Η Αφροδίτη στον Κριό – Μια νέα αρχή όσον αφορά τις σχέσεις και τα χρήματα

krios-zvdia-astrology

Η Αφροδίτη στον Κριό – Μια νέα αρχή όσον αφορά τις σχέσεις και τα χρήματα .

Η Αφροδίτη στον Κριό : Η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Άρη στις 5 Απριλίου και θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο μέχρι τις 29 Απριλίου, όταν εισέρχεται στον Ταύρο.

Η Αφροδίτη στον Κριό θα επιφέρει μια πιο τολμηρή, πιο δυναμική και ενεργητική προσέγγιση στα πράγματα που κυβερνά η Αφροδίτη. αγάπη, ομορφιά και τέχνη, χρήματα και αξίες.

Ενώ διέρχεται από τον Κριό, η Αφροδίτη βρίσκεται σε δράση στο ζώδιο του πλανήτη Άρη και θα σηματοδοτήσει μεγαλύτερα πάθη, ενέργεια και δράση που κατευθύνονται προς τις επιδιώξεις της Αφροδίτης, κυρίως στην αγάπη.

zodia-taro-45

Μπορεί να αισθανόμαστε πιο δυναμικοί όταν συνδεόμαστε με αυτούς που μας ελκύουν περισσότερο και θέλουμε να γνωρίσουμε καλύτερα και να αναζητήσουμε μια πιο φρέσκια, πιο συναρπαστική προσέγγιση με αυτούς με τους οποίους έχουμε ήδη εμπλακεί. Η αυτοπεποίθηση είναι ένα χαρακτηριστικό που συνδέεται με τον Κριό, ώστε να μπορούμε να δούμε την αυτοπεποίθησή μας να εκτινάσσεται μαζί με τα πάθη μας.

Καθώς ο Κριός είναι το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, η Αφροδίτη στον Κριό μας προσφέρει μια νέα αρχή όσον αφορά τις σχέσεις, τα χρήματα και τον προσδιορισμό του πού βρίσκονται πραγματικά οι πραγματικές μας αξίες.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Η Αφροδίτη στον Κριό – Μια νέα αρχή όσον αφορά τις σχέσεις και τα χρήματα .

Θα λαχταρούμε για νέες εμπειρίες και επιθυμούμε να είμαστε πιο αυθόρμητοι όσον αφορά τις κοινωνικές μας ζωές και αυτές που μπορεί να μας ενδιαφέρουν. Συχνά αυτή η διέλευση αναδεικνύει μια λαχτάρα για νέες και συναρπαστικές περιπέτειες και εμπειρίες.

Η Αφροδίτη στον Κριό θα λειτουργήσει ιδιαίτερα καλά για τα ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα. Η ενέργεια του Κριού είναι ενθουσιώδης και αισιόδοξη, και ο Κριός αγαπά το κυνηγητό σε σημείο που μερικές φορές ενδιαφέρεται περισσότερο για το κυνήγι παρά για μια σχέση μόλις δημιουργηθεί μια σύνδεση.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Η Αφροδίτη θεωρείται σε πτώση στον Κριό.

Επομένως οι ενέργειες δεν λειτουργούν τόσο ομαλά όσο η Αφροδίτη στους Ιχθύες που μόλις αφήσαμε πίσω για άλλο ένα χρόνο.

Το μειονέκτημα της Αφροδίτης-Κριού είναι η ανυπομονησία, η ανωριμότητα, η θρασύτητα και η εγωκεντρικότητα. Για να διαρκέσει μια σχέση περισσότερο από το κυνηγητό πρέπει να υπάρχει άφθονο νέο ερέθισμα και ενθουσιασμός σε τακτική βάση. Ο ανταγωνισμός είναι μια οικεία έννοια για τον Κριό, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που ανάβει τους πάντες. Ο Κριός συχνά λειτουργεί με ιδιοτροπίες χωρίς να σκέφτεται πλήρως τα πράγματα. Αν έχει να κάνει με το να βάζουν πρώτα τον εαυτό τους ή τα συναισθήματα του συντρόφου τους, ο Κριός-Αφροδίτη είναι επιρρεπής στο να προστατεύει πρώτα τα δικά του συναισθήματα και συμφέροντα.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

dream

Η Αφροδίτη στον Κριό – Μια νέα αρχή όσον αφορά τις σχέσεις και τα χρήματα .

Τώρα είναι η ώρα να αγκαλιάσετε την ικανότητά σας να είστε τολμηροί, περιπετειώδεις, σέξι και με αυτοπεποίθηση. Μπορεί να εκπλαγείτε με το πόσο ατρόμητοι και απτόητοι αισθάνεστε για αυτόν τον επόμενο μήνα και μπορεί να εκπλήξετε και άλλους.

Πάνω απ’ όλα, η Αφροδίτη στον Κριό λατρεύει τη διασκέδαση, το παιχνίδι και την περιπέτεια, γι’ αυτό απολαύστε τα συναισθήματα αυτοπεποίθησης και τον παιδικό αυθορμητισμό που μπορεί να προσφέρει αυτή η διέλευση της Αφροδίτης.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098