Η ζωή είναι ένα όνειρο κάτω από την Πανσέληνο 20/09

erwtikes-2414

Η ζωή είναι ένα όνειρο κάτω από την Πανσέληνο 20/09 .

Η ζωή είναι ένα όνειρο : Η ζωή δεν είναι παρά ένα όνειρο… κάτω από την πανσέληνο των Ιχθύων! Και μ’ αυτή την χαλαρή σύνοδο του ανάδρομου κυβερνήτη τους Ποσειδώνα, οι δονήσεις είναι ιδιαίτερα ονειρικές και σουρεαλιστικές.

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει διαφυγή από την αίσθηση… πως τίποτα δεν είναι ακριβώς όπως φαίνεται! Και όμως κατά κάποιο τρόπο, όλα είναι μυστηριωδώς αλληλένδετα.

Όσο αληθινό κι αν είναι αυτό σε πνευματικό επίπεδο… στη γήινη διάσταση, υπάρχουν ακόμα σημαντικές διακρίσεις – όπως το πού τελειώνουμε εμείς και που αρχίζουν οι άλλοι, ή τι γίνεται αντιληπτό με τις αισθήσεις και τι είναι στην ουσία πραγματικό.

zodia-taro-45

Εκεί έρχεται ο ήλιος της Παρθένου, που μας βοηθάει να ξεκαθαρίσουμε τη σύγχυσή μας. Ωστόσο, θα πρέπει να αντισταθούμε στη γοητεία της υπερβολικής σκέψης και να δεχτούμε πως ορισμένα μυστήρια δεν προορίζονται να εξηγηθούν. Εξάλλου, η πραγματική ερώτηση σ’ αυτήν την πανσέληνο δεν αφορά το πώς γνωρίζουμε τα πράγματα. Αφορά το πως εκμεταλλευόμαστε αυτές τις πληροφορίες… που τελικά κάνουν τη διαφορά. Πώς μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε πιο επιδέξια, υπεύθυνα και αποτελεσματικά, το χάρισμα της διαίσθησης και της λογικής μας?

Πανσέληνος στους Ιχθύες Σημασία

Η απάντηση με τον Ερμή στον Ζυγό, μπορεί να περιλαμβάνει όλες τις προοπτικές πριν πάρουμε οποιεσδήποτε αποφάσεις. Το τρίγωνο του Ερμή με τον ανάδρομο Δία στον Υδροχόο (ακριβώς μία ώρα πριν απ’ αυτή την πανσέληνο) μας βοηθάει να δούμε τη μεγάλη εικόνα, να διατηρούμε τα κανάλια επικοινωνίας ανοιχτά και να αλληλοεπιδράμε μεταξύ μας, με καλή πίστη.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Επιπλέον, καθώς ο Ερμής τετραγωνίζει τον ανάδρομο Πλούτωνα στον Αιγόκερω (22 Σεπτεμβρίου), οι φόβοι μας για σύγκρουση και αντιπαράθεση – ή άνιση δυναμική ανάμεσα σε εμάς και τους άλλους – θα εμποδίσουν την ειλικρινή, ανοιχτή ανταλλαγή. Με τον Ερμή να ετοιμάζεται να γυρίσει ανάδρομος στον Ζυγό (26 Σεπτεμβρίου-18 Οκτωβρίου), ίσως θελ

ήσουμε να επανεξετάσουμε ποιο είναι το πιο σημαντικό: να διατηρήσουμε τα πράγματα ωραία και ευχάριστα επιφανειακά ή να αντιμετωπίσουμε την ουσία των υποκείμενων ζητημάτων? Η Αφροδίτη στον Σκορπιό ενθαρρύνει να επιλέξουμε την ουσία, από την επιφάνεια.

Όμως η άβολη όψη της με τον Χείρωνα, ακριβώς σ’ αυτήν την πανσέληνο, θα φέρει μερικά ευαίσθητα θέματα που δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι (ή πρόθυμοι) να ασχοληθούμε μ’ αυτά. Ακόμα και στις πιο καθιερωμένες σχέσεις μας, η ενέργεια αυτή τη στιγμή μπορεί να είναι έντονη και απρόβλεπτη, καθώς η Αφροδίτη αντιτίθεται στον ανάδρομο Ουρανό στον Ταύρο, ακριβώς στις 23 Σεπτεμβρίου.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 20-30/09 Προβλέψεις 3ο δεκαημερο Σεπτεμβρίου

tarw-taro-xartomanteia

Η ζωή είναι ένα όνειρο κάτω από την Πανσέληνο 20/09 .

Ευτυχώς όμως που το Μεγάλο Τρίγωνο μεταξύ του Άρη στον Ζυγό, του Κρόνου στον Υδροχόο και του Βόρειου Δεσμού στους Διδύμους, προσφέρει μια αναζωογονητική ανάσα φρέσκου αέρα. Όχι μόνο είμαστε ανοιχτοί να μάθουμε ο ένας από τον άλλον, αλλά αναζητούμε ενεργά τις προοπτικές του άλλου και εργαζόμαστε για να βρούμε κοινά σημεία.

Τυχόν προσπάθειες που καταβάλλουμε για επικοινωνία, συνεργασία και συμβιβασμό, πιθανόν να ανταμειφθούν αυτή τη στιγμή. Ωστόσο, με τη Σελήνη κενής πορείας για τρεις ώρες αμέσως μετά από αυτή την πανσέληνο, δεν πρέπει να βιαστούμε να δράσουμε σύμφωνα με τις συναισθηματικές, πνευματικές ή πνευματικές της γνώσεις. Μπορούμε όμως να δώσουμε λίγο χρόνο στον εαυτό μας να τις επεξεργαστεί πρώτα. Αν ξανασκεφτούμε ξεκούραστοι τα πράγματα, μπορεί να μας δώσουν τη σαφήνεια που χρειαζόμαστε για να αρχίσουμε να προχωράμε.

zwdia-tarw-zodia-19Πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σας η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου:

Κριός

Χαλαρώστε κι αφήστε να σας παρασύρει το ρεύμα. Αυτή η κλασική πρόσκληση είναι ιδιαίτερα δελεαστική σ’ αυτήν την πανσέληνο. Και δεν υπάρχει λόγος να μην συμφωνήσετε σ’ αυτό… αρκεί να το κάνετε υπεύθυνα. Να έχετε κατά νου, τη διαφορά μεταξύ της φροντίδας του εαυτού σας και της αυτοεξυπηρέτησης.

Ταύρος

Μην αναβάλλετε άλλο τη χαρά, Ταύρε! Είναι σημαντικό να έχουμε όνειρα, στόχους και να κάνουμε σχέδια για το μέλλον. Αλλά το να βάζετε σε αναμονή την ευτυχία σας, μέχρι να τα καταλάβετε λεπτομερώς όλα… θα ήταν τεράστιο λάθος. Αυτή η πανσέληνος σας υπενθυμίζει ότι είστε αρκετοί και μόνοι σας – και πως υπάρχουν ήδη τόσα πολλά στη ζωή σας για να γιορτάσετε.

Δίδυμοι

Instagram εναντίον πραγματικότητας! Για εσάς Δίδυμοι, η διαφορά μεταξύ αυτών των δύο μπορεί να είναι οδυνηρά ξεκάθαρη σ’ αυτήν την πανσέληνο. Το ερώτημα είναι, τι πρέπει να προσαρμόσετε αυτή τη στιγμή: την πραγματική σας ζωή ή τις ουτοπιστικές προσδοκίες σας? Σκεφτείτε τι χρειάζεστε… για να νιώσετε τελικά ικανοποιημένοι με την καριέρα, την οικογένεια και την υγεία σας.

zodia-zvdia-75

Η ζωή είναι ένα όνειρο κάτω από την Πανσέληνο 20/09 .

Καρκίνος

Βιώνετε μια διανοητική παραφωνία, Καρκίνε? Σ’ αυτήν την πανσέληνο, ορισμένες πεποιθήσεις που είχατε παραδεχτεί στο παρελθόν, μπορεί να μην τα πηγαίνουν καλά με τη συνείδησή σας ή να αντιστέκονται στην κριτική σας σκέψη. Μην φοβάστε να αμφισβητήσετε τα πράγματα, καθώς αυτό σας βοηθάει να επιλέξετε συνειδητά, πού να πιστέψετε.

Λέων

« Ό, τι είναι δικό μου, είναι και δικό σου». Όταν το λέτε αυτό, Λέοντα τι ακριβώς σημαίνει ? Γιατί σ’ αυτή την πανσέληνο, πρέπει να είναι ξεκάθαρα τα όρια, οι προσδοκίες και οι ρυθμίσεις σε κάθε σχέση σας. Διαφορετικά, είναι εύκολο να μπλέξετε σε καταστάσεις που θα είναι ανησυχητικά κοντά… για να νιώθετε άνετα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

Παρθένος

Κάποιος πρέπει να είναι η φωνή της λογικής, Παρθένε. Και δεδομένου ότι όλοι οι άλλοι μοιάζουν ελαφρώς αποκομμένοι από την πραγματικότητα αυτή τη στιγμή, πιθανότατα θα πρέπει να είστε εσείς. Ωστόσο, δεν θέλουν όλοι να «διορθωθούν» σ’ αυτήν την πανσέληνο. Πριν προσφέρετε οποιαδήποτε ανεπιθύμητη συμβουλή, βεβαιωθείτε ότι οι άλλοι είναι δεκτικοί στη βοήθειά σας.

Ζυγός

Κανείς δεν είναι τέλειος, Ζυγέ. Έτσι σε αυτή την πανσέληνο, κάλλιστα θα μπορούσαμε να δεχτούμε ο ένας τον άλλον… όπως ακριβώς είναι. Ωστόσο, η διάθεση συγχώρεσης απέναντι στις δικές σας αδυναμίες όσο και των άλλων, δεν σας αφήνει να γλιτώσετε από την προσπάθεια να λειτουργήσετε καλύτερα. Ποιες μικροβελτιώσεις είστε έτοιμοι να κάνετε αυτήν τη φορά?

Σκορπιός

Χαλαρώστε και ηρεμήστε, Σκορπιέ! Δεν δίνετε συχνά την ευκαιρία στον εαυτό σας να ονειρευτεί ή να λειτουργήσει συναισθηματικά, ανόητα κι αυθόρμητα. Όμως σ’ αυτή την πανσέληνο, δεν υπάρχει πρόβλημα αν χαθείτε για λίγο σε ονειροπολήσεις και φαντασιώσεις! Ακολουθήστε τη δημιουργική σας μούσα, επανασυνδεθείτε με το παιδί μέσα σας και ονειρευτείτε μερικές νέες δυνατότητες για το μέλλον.

δωρεάν-προβλέψεις

Τοξότης

Η απόλυτη αντικειμενικότητα είναι αδύνατη, Τοξότη. Ωστόσο, σ’ αυτήν την πανσέληνο, είναι κάτι που πρέπει να επιδιώξετε. Τα προσωπικά σας συναισθήματα για ορισμένες καταστάσεις μπορεί να θολώνουν την αντίληψή σας, εμποδίζοντάς σας να καταλάβετε τι συμβαίνει πραγματικά. Αντί να υποθέσετε πως η δική σας εκδοχή για την αλήθεια είναι ακριβής για όλους… προσπαθήστε να κατανοήσετε τις προοπτικές των άλλων.

Αιγόκερως

Είναι δελεαστικό να πιστεύετε πως τα έχετε καταλάβει όλα. Όμως σ’ αυτήν την πανσέληνο Αιγόκερε, συνειδητοποιείτε πως οι απαντήσεις στα μεγάλα ερωτήματα της ζωής, δεν είναι τόσο απλά και προφανή, όσο θα θέλατε να είναι. Ίσως το πραγματικό ερώτημα τώρα είναι : υπάρχει πιθανότητα να μην σας πειράζει αν δεν γνωρίζετε?

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 20-30/09 Προβλέψεις 3ο δεκαημερο Σεπτεμβρίου

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Υδροχόος

Τα χρήματα και οι πόροι είναι σαν το νερό, Υδροχόε: ρέουν συνεχώς μέσα και έξω! Και συνήθως σας αρέσει να αγκαλιάζετε αυτή τη ρευστότητα. Ωστόσο σ’ αυτή την πανσέληνο, θα θέλετε να ξέρετε ποια είναι η ροή – και προσέξτε να μην αφήσετε τα πράγματα να γλιστρήσουν μέσα από τα χέρια σας.

Ιχθύες

Κανείς δεν σας γνωρίζει καλύτερα, Ιχθύες, από όσο γνωρίζετε εσείς οι ίδιοι τον εαυτό σας. Ωστόσο, υπάρχουν στιγμές που οι άλλοι μπορούν να σας βοηθήσουν να δείτε τον εαυτό σας πιο καθαρά – κι αυτή η πανσέληνος, πιθανόν να είναι μια από αυτές τις φορές. Να είστε δεκτικοί στις παρατηρήσεις και τις συμβουλές εκείνων, που σας γνωρίζουν (και σας αγαπούν) καλύτερα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot