Η Αστρολογική HAL μιλάει για τις κρυφές Σχέσεις

Παρθένος: Το Άρμα της Βασίλισσας – Νο 17
Σε Σχέση: Οι κινήσεις που κάνετε για να πάτε την σχέση σας σε έναν άλλο επίπεδο θα σας βγουν εύκολα και με την θετικότατη ανταπόκριση από το ταίρι σας.
Χωρισμένοι: Αφήστε τις ημέρες να περάσουν χωρίς να ψάξετε. Η άλλη πλευρά θα κινητοποιηθεί από μόνη της για να έρθει σε εσάς.

Ζυγός: Το Χρυσό Σπαθί – Νο 29
Σε Σχέση: Η παρουσία τρίτων ανθρώπων στην καθημερινότητα σας και στην προσωπική σας ζωή, έχει ήδη δημιουργήσει εντάσεις. Προσοχή στις παρεξηγήσεις.
Χωρισμένοι: Το πάθος χωρίς λογική που σας αντιπροσωπεύει, πιθανόν να σας κάνει και δεδομένους στον άλλο άνθρωπο. Καλύτερα περιορίστε τις υπερβολές.

 

Σκορπιός: Οι Μυστικές Συναντήσεις / Συζητήσεις – Νο 01
Σε Σχέση: Οι συζητήσεις και οι επαφές που έχετε αυτήν την εποχή θα σας φέρουν κοντά στις πολυπόθητες λύσεις. Σε αυτό συμμαχικά θα είναι και τα οικονομικά σας.
Χωρισμένοι: Κάντε τους συμβιβασμούς σας και μέχρι εκεί που δεν πιέζεστε σαν προσωπικότητα. Οι επιπλέον εκπτώσεις θα είναι εις βάρος σας.

zodia-taro-45

Τοξότης: Η Πυξίδα του Καραβιού – Νο 33
Σε Σχέση: Είσαστε ιδιαίτερα τρυφεροί και συναισθηματικοί με τον άνθρωπο σας, και αυτό είναι κάτι που θα το εκτιμήσει και θα σας το ανταποδώσει στο πολλαπλάσιο.
Χωρισμένοι: Τα σχέδια που έχετε οργανώσει για να τραβήξετε την δύσκολη προσοχή του ατόμου που σας ενδιαφέρει, θα γίνουν τελικά πραγματικότητα.

Αιγόκερως: Η Κόρης της Ανεμώνης – Νο 11
Σε Σχέση: Θα ανταμειφθείτε με αγάπη και όχι μόνο, για τις αληθινή σας προσπάθεια να δώσετε δεσμούς και συναισθήματα, για τα οποία τόσο πολύ έχετε προσπαθήσει.
Χωρισμένοι: Ο θυμός και η απογοήτευση που σας διακατέχουν δεν είναι και οι καλύτεροι σύμβουλοι. Δώστε περιθώρια και στην άλλη μεριά να σκεφτεί με ψυχραιμία.

Υδροχόος: Η Μαύρη Πανσέληνος – Νο 34
Σε Σχέση: Ίσως μια από τις καλύτερες περιόδους που βλέπετε τον άνθρωπο σας να είναι πιο κοντά από κάθε άλλη φορά. Αναμένονται προτάσεις εκπλήξεις.
Χωρισμένοι: Ιδανική η εποχή για να κινηθείτε προς την κατεύθυνση του να γνωρίσετε νέο κόσμο, που να συμπληρώνει τις προδιαγραφές σας

 

Ιχθείς: Οι 12 Μήνες της Αγάπης – Νο 03
Σε Σχέση: Τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα σας στηρίξουν και θα σας δώσουν την αισθηματική ασφάλεια, που τόσο χρειάζεστε αυτήν την εποχή.
Χωρισμένοι: Τίποτα δεν είναι εύκολο. Οι προτάσεις σας θα πρέπει να γίνουν πιο συγκεκριμένες προς το άτομο που σας ενδιαφέρει. Ενεργοποιηθείτε άμεσα.