Η εποχή του Κριού – Το συναίσθημα καίγεται από την ανοιξιάτικη λαγνεία

zwdio-krios-erwtika-xaraktiristika

Η εποχή του Κριού – Το συναίσθημα καίγεται από την ανοιξιάτικη λαγνεία .

Η εποχή του Κριού – Εαρινή Ισημερία 2022 .

Ξυπνάς από ένα μεγάλο, παράξενο όνειρο. Η γη είναι κρύα και επικρατεί ακόμα παντού νύχτα. Σέρνεσαι μέχρι την ακτή. Βήμα-βήμα, το σκοτεινό νερό απομακρύνεται πίσω σου.

Μπροστά φαίνεται το βουνό.

zodia-taro-45

Ανεβαίνεις αβίαστα και χωρίς δισταγμό. Τα μάτια σου ανοίγουν από τον κατακόκκινο ήλιο, που ανατέλλει πάνω από τις οδοντωτές κορυφές. Γονατίζεις μπροστά στο γκονγκ, το σώμα σου τρέμει από τη γη που χωρίζεται και πέφτεις στις φλόγες της.

Καλώς ήρθες στο βαθυκόκκινο οροπέδιο, όπου οι άγριες φλόγες γλείφουν τις εσωτερικές ακτές. Αν οι Ιχθύες είναι η τελευταία πνοή, ο Κριός είναι η πρώτη. Η εποχή των Ιχθύων κατεδαφίζει τα πάντα. Όμως τότε έρχεται ο Κριός πάνω στα φτερά της Εαρινής Ισημερίας. Αυτός ο κύκλος αντιπροσωπεύει τη στροφή της γης, προς το καινούργιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Η εποχή του Κριού – Το συναίσθημα καίγεται από την ανοιξιάτικη λαγνεία .

Η εποχή του Κριού είναι μια εξέταση του «εγώ», εκείνης της δύναμης μέσα μας που είναι θεμελιώδης για την αυτοπεποίθησή μας… την αίσθηση της ύπαρξης μας. Αυτό σημαίνει να κάθεσαι και να βλέπεις την ατελείωτη παρέλαση των σκέψεων και των παρορμήσεων, των αποστροφών και των προσκολλήσεών σου! Την παρέλαση του «εγώ» και του τι σημαίνει να είσαι ο εαυτός σου.

Στον Κριό αρέσει η κίνηση. Αυτό το αρχέτυπο ενσαρκώνει το τρίτο yogic niyama – γνωστό ως tapas – ή αλλιώς, «η θερμότητα που παράγεται από το σώμα». Η κυριολεκτική μετάφραση των tapas είναι λιτότητα ή πειθαρχία… συνεπώς, δεν είναι απλά θερμότητα, αλλά ένα κάψιμο που μας αφήνει καθαρούς, έτοιμους να δεσμευτούμε. Εδώ είμαστε, στην πρώτη στάση του ζωδιακού, που καίγεται από την ανοιξιάτικη λαγνεία.

Διαβαστε επισης : Χαρτομαντεία SIBYLLA 17-27/03 – Καρμικές επανασυνδέσεις και οικονομική άνεση!

μελλοντολόγος

Η εποχή του Κριου – Το συναίσθημα καίγεται από την ανοιξιάτικη λαγνεία .

Οι αλλαγές και τα τελειώματα κατά τη διάρκεια της εποχής των Ιχθύων αρχίζουν να έχουν νόημα. Ο ήλιος πέφτει από ψηλά, παρακαλώντας μας να μπούμε στην καινούργια χρονιά. Ένα κόκκινο πετράδι σιγοκαίει στην επίφυση, διεγείροντας τις αισθήσεις.

Αυτή είναι η ανίκητη ζωογόνος δύναμη του κριαριού. Η αμφιβολία, η ανασφάλεια και ο φόβος εξατμίζονται. Η φωτιά δεν αντανακλά… κινείται. Χόρεψε, γέμισε το σκοτεινό ουρανό με το φως σου. Δες τον ήλιο να κυνηγά, αυτή την απύθμενη νύχτα. Φέτος η Εαρινή Ισημερία συμπίπτει με τη σύνοδο Ερμή/Δία στους Ιχθύες.

Διαβαστε επισης : Χαρτομαντεία SIBYLLA 17-27/03 – Καρμικές επανασυνδέσεις και οικονομική άνεση!

dream

Το συναίσθημα καίγεται από την ανοιξιάτικη λαγνεία

Από τη μια πλευρά έχουμε τον ενεργητικό, επεκτατικό Δία που μας ωθεί σε νέα ταξίδια σε νέα μέρη – ο Κριός λατρεύει αυτή την ενέργεια.

Όμως αυτή η σύνοδος συμβαίνει στους Ιχθύες, έναν αστερισμό που απαιτεί ξεκούραση και χαλάρωση.

Το κόλπο είναι να συντονιστούμε με το σώμα μας για να ξέρουμε πότε είναι ώρα να επιβραδύνουμε. Θα δούμε τι θα συμβεί, όταν τα κύματα των Ιχθύων αγγίξουν τις φλόγες της Ισημερίας του Κριού!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA