Η εποχή αλλάζει και ο Ανάδρομος έρχεται

zwdio-parthenos-afroditi

Η εποχή αλλάζει και ο Ανάδρομος έρχεται .

Η εποχή αλλάζει : Ο Ήλιος μπαίνει στην Παρθένο και ο Ερμής ανάδρομος .

Ο Ήλιος εισέρχεται στην Παρθένο στις 23 Αυγούστου, την ίδια μέρα που ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στις 21 μοίρες της Παρθένου.

Ο Ήλιος βρίσκεται στο μεταβλητό ζώδιο του καλοκαιριού όταν ο καιρός αρχίζει να αλλάζει και θα παραμείνει εδώ μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου.

zodia-taro-45

 

Ο Παρθένος είναι ένα μεταβλητό ή μεταβλητό ζώδιο που κυβερνάται από τον Ερμή, τον πλανήτη της επικοινωνίας. Αυτό το ζώδιο είναι ο φυσικός κυβερνήτης του έκτου οίκου της εργασίας και της υγείας και μας σηματοδοτεί ότι τώρα είναι η ώρα να οργανωθούμε, να συγκεντρωθούμε και να προσέξουμε την υγεία μας και τις καθημερινές μας δραστηριότητες.

Η ενέργεια της Παρθένου συνδέεται με τη θεραπεία και είναι λεπτομερής και εστιασμένη, διανοητική, προσγειωμένη, με συνείδηση της υγείας, σταθερή, αναλυτική, κριτική, ευσυνείδητη, διακριτική, επιμελής και σεμνή, επομένως θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε αυτά τα χαρακτηριστικά και τις ιδιότητες να παίζονται στον κόσμο μας και με τους γύρω μας αυτό το διάστημα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-zodia-19

Η εποχή αλλάζει και ο Ανάδρομος έρχεται .

Καθώς ο Ήλιος μπαίνει στην Παρθένο, οι σκέψεις μας τείνουν να αφορούν περισσότερο τη δουλειά, την παραγωγή και τη συνολική επιτυχία. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το σχολείο συνήθως ξεκινά ξανά κατά τη διάρκεια της σεζόν της Παρθένου.  Όλα έχουν την εποχή τους και αυτή είναι η ώρα για προγραμματισμό, υλοποίηση σχεδίων και προώθηση με πιο οργανωμένο και γόνιμο τρόπο. Ο Παρθένος μας διδάσκει να δουλεύουμε έξυπνα, αντί να δουλεύουμε σκληρά.

 

Ενώ ο Ερμής κυβερνά και τους Διδύμους και την Παρθένο, η συζήτηση και η σκέψη τείνουν να είναι πιο λεπτομερείς και εστιασμένες όσο είναι στην Παρθένο. Ο Δίδυμος είναι πιο επεκτατικός, αλλά μπορεί να είναι διάσπαρτος και όχι τόσο προσανατολισμένος στις λεπτομέρειες όσο ο Παρθένος, επομένως κάθε ζώδιο παίζει τον ρόλο του με τον Ερμή με διαφορετικό τρόπο.

tarw-taro-xartomanteia

Ο Παρθένος έχει μια φυσική και ενστικτώδη κατανόηση της σύνδεσης μεταξύ σώματος, νου και ψυχής, επομένως αυτή είναι μια ευνοϊκή στιγμή για να ξεκινήσετε τη δική σας ευημερία και να συμπεριφέρεστε στο σώμα σας με σεβασμό. Τώρα είναι η ώρα να κάνετε θετικές αλλαγές στη διατροφή, τη φυσική κατάσταση και να εξερευνήσετε φυσικές θεραπείες εάν αυτό σας φαίνεται κατάλληλο ή να επισκεφτείτε έναν ειδικό αν έχετε οποιεσδήποτε ανησυχίες για την υγεία σας.

Το μειονέκτημα της Παρθένου μπορεί να είναι η επιθυμία για τελειότητα που μερικές φορές κάνει τους ανθρώπους να πιστεύουν ότι η ενέργεια της Παρθένου αφορά την εύρεση ελαττωμάτων και την υπερβολική κριτική. Αυτό μπορεί να ισχύει κατά καιρούς, αλλά στον πυρήνα, η ενέργεια της Παρθένου ασχολείται με τα γεγονότα και να βλέπει όλα τα θέματα καθαρά. Ο Παρθένος είναι σε αρμονία με το να κάνει τα πράγματα με τον σωστό τρόπο και να ασχολείται με την επίλυση προβλημάτων. Με άλλα λόγια, ο Παρθένος θέλει απλώς να κάνει τα πράγματα σωστά και μερικές φορές αυτό μπορεί να εκδηλωθεί σε υπερβολικά επικριτικές ή τελειομανείς τάσεις. Αν και αυτές οι προθέσεις μπορεί να έχουν καλό νόημα, δεν δέχονται όλοι καλά την κριτική ή τη θεωρούν εποικοδομητική, επομένως αυτός είναι ένας τομέας που πρέπει να παρακολουθούμε καθώς ταξιδεύουμε στην εποχή της Παρθένου κάθε χρόνο.

zodia-zvdia-yy

Ο Ερμής γίνεται στάσιμος ανάδρομος 23-28 Αυγούστου.

Αυτό θα είναι ένα ισχυρό ανάδρομο φαινόμενο , καθώς ο Ερμής βρίσκεται σε ένα από τα δικά του ζώδια κυριαρχίας. Αυτές τις λίγες μέρες η αλλαγή στην ενέργεια θα γίνει εμφανής αν και ο Ερμής θα παραμείνει σε ανάδρομη πορεία μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου.

Ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος 3 ή 4 φορές το χρόνο και γενικά έχει κακό όνομα και προκαλεί στεναγμούς όταν αναφέρεται. Σε ένα βαθμό αυτό είναι απολύτως κατανοητό, καθώς ο ανάδρομος Ερμής είναι ο πλανήτης που προκαλεί καθυστερήσεις, δυσλειτουργίες, βλάβες σε υπολογιστές και εξοπλισμό, σχέσεις, επιβραδύνσεις και φέρνει κρυφούς παράγοντες στην επιφάνεια. Ωστόσο, είναι μέρος ενός φυσικού κύκλου και αυτή η περίοδος προορίζεται για να διακόψουμε, να επαναλάβουμε και να επανεξετάσουμε σχέδια και καταστάσεις στη ζωή μας, αντί να ξεκινήσουμε νέα έργα.

Διαβαστε τα ειδικα θεματα για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθύες

μελλοντολόγος

Τα σχέδια μπορούν να τεθούν σε αναμονή, η κακή επικοινωνία μπορεί να συμβεί, οι σχέσεις μπορεί να τελειώσουν ή να αλλάξουν και τα αυτοκίνητα, οι υπολογιστές και άλλα μηχανήματα μπορεί να χαλάσουν την πιο ακατάλληλη στιγμή.

Όταν οι πλανήτες είναι ανάδρομοι, τα αποτελέσματά τους στον άνθρωπο είναι διαφορετικά από όταν βρίσκονται σε άμεση κίνηση. Η σκέψη είναι βαθύτερη, οι καταστάσεις συχνά φαίνονται να πηγαίνουν υπόγεια για κάποιο χρονικό διάστημα ή να αλλάζουν εντελώς και μερικές φορές η εστίασή μας μετατοπίζεται.

Ο ανάδρομος Ερμής είναι ο πιο πολυσυζητημένος ανάδρομος, επειδή είναι ένας γρήγορα κινούμενος πλανήτης που ελέγχει τη σκέψη, την ομιλία, τα ταξίδια και τις γνωστικές μας δεξιότητες.

zodia-0988

Η εποχή αλλάζει και ο Ανάδρομος έρχεται .

Μερικές φορές, οι σχέσεις μπορούν να διορθωθούν και τα προβλήματα να φανούν ανοιχτά, αν αξίζει να τα σώσετε. Το κάρμα μιας σχέσης εμφανίζεται συχνά καθώς οι ανάδρομοι κύκλοι είναι καρμικής φύσης. Να περιμένετε καθυστερήσεις, αλλαγές σχεδίων και προσπαθήστε να μην πέσουν οι καταστάσεις. Με άλλα λόγια, προετοιμαστείτε να είστε ευέλικτοι.

Ο ανάδρομος Ερμής είναι συχνά μια απογοητευτική περίοδος για την αναζήτηση εργασίας. Ωστόσο, μην τα παρατάτε, απλώς συνεχίστε να συνδέεστε και παραμένετε στην κορυφή της επικοινωνίας. Και φροντίστε να είστε άμεσοι και στο σημείο στην επικοινωνία σας με τους άλλους. Εάν δεν καταλαβαίνετε τι σας λέει κάποιος, ζητήστε οπωσδήποτε διευκρινίσεις.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

zwdia-66

Με αυτή την ανάδρομη στην Παρθένο πρέπει να προσέχουμε την ομιλία και την επικοινωνία μας καθώς μπορεί να γίνουμε υπερβολικά επικριτικοί ή ακόμα και υπερβολικά αναλυτικοί απέναντι σε ανθρώπους και καταστάσεις ή άλλοι άνθρωποι μπορεί να μας φαίνονται έτσι.

Η Παρθένος κυβερνά τον 6ο οίκο της υγείας και της εργασίας . Πολλοί άνθρωποι μπορεί να ξεκινήσουν δίαιτες και να προσαρμόσουν εκ νέου τον τρόπο ζωής τους και την άσκηση καθώς σχετίζεται με την υγεία και αυτό είναι μια θετική χρήση αυτής της ενέργειας. Ενδέχεται να προκύψουν και θέματα στη δουλειά που δεν αντιμετωπίστηκαν.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA