Η αφύπνιση μιας νέας προοπτικής 15-16/08

afroditi-ixtheis-zvdia

Η αφύπνιση μιας νέας προοπτικής 15-16/08 .

15 Αυγούστου – Ουρανός σταθμός ανάδρομος (10,41 μοίρες Ταύρου – 14 Ιαν. 2021)

Ο Ουρανός φαίνεται τώρα να πηγαίνει προς τα πίσω (ανάδρομος) με φόντο τα αστέρια. Αυτό είναι συχνά ένα σημείο καμπής… σε καταστάσεις που περιλαμβάνουν θέματα αυθορμητισμού, ελευθερίας, απελευθέρωσης παλιών μοτίβων, εξέγερσης και έκφρασης της μοναδικότητάς σας.

Θα φαίνεται λίγο χαοτική ή ακανόνιστη – ή ίσως απλώς αυθόρμητη και συναρπαστική – μια εβδομάδα πριν και μετά από αυτήν την ημερομηνία.

zodia-taro-45

Ωστόσο, η τελική ατζέντα του Ουρανού είναι να ξεκαθαρίσετε το δρόμο για το πνεύμα σας, ώστε να εκδηλωθεί στη ζωή σας. Ενδέχεται να αντιμετωπίσετε απροσδόκητες αλλαγές, αναλαμπές διορατικότητας ή διακοπή καταστάσεων που δεν λειτούργησαν καλά (υπολογιστές, Διαδίκτυο, μέσα μαζικής ενημέρωσης, ομάδες, φίλους ή μελλοντικά σχέδια).

Μπορεί να είναι η αφύπνιση μιας νέας προοπτικής, η οποία θα πρέπει να εστιάζει σε μια πιο ξεκάθαρη εστίαση, μέσω της ανοιχτής σκέψης και της θέλησης να δοκιμάσετε νέα πράγματα. Αν έχετε αρκετό Ουρανό στο γενέθλιο χάρτη σας, είναι πιθανότερο να νιώσετε την ενέργεια αυτού του σταθμού.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

16 Αυγούστου – Ήλιος τρίγωνο Άρης (24,09 μοίρες Λέοντα / Κριού)

Η ενέργεια, ο σκοπός, η ζωτικότητα και η υγεία σας…πιθανό να είναι ισχυρά κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης. Η αίσθηση του σκοπού σας υποστηρίζεται από την ικανότητά σας να διεκδικείτε και να υποστηρίζετε αυτό που θέλετε και αυτό που πιστεύετε.

Σε γενικές γραμμές, αυτή η διέλευση, είναι ένα πολύ καλό διάστημα για να αναλάβετε δράση, ειδικά αν έχετε προετοιμαστεί και τα έχετε τακτοποιήσει όλα. Αν περιμένατε μια ώθηση της αυτοπεποίθησής σας, αυτή η διέλευση θα σας δώσει την ώθηση που χρειάζεστε για να προχωρήσετε στα σχέδια ή τους στόχους σας. Προσπαθήστε να είστε αυθόρμητοι…αλλά όχι παρορμητικοί και άτομα με αυτοπεποίθηση…κι όχι αλαζονικοί!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098