Η διάθεση είναι εύθραυστη και σκοτεινή αλλά κρύβει ευκαιρίες 29-30/10

erwtikes-21314

Η διάθεση είναι εύθραυστη και σκοτεινή αλλά κρύβει ευκαιρίες 29-30/10 .

Η διάθεση είναι εύθραυστη : Το πρωί της Παρασκευής, η Σελήνη στον Τοξότη, κάνει εξάγωνο με τον Κρόνο και η πραγματικότητα μας ενθαρρύνει.

Κάτι πάει καλά καθώς αναλογιζόμαστε τα πράγματα όπως είναι. Η πραγματικότητα…είναι ο μοχλός για να ανέβει η διάθεση πιο ψηλά. Αναζητήστε την ευκαιρία και ξεκινήστε.

Ο κυβερνήτης του Τοξότη ο Δίας βρίσκεται στις 29 μοίρες των Ιχθύων και ο Ερμής στις 29 μοίρες του Ζυγού.

zodia-taro-45

Εδώ δίνεται η ώθηση για να κυνηγήσετε τις λεπτομέρειες και να υπηρετήσετε με καλοσύνη. Σάββατο απόγευμα, ο Ερμής περνάει στην πρώτη μοίρα του Σκορπιού και στη συνέχεια η Σελήνη μετακινείται στον Αιγόκερω. Οι συμπεριφορές προσαρμόζονται στην τρομακτική εποχή και η διάθεση είναι εύθραυστη.

Το βράδυ του Σαββάτου, η Σελήνη κάνει εξάγωνο με τον Ήλιο του Σκορπιού και συνεχίζει για ένα εξάγωνο με την Αφροδίτη. Αυτή η πολυαστρία στο Σκορπιό…. με την υποστήριξη της γήινης διάθεσης από την Σελήνη στον Αιγόκερω, δημιουργεί ευκαιρίες για να οργανωθείτε και να επεκταθείτε. Ο Ήλιος και η Αφροδίτη μαζί με τη Σελήνη είναι σκοτεινοί και ονειρεμένοι…την εποχή του Σκορπιού. Υπάρχει μεγαλύτερη βαρύτητα και περισσότερος ενθουσιασμός!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Η διάθεση είναι εύθραυστη και σκοτεινή αλλά κρύβει ευκαιρίες 29-30/10

Το πρωί της Κυριακής, η Σελήνη του Αιγόκερω τετραγωνίζει τον Χείρωνα στον Κριό και κατευθύνεται για ένα τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο. Αν δεν νιώθετε μεγάλο ενθουσιασμό στην αρχή…μην ανησυχείτε.

Αυτό σας ερεθίζει για μεγαλύτερη ταχύτητα πλεύσης προς την παραγωγικότητα ή την ευχαρίστηση, αργότερα.

Το πρωί της Κυριακής ο Άρης στους Διδύμους είναι ανάδρομος, οπότε η δράση χαλαρώνει. Η διάθεση του Αιγόκερω βοηθά να μετριαστεί η αλλαγή.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 31/10-02/11 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα 

chartomantia-098

Η διαθεση είναι εύθραυστη και σκοτεινή αλλά κρύβει ευκαιρίες 29-30/10

Αν ένας τρόπος δεν λειτουργεί, δοκιμάστε τον επόμενο…. ή περιμένετε και δοκιμάζετε ξανά αργότερα. Η νύχτα φέρνει τη Σελήνη του Αιγόκερω σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και σε σύνοδο με τον Πλούτωνα.

Εδώ δυσκολεύουν λίγο τα πράγματα γιατί μπορεί να ανησυχείτε μήπως αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα, ή μήπως χάσετε τα κεκτημένα σας. Όμως δεν είναι κακό να υπάρχουν αισθήματα ανεπάρκειας, επειδή ξέρουμε πως ό,τι γίνεται, είναι για το καλό μας ή για το γενικότερο καλό!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Νοέμβριος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65