Η εποχή του Λέοντα 2020 θα είναι η καλύτερη γι’ αυτά τα 3 ζώδια

miniaies-erwtikes-lewn

Η εποχή του Λέοντα 2020 θα είναι η καλύτερη γι’ αυτά τα 3 ζώδια .

Η εποχή του Λέοντα 2020  μοιάζει με ηλιαχτίδα, σε μια συννεφιασμένη μέρα! Το ίδιο ισχύει και για τις προσωπικότητες εκείνων που γεννήθηκαν κάτω από αυτό το σταθερό πύρινο ζώδιο.

Φωτεινό και ενθουσιώδες, όπως το στοιχείο της φωτιάς, αυτή η ουράνια ενέργεια δεν είναι τίποτα λιγότερο από εορταστική.

Και τα καλά νέα δεν τελειώνουν εκεί. Η εποχή του Λέοντα, θα είναι η καλύτερη για όσους έχουν προσωπικά σημεία στον Κριό, τον Λέοντα και τον Τοξότη! Κι αυτό οφείλεται στο γεγονός, ότι ευδοκιμούν στο στοιχείο τους.

zodia-taro-45

Ένα από τα αγαπημένα μου πράγματα στην αστρολογία, είναι η θεϊκή σειρά του ζωδιακού κύκλου. Αφού ανακαλύψατε ένα παρήγορο μέρος και δώσατε προτεραιότητα στη συναισθηματική σας ευεξία σε όλη τη διάρκεια της εποχής του Καρκίνου, η μετάβαση τώρα του ήλιου στον κινηματογραφικό Λέοντα, τονίζει την πολύχρωμη αυθεντικότητα και το παιδί μέσα σας.

Πείτε ό,τι θέλετε γι’ αυτό το αρχέτυπο του ζωδιακού κύκλου και την προσωπικότητά του, αλλά η εποχή του Λέοντα είναι πάντα μια ευλογία μεταμφιεσμένη. Αν και η σοβαρότητα των γεγονότων που τρέχουν, μπορεί εύκολα να καταστρέψει στις καλοκαιρινές σας διακοπές, εξακολουθεί να υπάρχει ηλιοφάνεια!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Με τον ήλιο να λειτουργεί σαν κυβερνήτης του Λέοντα, δεν αποτελεί έκπληξη ότι αυτή η λαμπερή σφαίρα θερμού αέρα, τυχαίνει να είναι το κέντρο του σύμπαντος.

 

Δεν υπάρχει τίποτα που ν’ αγαπάει περισσότερο αυτό το σταθερό ζώδιο, από το να είναι το κέντρο της προσοχής… και τώρα ξέρετε γιατί.

Παιχνιδιάρικη και παθιασμένη, η εποχή του Λέοντα έχει να κάνει με τη μοναδικότητα του πνεύματός σας και την καλλιέργεια της ατομικής σας ευτυχίας. Όλοι αξίζουν λίγη ηλιοφάνεια…. και η εποχή του Λέοντα, έχει να κάνει με αυτό.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 23-25/07 Επικοινωνιακές δυσκολίες – Γυναίκα νεαρή

chartomantia-098

Η εποχή του Λέοντα, είναι ιδιαιτέρως λαμπερή για τους Κριούς, Λέοντες και Τοξότες.

Κριός: Είστε τελικά έτοιμοι να βγείτε από το καβούκι σας

Εμπρός λοιπόν βγείτε έξω… όπου κι αν βρίσκεστε κρυμμένος Κριέ. Ο ήλιος ανάβει την φωτιά σας και αυτές οι μαγικές φωτεινές ακτίνες αναζωπυρώνουν τον πέμπτο οίκο, της δημιουργικότητάς σας, του πάθους, του ρομαντισμού και της αυτοέκφρασής σας. Γι’ αυτό, εκτός του ότι αισθάνεστε ενεργοποιημένοι και αναζωογονημένοι από τον γεμάτο αδρεναλίνη κυβερνήτη σας Άρη, είστε και εσείς οι ίδιοι έτοιμοι για γλυκιές απολαύσεις, αυτή τη περίοδο.

Αυτή η περιοχή του χάρτη σας έχει να κάνει με την πραγματική σας ευτυχία. Δεν έχει σημασία αν βρείτε τη χαρά σε ένα χόμπι ή σ’ ένα καινούργιο ερωτικό ενδιαφέρον! Αυτή η αστρολογική εποχή, θα σας δώσει την ευκαιρία να απολαύσετε την ατομική σας ευδαιμονία, γιατί το αξίζετε!

zwdia – love

Λέων: Είστε έτοιμοι να γιορτάσετε την ηλιακή σας επιστροφή

Χρόνια πολλά, Λέων. Ο ήλιος λάμπει μόνο για εσάς και ακτινοβολούν τα χαρίσματά σας! Δεν ήταν εύκολοι οι προηγούμενοι μήνες, αλλά υπάρχουν τόσα πολλά να περιμένετε! Πώς μπορείτε να αναδιοργανώσετε την καθημερινή σας ρουτίνα?

Θέματα που αφορούσαν την ψυχική, σωματική και πνευματική σας ευεξία, σας προβλημάτισαν για λίγο, και είστε τελικά έτοιμοι να μπείτε σ’ αυτή τη νέα ζωή. Είτε σκέφτεστε καινούργιους τρόπους αναβάθμισης της ζωής σας είτε σκέφτεστε να επιστρέψετε στο σχολείο…. το σύμπαν είναι με το μέρος σας. Μην κοιτάτε πίσω! Επικεντρωθείτε στο μέλλον. Οι στόχοι σας θα αρχίσουν αργά να ξεδιπλώνονται…. όταν θα το περιμένετε λιγότερο!

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 23-25/07 Επικοινωνιακές δυσκολίες – Γυναίκα νεαρή

κρυσταλλομαντεία

Τοξότης: Κοιτάζετε το μέλλον, με αυτοπεποίθηση

Αν μπορείτε να κάνετε κάτι εικόνα στο μυαλό σας…τότε είναι σίγουρα δυνατό, Τοξότη. Όλοι οι άνθρωποι γνωρίζουν πως αυτό είναι αλήθεια, αλλά με τον ήλιο να βάζει φωτιά στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, που αφορά την εκπαίδευση, την πίστη, τα ταξίδια, τις ευκαιρίες και την προσωπική φιλοσοφία σας αυτή τη σεζόν, όλα τα πράγματα στη λίστα σας, θα γίνουν ξαφνικά εφικτά.

Ο χρόνος είναι το καλύτερο φάρμακο…επομένως ό, τι κι αν κάνετε, βεβαιωθείτε ότι δεν βιάζετε τη διαδικασία. Αυτό θα σας αφορά ιδιαίτερα, στα μέσα της περιόδου του Λέοντα, όταν ο ήλιος θα προκαλέσοι τον επαναστατικό Ουρανό στον έκτο οίκο σας, της καθημερινότητας και της επαγγελματικής σας ρουτίνας. Η μία πλευρά σας ακουμπάει τα αστέρια και η άλλη χάνει αυτό που είναι ακριβώς μπροστά σας. Χρησιμοποιήστε την ενέργειά σας… με σύνεση!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66