Η Ανατροπή πριν τη συναισθηματική καταιγίδα 11/08

afroditi-ixtheis-zvdia

Η Ανατροπή πριν τη συναισθηματική καταιγίδα 11/08 .

Η Ανατροπή : 11 Αυγούστου 2022 Άρης εξάγωνο Ποσειδώνας .

Υπάρχει δυνατότητα για εμπνευσμένη δράση τώρα. Θα πρέπει να μειώσετε την ένταση του θυμού, της απογοήτευσης, της αντιπαράθεσης και της σύγκρουσης, χωρίς αυτό να έχει ως αποτέλεσμα την αδυναμία ή την παθητικότητα.

Ίσως είναι πιο εύκολο να προχωρήσετε με τα σχέδια και τις προθέσεις σας με βάση τη δύναμη της πίστης ή των ιδανικών.

zodia-taro-45

Είναι σημαντικό όμως να μην χαθείτε σε αυτά τα ιδανικά σε σημείο που να είστε εκτός πραγματικότητας, αλλά αυτή είναι μια στιγμή που πρέπει να είστε διατεθειμένοι να κάνετε ένα άλμα πίστης .

Ο συναισθηματικός σας αντίκτυπος στους άλλους (ή ο αντίκτυπός τους σε εσάς) θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερος από τον επιδιωκόμενο ή αναμενόμενο, επομένως χρησιμοποιήστε αυτή την ενέργεια με σύνεση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

11 Αυγούστου έως 04-Σεπτ-2022 Η Αφροδίτη μπαίνει στον Λέοντα

Αυτή μπορεί να είναι μια πολύ δημιουργική περίοδος, καθώς η αγάπη της Αφροδίτης για την ομορφιά συνδυάζεται με τη δημιουργική όρεξη του Λέοντα για το δράμα. Βρείτε τρόπους να αισθάνεστε καλά κάνοντας το περιβάλλον σας και τον εαυτό σας πιο όμορφο και αντανακλώντας το εσωτερικό σας πνεύμα! Η μόδα και το στυλ είναι «μέσα» , ο ρεαλισμός και η κανονικότητα είναι έξω.

Ωστόσο, είναι μάλλον σοφό να μην ταυτίζεστε τόσο με την εξωτερική εμφάνιση του εαυτού σας ή των άλλων ώστε να χάσετε το πρόσωπο, την κατάσταση ή το πλαίσιο στο οποίο συμβαίνουν όλα. Ο στόχος είναι να περιποιηθείτε τον εαυτό σας με απολαύσεις που ενισχύουν την ποιότητά σας της ζωής, χωρίς να φουσκώνετε το εγώ σας  με συνθετική αυτοεκτίμηση και αίγλη χωρίς ουσία. Οι σχέσεις, η αλληλεπίδραση, τα οικονομικά, και οι αξίες πρέπει να περιλαμβάνουν τρόπους έκφρασης της ταυτότητας, της ανδρείας και της «καρδιάς» σας.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 11-21/08 – Deste Προβλέψεις για το 2ο 10ήμερο Αυγούστου 22

μελλοντολόγος

11 Αυγούστου 2022 Ήλιος τετράγωνο Ουρανός

Ο κόσμος σας μπορεί να βιώσει μια μικρή αναταραχή αυτή τη στιγμή, καθώς το Σύμπαν αποφασίζει ότι είναι ώρα να κάνει τα πράγματα πιο ενδιαφέροντα .Ο ριζοσπαστικός εαυτός  μέσα σας μπορεί να  βγει και να δημιουργήσει προβλήματα, κάτι που από τη μια πλευρά μπορεί να είναι απαραίτητο αλλά και πολύ ενοχλητικό και ενδεχομένως ακόμη και καταστροφικό.

Να είστε σε εγρήγορση για νέες ιδέες και ευκαιρίες μεταμφιεσμένες σε ατυχήματα ή κρίσεις. Η συνήθης αίσθηση του εαυτού σας και του σκοπού  σας μπορεί να είναι κάπως άστατη αυτή τη στιγμή, αλλά είναι πιθανό γίνουν ξεκαθαρίσματα για να δημιουργηθεί χώρος για νέα ανάπτυξη και δυνατότητες.

Διαβαστε επισης : Ταρώ ημερήσιες Προβλέψεις Αγάπης για ολα τα ζώδια

dream

Η Ανατροπή πριν τη συναισθηματική καταιγίδα 11/08 .

Αν θέλετε να κόψετε παλιές συνήθειες ή να απαλλαγείτε από παλιούς περιορισμούς, αυτή μπορεί να είναι η κατάλληλη στιγμή – αλλά θα μπορούσε να δημιουργήσει ένα χάος που θα πρέπει να καθαρίσετε αργότερα.

Αντισταθείτε στην παρόρμηση να επαναστατήσετε μόνο και μόνο για να κάνετε κάτι διαφορετικό και αντ’ αυτού στοχεύστε να απελευθερωθείτε από παλιές μορφές αυτοέκφρασης και ιδανικά που δεν λειτουργούν πια για εσάς.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 11-21/08 – Deste Προβλέψεις για το 2ο 10ήμερο Αυγούστου 22

taro-zodia-098