Η εποχή του Αιγόκερω έφτασε για να επανεφεύρουμε τον εαυτό μας .

capricorn-zodiac-symbol-daniel-eskridge

 Η εποχή του Αιγόκερω έφτασε για να επανεφεύρουμε τον εαυτό μας .

Η εποχή του Αιγόκερω έφτασε : Η 21η Δεκεμβρίου 2022 σηματοδοτεί την ετήσια μετακίνηση του ήλιου στο ζώδιο της κατσίκας, που σημαίνει ότι είναι η αρχή της εποχής του Αιγόκερω.

Αν και αυτή σηματοδοτεί την πιο σκοτεινή, πιο ψυχρή μέρα, η εποχή του Αιγόκερω θα μας οδηγήσει στις πιο ζεστές, μεγαλύτερες μέρες του νέου έτους.

Η κίνηση του ήλιου στο ζώδιο του Αιγόκερω μας κάνει όλους να δουλεύουμε πιο σκληρά.

zodia-taro-45

Ο Αιγόκερως είναι ένα βασικό ζώδιο, καθιστώντας τον εμπνευστή – του αρέσει να ξεκινάει τα πράγματα. Σκεφτείτε έργα και όνειρα που έχετε εγκαταλείψει στο παρελθόν και προσπαθήστε να τα κάνετε πραγματικότητα κατά τη νέα σελήνη στις 23 Δεκεμβρίου και τον ανάδρομο Ερμή  (που ευθυγραμμίζεται με τον ήλιο στον Αιγόκερω) από τις 29 Δεκεμβρίου έως τις 18 Ιανουαρίου.

Μπορούμε ακόμη και να επανεφεύρουμε τον εαυτό μας και να εξελιχθούμε στο άτομο που πάντα θέλαμε να είμαστε με αυτήν την κοσμική ευθυγράμμιση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9

 Η εποχή του Αιγόκερω έφτασε για να επανεφεύρουμε τον εαυτό μας .

Δεδομένου ότι ο Αιγόκερως είναι γνωστός ως ο «μπαμπάς» του ζωδιακού κύκλου, θα δούμε τα πράγματα και τις σχέσεις με αυστηρό αλλά στοργικό μάτι καθώς οι διακοπές και η νέα χρονιά μπαίνουν.

Ο πραγματισμός και ο ρεαλισμός θα είναι επίσης σε υψηλό επίπεδο ως τη σημασία του σεβασμού, των ορίων και της συνοπτικότητας. Ο καθορισμός ορίων είναι πάντα σημαντικός στη ζωή — ειδικά τώρα που αναλαμβάνουμε την ευθύνη και χρησιμοποιούμε τη δύναμή μας για να προστατεύσουμε την ενέργειά μας.

Θα χρησιμοποιήσουμε την εξουσία και την κυριαρχία μας για να επιτύχουμε σπουδαία πράγματα που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στον κόσμο. Το κίνητρο για επιτυχία είναι υψηλό, αλλά να είστε προσεκτικοί με την επιτυχία που μπορεί να έχει υψηλό κόστος.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 21-31/12 – 3ο 10ήμερο Δεκέμβριος 2022

zwdia-tarw-zodia-19

 Η εποχη του Αιγόκερω έφτασε για να επανεφεύρουμε τον εαυτό μας .

Αξίζουν οι θυσίες; Μήπως χάνουμε τις χαρές της ζωής στον δρόμο μας για την άνοδο; Τι θυσιάζουμε ενώ βρισκόμαστε στον γρήγορο δρόμο προς τη δόξα; Ο Αιγόκερως μας προτρέπει να αξιολογήσουμε τη ζωή μας και να βρούμε το μονοπάτι που μας καθορίζει — ακόμα κι αν αυτό διαφέρει από τον δρόμο που ξεκινήσαμε.

Μια μεγάλη προσπάθεια που πρέπει να αναλάβετε αυτή τη στιγμή είναι να μπορείτε να ανταποδώσετε. Είτε πρόκειται για εθελοντισμό ή για δωρεές, τίποτα δεν ζεσταίνει την καρδιά περισσότερο από το να βοηθάς άλλους.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia Maketa BUDDHA-8065