Η Αφροδίτη στο σταυροδρόμι της καρδιάς 25/04

erwtiki-afroditi-1

Η Αφροδίτη στο σταυροδρόμι της καρδιάς 25/04 .

Η Αφροδίτη : 25 Απριλίου – Αφροδίτη τετράγωνο Κρόνος .

Τα οικονομικά, οι σχέσεις, οι κοινωνικές επαφές και οι απολαύσεις μπορεί να φαίνονται μπλοκαρισμένες ή να απαιτούν επιπλέον προσπάθεια αυτή τη στιγμή.

Η εκδήλωση των επιθυμιών σας μπορεί να απαιτεί πρόσθετη σκληρή δουλειά, αλλά αυτός ο αγώνας θα σας φέρει πιο κοντά στους στόχους σας.

zodia-taro-45

Μπορεί να φαίνεται πως υπάρχει ένας τεράστιος βράχος που εμποδίζει το μονοπάτι σας και την εκπλήρωση της επιθυμία της καρδιάς σας. Ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες, προτού μάθετε πώς να προχωρήσετε. Αυτό είναι τελικά ένα πρόβλημα που πρέπει να λυθεί αντιμετωπίζοντας αυτό που είναι ουτοπιστικό και ανεφάρμοστο ή απλά… που δεν σας ωφελεί.

Επίσης είναι μια στιγμή που φτάνετε σε ένα σταυροδρόμι και πρέπει να κάνετε ορισμένες σταθερές επιλογές… ή οι περιστάσεις μπορεί να σας αναγκάσουν να αλλάξετε την κατεύθυνση σας. Αυτή η διέλευση μπορεί να κάνει την επιλογή σας ξεκάθαρη, αν και ίσως δεν είναι αυτή που ελπίζατε.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

25 Απριλίου – Ερμής τετράγωνο Κρόνος (12:53 μ. Ταύρου / Υδροχόου)

Οι σκέψεις, οι ιδέες και η επικοινωνία σας πρέπει να αποκτήσουν δομή, λογική και διακριτικότητα, κάτι που ίσως δεν είναι εύκολο να επιτευχθεί. Ίσως χρειαστεί να δουλέψετε πολύ σκληρά για να το ξεπεράσετε, καθώς άλλοι μπορεί να αντιστέκονται στις ιδέες σας ή να μην είναι εξοικειωμένοι με τις βασικές έννοιες.

Είναι καιρός να συμπεριφερθείτε αντικειμενικά και προσγειωμένα όπως επίσης να προσπαθήσετε να μην είστε άκαμπτοι, αυταρχικοί ή υπερβολικά επιφυλακτικοί. Μπορεί να έρθετε σε επαφή με κάποιες σκληρές πραγματικότητες, να πάρετε σκληρές αποφάσεις και να νιώσετε τη βαρύτητα των επιπτώσεών τους. Μόνο βεβαιωθείτε πως αυτό το διάστημα, δεν παίρνετε τον εαυτό σας και την κατάστασή σας, πολύ σοβαρά.

Διαβαστε επισης : Κάρτες Αγγέλων 23-25/04 Τα μυστικά της Αγάπης

chartomantia-098

25 Απριλίου – Ερμής σύνοδος Αφροδίτη (13:47 μ. Ταύρου)

Οι κοινωνικές σχέσεις, η διπλωματική επικοινωνία και η δεκτική ευαισθητοποίηση σηματοδοτούν αυτήν τη διέλευση. Μπορεί να είναι η κατάλληλη στιγμή για κάποιες διαπραγματεύσεις που αφορούν συμβάσεις ή συμφωνίες…επειδή η επικοινωνία θα ρέει εύκολα. Εστιάστε στην επίτευξη αμοιβαίας ισορροπίας ανάμεσα σε σας και το άλλο άτομο.

Μια λύση που θα ωφελεί και τους δύο είναι ιδιαίτερα εύκολο να επιτευχθεί τώρα. Μπορεί επίσης να είναι μια στιγμή εκτίμησης και έκφρασης της ομορφιάς, της ευχαρίστησης και του αισθησιασμού. Αν υπάρχει κάποιος τον οποίο θέλετε να πλησιάσετε (όσον αφορά τον ρομαντισμό, τη φιλία, τις επιχειρήσεις, τη συνεργασία ή ακόμα και έναν αντίπαλο!) το να μιλήσετε απαλά και να ακούσετε με προθυμία, μπορεί να είναι το κλειδί που ξεκλειδώνει την πόρτα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA