Η επιστροφή του Ποσειδώνα σε ορθή πορεία απογειώνει την ερωτική ζωή για 3 ζώδια

imerisies-21314

Η επιστροφή του Ποσειδώνα σε ορθή πορεία απογειώνει την ερωτική ζωή για 3 ζώδια .

Η επιστροφή του Ποσειδώνα  : Όχι μόνο έχουμε τον Ποσειδώνα σε ορθή πορεία που είναι ένα μεγάλο όφελος για την ερωτική ζωή πολλών ανθρώπων, αλλά βρίσκεται και στους Ιχθύες!

Αυτό προσθέτει ευαισθησία και συμπόνια σε όλες τις πράξεις αγάπης.Αυτό είναι το είδος της διέλευσης που μπορεί να θέσει σε επανεκκίνηση την ερωτική μας ζωή καθώς η άμεση ενέργεια, λειτουργεί σαν ανανέωση.

Όχι άλλα ψέματα, όχι άλλες απορίες. Ο ορθόδρομος Ποσειδώνας τα απλώνει όλα στο τραπέζι. Το μόνο που πρέπει να αποδεχτείτε τώρα, είναι η αλήθεια. Αν μπορείτε να την χειριστείτε, τότε είστε στο δρόμο για να φέρετε στο επόμενο επίπεδο τη σχέση σας.

zodia-taro-45

Μερικά ζώδια θέλουν να βελτιώσουν την ερωτική τους ζωή, ενώ άλλα βλέπουν αυτή την ένταση σαν μια ένδειξη για να αποχωρίσουν. Σήμερα όμως αυτή η διέλευση, αφορά όσους θέλουν να παραμείνουν και να προχωρήσουν στην αναβάθμιση, της σχέσης τους.

Ο Ποσειδώνας σε ορθή πορεία έχει την ικανότητα να λειτουργεί σαν φως: Αυτό που πρέπει να προκύψει θα προκύψει και θα ακολουθήσει η επικοινωνία. Αυτό σημαίνει πως σήμερα αλλά και για λίγες ακόμη μέρες, θα έχουμε την ευκαιρία να καταλάβουμε αν θέλουμε πραγματικά την «αλήθεια» αυτής της σχέσης. Πολλοί θα επιλέξουν να παραμείνουν στην πορεία. Αυτή είναι η επιρροή των Ιχθύων. Και καλή τύχη σε όλους όσους αποφασίσουν να κάνουν υπομονή και να επιμείνουν – αξίζει τον κόπο.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας προβλέπει 1ο Δεκαήμερο Δεκεμβρίου 21

tarw-taro-xartomanteia

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Ας το θέσω έτσι! αν υπάρχει ένας τομέας που φαίνεται να αντέχει, αυτός είναι η ερωτική σου ζωή. Μπορεί να μην τα πηγαίνεις καλά σε όλους τους άλλους τομείς, αλλά σε ό,τι αφορά το ταίρι σου, τα πράγματα φαίνεται να είναι ανοδικά. Ο ορθόδρομος Ποσειδώνας, θα δώσει μια εκπληκτική δόνηση σε μια ήδη καλή σχέση… κι αυτό θα γίνει αντιληπτό την 1η Δεκεμβρίου 2021. Μετράς μια καλή σχέση από πολλούς παράγοντες και η στενή σου σχέση είναι ένα βαρόμετρο που σε ενημερώνει αν τα πράγματα πάνε καλά – και σ’ αυτό το πεδίο είναι μια χαρά.

Η αγάπη είναι εκεί και είναι σταθερή, αλλά έρχεται κάτι καινούργιο κι αρκετά διασκεδαστικό: μια βελτιωμένη οικειότητα και περισσότερο πάθος. Εσύ και το ταίρι σου θα συμφωνήσετε να αναβαθμίσετε την ερωτική σας ζωή, απλά για να δείτε τι θα συμβεί. Με το είδος της εμπιστοσύνης που έχετε ήδη δημιουργήσει μεταξύ σας, τα πράγματα μπορεί να γίνουν συναρπαστικά και διασκεδαστικά! Απόλαυσε τη ζωή σου, Δίδυμε, όλα είναι καλά για σένα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Δεκέμβριος 21 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Αν είχες την τόλμη να πεις απλά αυτό που έχεις στο μυαλό σου, αντί να το υπονοείς πότε παθητικά πότε επιθετικά, θα έφτανες πιο γρήγορα στο θέμα και με πολύ λιγότερο δράμα. Η Τετάρτη είναι η μέρα που αφήνεις στην άκρη τα παιχνίδια του μυαλού και το μαρτυρικό ταξίδι και προχωράς «βουρ στον πατσά».

Πράγμα που σημαίνει πως με τον ορθόδρομο Ποσειδώνα στους Ιχθύες την 1η Δεκεμβρίου, θα νιώσεις αρκετά γενναίος για να αντιμετωπίσεις τον εραστή ή την ερωμένη σου για ένα θέμα που απασχολούσε το μυαλό σου. Το σημαντικό είναι πως θα ακούσει, θα αποδεχτεί και θα χαρεί που επιτέλους τον/την εμπιστεύτηκες αρκετά, ώστε να μην παίζει άλλα παιχνίδια προσπαθώντας να καταλάβει αυτό που θέλεις.

zwdia-zodia-33Μπορεί επίσης να συνειδητοποιήσεις πως το ταίρι σου ήταν πάντα δίπλα σου και πως ήθελε να επικοινωνεί μαζί σου. Το παθητικό-επιθετικό είναι βαρετό…. και σε βλέπει να το δουλεύεις κάθε φορά.

Αυτή η διέλευση θα σου δώσει την αυτοπεποίθηση να καταλάβεις πως είσαι λατρεμένος και αποδεκτός… και πως δεν χρειάζεται να παίζεις πλέον παιχνίδια για ν’ αποκτήσεις αυτό που θέλεις.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας προβλέπει 1ο Δεκαήμερο Δεκεμβρίου 21

Η επιστροφη του Ποσειδώνα σε ορθή πορεία απογειώνει την ερωτική ζωή για 3 ζώδια .

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 10 Μαρτίου)

Ουσιαστικά είναι μια μέρα στον παράδεισο των Ιχθύων, για σένα. Ο ορθόδρομος Ποσειδώνας είναι σαν να αφαιρείς το κολάρο και μπορείς να αναπνεύσεις ξανά. – Αυτό το αίσθημα κατάθλιψης έχει πλέον εξαφανιστεί και παρόλο που τίποτα δεν έχει αλλάξει στην πραγματικότητα, η στάση σου προσαρμόζεται από το σύμπαν, για ελευθερία και ικανοποίηση.

dream

Η ερωτική σου ζωή πρόκειται να βελτιωθεί κι αυτό οφείλεται κυρίως σε σένα και τη νέα ικανότητα του/της συντρόφου σου, να επικοινωνείτε σαν φίλοι. Τέρμα πια τα παιχνίδια του μυαλού. Σου έχει λείψει ο «φίλος» που είχες κάποτε.

Νιώθεις ότι ο έρωτας είναι υπέροχος, αλλά λείπει το κομμάτι της φιλίας – αι αυτό ακριβώς επιστρέφει. Να χαίρεσαι λοιπόν για το γεγονός ότι με το ταίρι σου δεν είστε προορισμένοι για μια βαρετή ζωή. Είστε στην πραγματικότητα οι καλύτεροι φίλοι… και φαίνεται!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Δεκέμβριος 21 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera