Η Αφροδίτη στους Ιχθύες – Οι σχέσεις όλων των ειδών θα δουν μια κορύφωση

didaskalia-planitwn-afroditi

Η Αφροδίτη στους Ιχθύες- Οι σχέσεις όλων των ειδών θα δουν μια κορύφωση.

Η Αφροδίτη στους Ιχθύες :11 Μαρτίου – 4 Απριλίου 2024 .

Η Αφροδίτη δεν ήταν μόνη στον Υδροχόο πρόσφατα. Οι ισχυροί παίκτες Άρης και Πλούτωνας είναι επίσης εδώ, και μας ταρακουνούν ως τον πυρήνα μας με αλλαγές μετά από αλλαγές.

Αυτή η ισχυρή ενέργεια μας ανάγκασε να κινηθούμε, να μιλήσουμε, να δράσουμε. Ο προορισμός είναι η απελευθέρωση, η σύνδεση; ο πειραματισμός; η αλλαγή προοπτικής.

zodia-taro-45

Ο ρυθμός της ζωής είναι γρήγορος και τα αποτελέσματα απρόβλεπτα. Η ατμόσφαιρα είναι αναμφισβήτητα άβολη, μερικές φορές περήφανη ή δυναμική. Εμείς διεκδικούμε τον εαυτό μας, πιάνουμε χώρο. Αυτός είναι ο Υδροχόος.

Σε λίγες εβδομάδες θα βγούμε από την άλλη πλευρά νιώθοντας ακόμα πιο αυτάρκεις και ανεξάρτητοι. Θα χρειαστούμε αυτή την αυτοπεποίθηση καθώς προχωράμε βαθύτερα στην Εποχή των Ιχθύων.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

Η Αφροδίτη στους Ιχθύες- Οι σχέσεις όλων των ειδών θα δουν μια κορύφωση.

Η Αφροδίτη στους Ιχθύες αποδίδει με μια καρδιά πάντα απαλή και εύπλαστη. Οι Ιχθύες είναι το τελευταίο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, τα πτερύγια του ουράνιου τόξου λάμπουν στο φως των αστεριών. Τα λέπια της αστράφτουν και τεντώνονται, διαλύονται, ξαναανθίζουν. Με την Αφροδίτη σε αυτόν τον αστερισμό, οι σχέσεις όλων των ειδών θα δουν μια κορύφωση και θα ξεδιπλωθεί η επίλυση.

Δεν υπάρχει τίποτα λογικό σχετικά με τη διαδικασία ”θανάτου” των Ιχθύων. Οι Ιχθύες κολυμπούν σε βρόγχους ανάποδα, κυνηγώντας και φεύγοντας ταυτόχρονα. Αυτή η διέλευση μπορεί να είναι δυσάρεστη, αν όχι επιβλαβής ή μπερδεμένη. Το μεγάλο ερώτημα: μένεις ή φεύγεις;

zodia-astra-tarot

 Οι σχέσεις όλων των ειδών θα δουν μια κορύφωση.

Όλα τα κρυμμένα έρχονται στο φως, όλα τα άρρητα δοσμένα λόγια. Όχι άλλη υπεκφυγή, όχι άλλη καταστολή. Όχι άλλες παρερμηνείες, όχι άλλο αυτο-σαμποτάζ. Όσο πιο σταθερά τα όριά μας, τόσο περισσότερη δύναμη ενσωματώνουμε κατά τη διάρκεια αυτής της σκοτεινής διέλευσης.

Η Αφροδίτη στους Ιχθύες θα μας βοηθήσει να ανοιχτούμε και να είμαστε πιο συναισθηματικά ειλικρινείς με τον εαυτό μας. Μερικές φορές ο Ιχθύς έχει τόση εμπιστοσύνη (αφελής!) με τους άλλους που μπορεί εύκολα να παραπλανηθεί . Πρέπει να παραμείνουμε σε εγρήγορση. Ξέρω ότι είναι δελεαστικό να παραδοθούμε στη ροή και να συντονιστούμε για λίγο, αλλά θα βρεθούμε σε περίεργες, συγκεχυμένες καταστάσεις αν το κάνουμε αυτό.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

tarw-wroskopio-4

Ο Ιχθύς κυβερνά τον ύπνο, τα όνειρα και τα πάντα στο τέλος της ημέρας. Αν ο Ιχθύς είναι το τέλος, τι ακολουθεί; Η αρχή, η αναγέννηση του Κριού. θα ξυπνήσουμε, με φρέσκια ενέργεια που βιάζεται , μετά από έναν μακρύ χειμώνα.

19 Μαρτίου: Εαρινή Ισημερία

21 Μαρτίου: Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο στους Ιχθείς. Εργασία, παραγωγικότητα και ηρεμία. Όλα τα πράγματα ρέουν.

22 Μαρτίου: Ο Άρης συμμετέχει στο πάρτι των Ιχθύων

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

dream

25 Μαρτίου: Έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό

1 Απριλίου: Αρχίζει ο ανάδρομος Ερμής στον Κριό

3 Απριλίου: Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα «στο σπίτι» του τους Ιχθύες. Η κορυφή της διέλευσης. Δίνη συναισθημάτων. Να είστε πολύ πολύ προσεκτικοί με τις κακίες.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA