Η ατμόσφαιρα προωθεί τη βαθιά σύνδεση 16-17/10

pws-na-epanorthwsete-me-kathe-zwdio

Η ατμόσφαιρα προωθεί τη βαθιά σύνδεση 16-17/10 .

Η ατμόσφαιρα : Παρασκευή βράδυ, η Σελήνη πλησιάζει στο τέλος του Υδροχόου και ξεκινάει την περιήγησή της στους Ιχθύες.

Θα υπάρχει μια συλλογική αλλαγή διάθεσης τόσο πνευματικά όσο και συναισθηματικά. Επιπλέον όλο το Σαββατοκύριακο, ο ανάδρομος Ερμής στο Ζυγό πλησιάζει για μια αντίθεση με τον ανάδρομο Χείρωνα στον Κριό.

Ο Ερμής βρίσκεται στο τέλος της ανάδρομης πορείας του, όμως ο Χείρωνας εξακολουθεί να είναι ανάδρομος.

zodia-taro-45

Ο Χείρωνας απομακρύνεται λίγα λεπτά μετά την ακριβή αντίθεση, καθώς ο Ερμής επιβραδύνεται. Κάτι που φαινόταν ανησυχητικό μέχρι τώρα… μπορεί να χάσει τη σημασία του. Η προοπτική έρχεται με την ειλικρίνεια. Τα μαθήματα των ηθικών αξιών μπορεί να εμφανιστούν με έντονη διαύγεια, πιθανότατα μέσα από τα λόγια κάποιου άλλου.

Επίσης την Παρασκευή, η Αφροδίτη κατευθύνεται προς τον Χείρωνα για ένα τρίγωνο. Σε αντίθεση με τον Ερμή, η Αφροδίτη βρίσκεται στον αισιόδοξο Τοξότη. Η όψη ολοκληρώνεται το Σάββατο, αλλά τα καλά πράγματα έρχονται χάρη στην αυθεντικότητα και την αυτογνωσία. Η αλήθεια θα σας απελευθερώσει και θα σας αποπληρώσει γρήγορα, μ’ ένα πεταχτό φιλί.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Η ατμόσφαιρα προωθεί τη βαθιά σύνδεση 16-17/10 .

Το βράδυ του Σαββάτου, η Σελήνη των Ιχθύων τετραγωνίζει την Αφροδίτη και συνεχίζει σε ένα εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο (που κυβερνάται από την Αφροδίτη). Θα χρειαστούν ταχυδακτυλουργικές κινήσεις για να πάρετε αυτό που θέλετε εφόσον το θέλετε ακόμη για να νιώσετε ικανοποίηση, αλλά η διάθεση των Ιχθύων είναι γεμάτη ανησυχία.

Με το πάσο σας … γιατί αυτός είναι ο τρόπος για να απαλύνετε το δίλημμα. Στη συνέχεια, όταν δείτε πως τα καταφέρατε…. προχωρήστε.

Επίσης, σε ισχύ το βράδυ του Σαββάτου όπως και το βράδυ της Παρασκευής, έχουμε το τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 16-18/10 Λόγια δέσμευσης – Εξηγήσεις από άντρα

chartomantia-098

Ο Ήλιος τελειοποιεί το τετράγωνό του με τον Πλούτωνα νωρίς το πρωί της Κυριακής, αλλά ακολουθεί ο Άρης με όψη τετραγώνου. Μην αντιδράτε και μην λέτε πολλά. Μπορείτε να φρικάρετε όσο θέλετε, αρκεί να είναι ιδιωτικά και να μην θέσετε σε κίνδυνο εσάς ή άλλους. Υπάρχει ισχυρή δυνατότητα να ξεκινήσετε κάτι με κάποιον και πιθανώς πιο εκρηκτικό από το αναμενόμενο.

Δεν είναι από τα σαββατοκύριακα που μπορείτε να κινηθείτε περισσότερο για να εκμεταλλευτείτε μια ευκαιρία, αν δεν είναι δεόντως δικαιολογημένη. Εν τω μεταξύ ο Άρης μπαίνει σε τρίγωνο με τον Δία. Μια όψη δυναμική και γεμάτη πάθος.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Sibylla – Επαφές ερωτικές με το παρελθόν!

dream

Η ατμοσφαιρα προωθεί τη βαθιά σύνδεση 16-17/10 .

Αν το νιώθετε σωστό, μεθυστικό και ελπιδοφόρο, προχωρήστε. Αν όμως νιώθετε φοβισμένοι, άξεστοι και αντιδραστικοί, κάντε το σωστό!

Το πρωί της Κυριακής, η Σελήνη των Ιχθύων συνδέεται με τον Ποσειδώνα και στη συνέχεια μεταβαίνει σ’ ένα εξάγωνο με τον Πλούτωνα.

Εδώ δεν υπάρχει ούτε δράμα… ούτε κανένα πρόβλημα. Η ατμόσφαιρα προωθεί τη βαθιά σύνδεση… αλλά και την άρνηση. Απολαύστε, αλλά προσέξτε την επιτάχυνσή σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA