Η εποχή του Λέοντα πυροδοτεί τις φλόγες του πάθους

romantikes-yposxeseis

Η εποχή του Λέοντα πυροδοτεί τις φλόγες του πάθους.

Η εποχή του Λέοντα : Σεζόν Λέοντα 22/07-23/08 .

Καθώς οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν στα ύψη και η καρδιά του καλοκαιριού μπαίνει, το ίδιο συμβαίνει και με την παθιασμένη εποχή του Λέοντα που αγαπά τα φώτα της δημοσιότητας.

Κυβερνώμενος από τον ήλιο, ο οποίος επιβλέπει την εικόνα του εαυτού σας, την αυτοπεποίθηση και την ταυτότητα .

zodia-taro-45

Ο Λέοντας, το σταθερό ζώδιο της φωτιάς, σας ενθαρρύνει να καλλιεργήσετε και να αγκαλιάσετε την αίσθηση του εαυτού σας, να βρείτε νέους τρόπους να εμφυσήσετε τον κόσμο σας με αυτοέκφραση, να ακολουθήσετε τα όνειρά σας , και σκεφτείτε προληπτικά και αισιόδοξα. Και φυσικά, αυτό είναι λίγο πιο εύκολο να το κάνετε όταν οι μέρες είναι μεγάλες, γεμάτες με ζεστό, χρυσαφένιο φως του ήλιου και είστε σε αποστολή να αξιοποιήσετε στο έπακρο μια τέτοια εορταστική, διασκεδαστική περίοδο με τους φίλους και την οικογένειά σας .

Ανεξάρτητα από το πώς σκοπεύετε να περάσετε από τα μέσα Ιουλίου έως τα μέσα Αυγούστου, το ταξίδι του ήλιου στον Λέοντα μπορεί να ενισχύσει την αίσθηση ενδυνάμωσης, αυτοπεποίθησης και ορμής. Είναι μια εποχή του χρόνου που μπορεί να σας κάνει να νιώσετε ότι βρίσκεστε στο επίκεντρο, τροφοδοτώντας παράλληλα ρομαντικές στιγμές σε αφθονία.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Πότε είναι η σεζόν του Λέοντα .

Το 2023, η σεζόν του Λέοντα ξεκινά στις 22 Ιουλίου και τελειώνει στις 23 Αυγούστου. Επειδή ο Λέων συνδέεται με τον πέμπτο οίκο του ρομαντισμού και της αυτοέκφρασης, η ενέργεια του ζωδίου μπορεί να μεγεθύνει τις καλλιτεχνικές σας παρορμήσεις και την επιθυμία για αγάπη, πολυτέλεια, διασκέδαση και δράμα — ιδανικά, το είδος που είναι διασκεδαστικό και ταραχώδες.

Με τον ήλιο να λάμπει κατά τη διάρκεια των μεγάλων ημερών και τις νύχτες γεμάτες αστέρια, αυτή είναι η τέλεια στιγμή για καυτά ραντεβού και έντονα παρτι. Κατά τη διάρκεια της σεζόν του Λέοντα, είμαστε πιο ευτυχισμένοι όταν δείχνουμε πόσο νοιαζόμαστε και απολαμβάνουμε τα φώτα της δημοσιότητας.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

chartomantia-098

Η εποχή του Λέοντα πυροδοτεί τις φλόγες του πάθους.

Η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στον Λέοντα, προκαλώντας επιβράδυνση και προτρέποντας τον αυτοστοχασμό γύρω από τις καλλιτεχνικές προσπάθειες, τις σχέσεις, τον ρομαντισμό, την ομορφιά και τα χρήματα από τις 22 Ιουλίου έως τις 3 Σεπτεμβρίου.

300x300aΑλλά υπάρχει ακόμα πολύς ενθουσιασμός. Ο προσανατολισμένος στη δράση Άρης και ο αγγελιοφόρος Ερμής, και οι δύο στην Παρθένο, θα σχηματίσουν εκ περιτροπής αρμονικά, γήινα τρίγωνα προς τον Δία στον Ταύρο την 1η Αυγούστου και στις 9 Αυγούστου.

Αυτό θα υποστηρίξει τις προσπάθειές σας να προχωρήσετε σε ένα ρεαλιστικό σχέδιο.

Ο ήλιος θα ενωθεί με την Αφροδίτη στις 13 Αυγούστου για να ενισχύσει την ομορφιά και τους δεσμούς μας, ειδικά όταν πλησιάζουμε είτε από ένα εσωστρεφές μέρος, δεδομένης της ανάδρομης Αφροδίτης. Και με τον Ουρανό που κάνει τις αλλαγές να είναι ακόμα στο σταθερό ζώδιο του Ταύρου, ο ήλιος θα τον τετραγωνίσει στις 15 Αυγούστου, φέρνοντας αναταράξεις που ίσως δεν έχετε δει να έρχονται.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος