Η εκρηκτική νέα σελήνη του Αυγούστου 2022 θα επηρεάσει έντονα όλα τα ζώδια

imerisies-provlepsies-zodia-29-5-14

Η εκρηκτική νέα σελήνη του Αυγούστου 2022 θα επηρεάσει έντονα όλα τα ζώδια .

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) .

Τίποτα δεν μπορεί να εμποδίσει την ευεξία σου τώρα, Κριέ, καθώς αυτή η νέα σελήνη είναι μια εξαιρετική στιγμή για να δώσεις πνοή σε οποιουσδήποτε στόχους που αφορούν στην υγεία .

Είτε αυτό σημαίνει να θέτεις ισχυρότερα όρια εργασίας- προσωπικής ζωής είτε να δεσμευτείς να μαγειρεύεις στο σπίτι πιο συχνά. Να θυμάστε, δεν χρειάζεται να τα αλλάξετε όλα ταυτόχρονα.

zodia-taro-45

 

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Η νέα σελήνη στο βασίλειο ενός συναδέλφου της γης θα τονίσει την πραγματιστική πλευρά σας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να κάνετε κάτι που πυροδοτεί το πάθος σας!

Η χαρά, ο ρομαντισμός και η έμπνευση δεν χρειάζεται να είναι αυθόρμητα για να είναι συναρπαστικά.

Κάντε ένα σταθερό σχέδιο για να ακολουθήσετε την καρδιά σας και να τροφοδοτήσετε το πνεύμα σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Δίδυμος (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Θέλετε να μάθετε τον τέλειο τρόπο για να διοχετεύσετε την καθαρή και τακτική ενέργεια της Παρθένου κάτω από αυτή τη νέα σελήνη ; Τακτοποίησε τον χώρο σου! Αυτή η σεληνιακή φάση χτυπά στον οικιακό τέταρτο οίκο σας, κάτι που σας εμπνέει να ανατρέψετε την κατάσταση στο σπίτι και να τακτοποιήσετε τις προσωπικές σας υποθέσεις. Χρησιμοποιήστε αυτή την έκρηξη κινήτρων για να δημιουργήσετε ένα καταφύγιο χωρίς ακαταστασία.

 

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Αυτή η νέα σελήνη φέρνει κάθε είδους ευκαιρίες για να συνδεθείτε με τους ανθρώπους γύρω σας και να ξεκινήσετε μερικές σημαντικές συζητήσεις — αλλά πάρτε μια ανάσα πριν βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι κάποιες απροσδόκητες αλλαγές στην καρδιά θα μπορούσαν να αλλάξουν την προοπτική σας. Διατηρήστε ανοιχτό μυαλό και επικεντρωθείτε στο να είστε παρατηρητής.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 29-31/08 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα

astrologia-provlepseis-44

Η εκρηκτική νέα σελήνη του Αυγούστου 2022 θα επηρεάσει έντονα όλα τα ζώδια .

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Η περίοδος των γενεθλίων σου τελείωσε επίσημα, Λέων, αλλά μάλλον ήρθε η ώρα να κάνεις έναν έλεγχο στον τραπεζικό σου λογαριασμό. Το να τακτοποιήσετε τα χρήματά σας είναι καλό, ειδικά αν είχατε κάποιες καλοκαιρινές υπερβολές! Αυτή η νέα σελήνη φέρνει μια τέλεια ευκαιρία για να αποκτήσετε σταθερό έλεγχο στα οικονομικά σας και να αναλύσετε τις συνήθειες των δαπανών σας. Φτιάξτε έναν προϋπολογισμό που αφήνει περιθώρια για απρόβλεπτα έξοδα και πολυτελείς απολαύσεις.

 

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Ο ήλιος μπήκε στο ζώδιό σας πριν από λιγότερο από μια εβδομάδα, Παρθένε, και αυτή η νέα σελήνη φέρνει μια συναρπαστική νέα αρχή που ξεκινά την εποχή των γενεθλίων σας με στυλ. Το σύμπαν σας δίνει αυτή τη στιγμή όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να πετύχετε ό,τι βάζετε στο μυαλό σας. Χρησιμοποιήστε το οξυδερκές κομμάτι σας για τις λεπτομέρειες ώστε να ρυθμίσετε τα σχέδιά σας και να διαλέξετε την τέλεια στιγμή για να επιδοθείτε στα πάθη σας.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Η καλοκαιρινή διασκέδαση στον ήλιο είναι απαραίτητη για ένα κοινωνικό ζώδιο σαν εσάς. Ωστόσο, αυτή η νέα σελήνη σας ζητά να αγκαλιάσετε την μοναξιά και να ελέγξετε την πνευματική σας ευεξία. Υπάρχουν πολλά συναισθήματα που δημιουργούνται στο υποσυνείδητό σας τώρα – αλλά αν αποσπάσετε την προσοχή σας με φίλους, δουλειά ή γεγονότα, μπορεί να μην μπορείτε να συνδεθείτε με αυτά τα μυστικιστικά μηνύματα. Ηρεμήστε το μυαλό σας και κάντε λίγο χώρο για να εξερευνήσετε τον εσωτερικό σας εαυτό.

 

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Πώς μπορείς να ενισχύσεις τους ανθρώπους γύρω σου, Σκορπιέ; Μπορεί να διαπιστώσετε ότι αυτή η νέα σελήνη σας εμπνέει να σκεφτείτε πέρα ​​από τις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες και αντ’ αυτού να επικεντρωθείτε σε τρόπους με τους οποίους μπορείτε να εξυπηρετήσετε τους φίλους ή τους συνεργάτες σας. Τα πολλά δώρα σας θα γίνουν ακόμα πιο ισχυρά όταν επιλέξετε να τα μοιραστείτε με τον κόσμο.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 29-31/08 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Η επαγγελματική σας ζωή βρίσκεται κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας, Τοξότες, και νέες ευκαιρίες για να φτιάξετε ένα όνομα για τον εαυτό σας και να αναρριχηθείτε  στη δουλειά εμφανίζονται. Ωστόσο, αντισταθείτε στην παρόρμηση να πάρετε δραστικές αποφάσεις ή να ξεκινήσετε παρορμητικά κάτι νέο τώρα. Είναι η ιδανική στιγμή για να σχεδιάσετε τις επόμενες κινήσεις σας αντί να τις εκτελέσετε.

 

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Αν μπορούσες να μάθεις οτιδήποτε, να πας οπουδήποτε και να νιώθεις πραγματικά ελεύθερος, πώς θα έμοιαζε η ζωή σου; Αυτή η νέα σελήνη σας προσκαλεί να κάνετε μεγάλα όνειρα και να σταματήσετε να περιορίζετε τον εαυτό σας. Ως ζώδιο της γης, είστε ρεαλιστές από τη φύση σας – αλλά υπάρχουν τρόποι να επιδιώξετε πιο συναρπαστικές και μεγαλύτερου εύρους προσπάθειες χωρίς να είστε απερίσκεπτοι. Πείτε ναι σε μια περιπέτεια τώρα.

Διαβαστε επισης : Κάρτες Αγγέλων 10 ημερών – Τα μυστικά της Αγάπης και των Συντρόφων

taro-zodia-76

Η εκρηκτική νέα σελήνη του Αυγούστου 2022 θα επηρεάσει έντονα όλα τα ζώδια .

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Τα προσωπικά σας όρια μπορεί να χρειάζονται συντονισμό, Υδροχόε, και αυτή η νέα σελήνη προσανατολισμένη στις λεπτομέρειες είναι η τέλεια στιγμή για να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους. Αν δεν ξέρετε ποια είναι τα όριά σας, είναι πιο εύκολο να σας εκμεταλλευτούν – είτε αυτό είναι οικονομικά, συναισθηματικά . Ξεκινήστε να εστιάζετε στο πώς μπορείτε να δημιουργήσετε υγιείς συμπεριφορές και δομές για να έχετε αυτοπεποίθηση.

 

Ιχθύς (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Πιθανότατα θα τραβήξετε ένα νέο φύλλο στις συνεργασίες σας , αλλά αντισταθείτε στην παρόρμηση να μεταβείτε σε μια ρόδινη φαντασίωση. Η πρακτικά προσανατολισμένη ενέργεια αυτής της σεληνιακής φάσης σας ζητά να κοιτάξετε τι είναι πραγματικά εκεί αντί για αυτό που θέλετε να δείτε — οπότε κάντε έναν απολογισμό της δυναμικής των σχέσεων στους πιο στενούς σας δεσμούς. Εάν δεν σας αρέσει αυτό που βλέπετε, τώρα είναι η στιγμή να ξεκινήσετε ένα πιο υγιές νέο μοτίβο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia