φαίνεται να λειτουργεί αποτελεσματικά για σένα αγαπητέ Δίδυμε. Θα έχεις τη διάθεση να μοιραστείς τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου μ’ αυτό το ξεχωριστό άτομο, με την επιθυμία για πιο βαθιές και ουσιαστικές συζητήσεις. Ωστόσο, θα διαπιστώσεις πως δεν είναι όλοι συναισθηματικά προετοιμασμένοι να απογυμνώσουν την ψυχή τους, κάτι που με τη σειρά του, θα σε κάνει να κλειστείς στον εαυτό σου. Αναζήτησε τρόπους για να συμμετάσχεις σε εγκάρδιες συζητήσεις μ’ αυτόν/ην που ποθεί η καρδιά σου και στη συνέχεια, βάλε τα δυνατά σου, για πιο έντονα πράγματα. Να έχεις όμως υπόψη, πως το επίπεδο άνεσης του καθενός είναι διαφορετικό. Γι’ αυτό μην το πάρεις προσωπικά αν κάποιος με τον οποίο ασχολείσαι, χρειάζεται τον χώρο του.

Καρκίνος:

Αυτή η αναδρομή, έχει να κάνει με τον έρωτα για σένα Καρκίνε, καθώς η Αφροδίτη ενεργοποιεί τον τομέα του χάρτη σου, που κυβερνά τις σχέσεις. Θα αναθεωρηθούν τα ερωτικά σου θέματα, πράγμα που σημαίνει ότι οι προηγούμενες πληγές ή οι προηγούμενες αγάπες… θα επανέλθουν στο παιχνίδι. Αν βρίσκεσαι σε σχέση μην αφήσεις συναισθηματικές ανατροπές που έχουν θαφτεί… να ξαναζωντανέψουν. Η επαναφορά των ήδη λυμένων ζητημάτων, πιθανόν να προκαλέσει ζημιά στις σχέσεις σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, φρόντισε να είσαι σε επιφυλακή για την εμφάνιση κάποιου ή κάποιας «πρώην» και μην εμπλακείς μ’ αυτό το άτομο, που σου προκάλεσε θλίψη ή τοξικότητα στο παρελθόν.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Λέων:

Είσαι γνωστός σαν ένα από τα πιο ζεστά και γενναιόδωρα ζώδια του ζωδιακού κύκλου, Λέοντα. Ωστόσο η ανάδρομη Αφροδίτη, μπορεί να σε κάνει να αναλύσεις αυτό το «δούναι και λαβείν» στις ρομαντικές σου σχέσεις. Αν τελευταία λαμβάνεις λιγότερα από όσα προσφέρεις στο δεσμό σου, είναι η κατάλληλη στιγμή για να το αντιμετωπίσεις. Είναι επίσης ευνοϊκό διάστημα, για να ελέγξεις την υγεία σου. Αν δουλεύεις υπερωρίες τον τελευταίο καιρό, είναι καιρός να αποσυρθείς και να χαλαρώσεις λίγο.

Παρθένος:

Το πού και πώς περνάς τον χρόνο σου, θα είναι στην πρώτη γραμμή του μυαλού σου με την ανάδρομη Αφροδίτη, υπέροχη Παρθένε. Μπορεί να είναι δύσκολο να προσποιηθείς πως είσαι ευτυχισμένη αυτή τη στιγμή! Κι αν η καρδιά σου δεν είναι δοσμένη σε κάτι, δεν θα σου είναι εύκολο να εμπλακείς. Να θυμάσαι επίσης, πως δεν είναι κακό να αρνηθείς εκδηλώσεις ή συγκεντρώσεις που δεν σε ενδιαφέρουν. Αντί να κάνεις πράγματα για να νιώσουν οι άλλοι χαρούμενοι αυτή τη στιγμή, εστίασε σε πράγματα που θέλεις να συμμετέχεις.

Διαβαστε επισης : Η τράπουλα της Κατίνας προβλέπει για το Σαββατοκύριακο 20-21/11

δωρεάν-προβλέψεις

Ζυγός:

Λένε ότι «το σπίτι είναι εκεί που είναι η καρδιά μας». Αυτό θα είναι μια πραγματικότητα για σένα κατά τη διάρκεια αυτής της αναδρομής. Η Αφροδίτη θα ταξιδεύει προς τα πίσω στον τομέα του χάρτη σου που κυβερνά το σπίτι, καθιστώντας αυτήν την στιγμή… ιδανική για απομόνωση. Αντί να βγαίνεις αναγκαστικά κάθε βράδι έξω, αφιέρωσε χρόνο στην φροντίδα του εαυτού σου, από την άνεση του σαλονιού σου. Εκμεταλλεύσου αυτό το χρονικό διάστημα για να απαλλαγείς από παλιά «σκουπίδια» και κάνε το σπίτι σου, το καταφύγιο που έχεις ανάγκη.

Σκορπιός:

Αυτή η αναδρομή έχει να κάνει με το φλερτ και την επικοινωνία για σένα σεξουαλικέ Σκορπιέ! Αν είσαι σε σχέση, ο τρόπος με τον οποίο συζητάς κάποια θέματα θα αναθεωρηθεί, γι’ αυτό μην διστάσεις να δοκιμάσεις νέες τεχνικές συζήτησης. Αν είσαι ελεύθερος/η, αυτή είναι μια καλή στιγμή για να γνωρίσεις νέα άτομα, χωρίς να προχωρήσεις όμως πολύ γρήγορα. Για μια φορά, μπορεί πραγματικά να απολαύσεις μια συζήτηση γνωρίζοντας κάποιον σιγά σιγά. Γι’ αυτό φρόντισε… οι όποιες ρομαντικές συνδέσεις, να ξεδιπλωθούν με τον δικό τους ρυθμό!

xartomanteia

 

Τοξότης:

Η Αφροδίτη είναι ο κυβερνήτης τόσο της αγάπης, όσο και του χρήματος. Κι αυτή η αναδρομή, αναφέρεται στο δεύτερο για σένα, γενναίε μου Τοξότη. Θα αντιμετωπίσεις κάποια οικονομικά προβλήματα, με την ανάδρομη Αφροδίτη γι’ αυτό φρόντισε να μην ξεφύγεις οικονομικά. Απέφυγε τις υπερβολικές δαπάνες αυτό το διάστημα και βάλε κάποια μετρητά στην άκρη. Ίσως μπεις στον πειρασμό να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου αυτό το διάστημα. Φρόντισε να τηρήσεις όμως τον προϋπολογισμό σου, αν συνειδητοποιήσεις πως αρχίζεις να αναζητάς τις πιστωτικές σου κάρτες!

Αιγόκερως:

Αυτή η αναδρομή θα σε κάνει να σκεφτείς πάνω απ’ όλους τον εαυτό σου αγαπητέ Αιγόκερε. Εφόσον η Αφροδίτη ταξιδεύει προς τα πίσω στο ζώδιό σου, δεν πειράζει αν ασχοληθείς λιγάκι με τον εαυτό σου. Μπορεί να αναγκαστείς να υψώσεις τείχη καθώς επικεντρώνεσαι σε προσωπικούς στόχους και προσωπικά συμφέροντα. Βεβαιώσου μόνο πως δεν θα καταλήξεις να απομονωθείς και από καλόκαρδους ανθρώπους που νοιάζονται για σένα. Επιπλέον, μπορεί να θελήσεις να ανανεώσεις την εμφάνισή σου αυτή τη στιγμή, αλλά προσπάθησε να μην κάνεις δραστικές αλλαγές, μέχρι να γυρίσει ξανά σε ορθή πορεία η Αφροδίτη.

Διαβαστε επισης : Η τράπουλα της Κατίνας προβλέπει για το Σαββατοκύριακο 20-21/11

κρυσταλλομαντείαΥδροχόος:

Θα σου ζητήσει να σκάψεις βαθιά μέσα σου αυτή η ανάδρομη Αφροδίτη, υπέροχε Υδροχόε. Θα κατασκηνώσει στον τομέα του χάρτη σου που κυβερνά το υποσυνείδητο, καθιστώντας την στιγμή ιδανική… για να ψάξεις τις σκιερές γωνιές της καρδιάς σου σε θέματα ερωτικά. Αξιοποίησε αυτή την αναδρομή για να εξετάσεις προηγούμενες σχέσεις και σημείωσε νοερά τα μοτίβα των σχέσεων που ανακαλύπτεις. Μπορεί να είναι επώδυνη η συναισθηματική βόλτα στο παρελθόν…αλλά θα σε βοηθήσει να αναπτύξεις πιο υγιεινές συνήθειες για το μέλλον!

Ιχθύες:

Αυτή η αναδρομή θα έχει ενδιαφέρουσα επίδραση στις φιλίες σου Ιχθύ. Αν είσαι ελεύθερος/η, θα αρχίσεις να βλέπεις τα άτομα του κύκλου σου, σαν πιθανούς συντρόφους και ίσως εμπλακείς σε μια κατάσταση «φίλοι με προνόμια». Απλώς βεβαιώσου πως δεν διακυβεύεις πλατωνικές σχέσεις που είναι σημαντικές για σένα, ειδικά επειδή οι ανάδρομες κινήσεις των πλανητών, δεν μας βοηθούν να κρίνουμε σωστά. Αν αυτή τη στιγμή βρίσκεσαι σε σχέση, είναι ένα καλό διάστημα για να γνωρίσεις τον αγαπημένο ή την αγαπημένη σου, στους φίλους σου. Γι’ αυτό προγραμμάτισε μερικές ομαδικές δραστηριότητες που θα βοηθήσουν να γνωριστούν όλοι, καλύτερα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia