Η καρδιά θέλει αυτό που θέλει 22-23/10

apostasi-sti-sxesi

Η καρδιά θέλει αυτό που θέλει 22-23/10 .

Η καρδιά θέλει αυτό που θέλει : Το βράδυ της Παρασκευής, η Σελήνη της Παρθένου τριγωνίζει τον Ουρανό καθώς ο Ερμής στον Ζυγό προχωράει για ένα τρίγωνο με τον Κρόνο.

Καθώς ο Κρόνος τετραγωνίζει τον Ουρανό, αυτό θέτει τη Σελήνη σε όψη χιαστί με τον Κρόνο και τον Ερμή χιαστί με τον Ουρανό!

Επικρατεί ένα συναρπαστικό και σταθεροποιητικό κλίμα, που είναι καύσιμο για κάποιες καθυστερημένες συζητήσεις – συγκλονιστικές ή όχι.

zodia-taro-45

Στην πραγματικότητα δεν είναι πραγματικά καθυστερημένες, καθώς λήγουν ΤΩΡΑ…. ή τουλάχιστον αυτό το Σαββατοκύριακο. Σε κάθε περίπτωση, υπάρχουν βάσιμες ενδείξεις ότι μπορούμε να συνδυάσουμε τα πράγματα, αν προσέξουμε και παρακολουθήσουμε όσα γνωρίζουμε ήδη και όσα ακούμε. Ανοίξτε το μυαλό σας και η καρδιά σας μπορεί να κερδίσει την αλήθεια.

Ακολουθήστε μια αλλαγή προοπτικής. Αυτό που πήρε πολύ χρόνο για να εμφανιστεί… τελικά κάνει την εμφάνισή του την κατάλληλη στιγμή. Σάββατο απόγευμα, η Αφροδίτη ενώνεται με τον Ήλιο του Ζυγού – μια ευχάριστη επιρροή, αν και λίγο «μυωπική».

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Η καρδιά θέλει αυτό που θέλει 22-23/10 .

Η ευχαρίστηση και η χιουμοριστική διάθεση, μπορεί να υπερέχουν για λίγο του σκοπού, αλλά ποιος λέει πως αυτό είναι κακό. Υπάρχει ο κατάλληλος χρόνος και η κατάλληλη εποχή για όλα. Απολαύστε αυτό που σας συμβαίνει, αλλά μην ξεχνάτε και τις ανάγκες όσων αγαπάτε. Η Σελήνη στην Παρθένο τριγωνίζει τον Πλούτωνα και η ευχαρίστηση συμπληρώνει τον γήινο αισθησιασμό.

Ο Ερμής τελειοποιεί το τρίγωνό του με τον Κρόνο.. ο οποίος στη συνέχεια στρέφεται σε ορθή πορεία. Πώς μπορούμε να κάνουμε την αγάπη να διαρκέσει για πάντα; Αντιλαμβανόμαστε την αλήθεια.. ή λέμε απλά τις λέξεις; Επειδή υπάρχει μια μεγάλη ευκαιρία να κάνουμε το νόημα αυτών των λέξεων, να διαρκέσει.

Διαβαστε επισης : Μικρασιάτικη χαρτομαντεια – Η τράπουλα αγάπης Φατούζ .

tarw-taro-xartomanteia

Η καρδια θέλει αυτό που θέλει 22-23/10 .

Μέχρι το βράδυ, η Σελήνη περνάει στον Ζυγό και κάνει αντίθεση με τον Δία στον Κριό. Η καρδιά θέλει αυτό που θέλει… και θα προσπαθήσει πολύ για να το πετύχει. Είναι το άλλο σας μισό ο καθρέφτης της καρδιάς σας; Ανοίξτε τα μάτια σας και δείτε! Νωρίς το πρωί της Κυριακής, η Αφροδίτη φεύγει από τον Ζυγό για τον Σκορπιό. Τρεις ώρες αργότερα καταφτάνει και ο Ήλιος στο ίδιο ζώδιο.

Η Σελήνη περνά τη μέρα της πραγματοποιώντας μια αντίθεση με τον Χείρωνα! Κι εδώ αντιμετωπίζουμε μια οδυνηρή αλήθεια ή μια σοφή συνειδητοποίηση. Το πρωί της Κυριακής είναι μια ευκαιρία να στραφείτε μεταφορικά και να κοιτάξετε τον εαυτό σας στον καθρέφτη. Τι θέλετε, τι χρειάζεστε, ποιοι είστε ΤΩΡΑ; Κοιταχτείτε στον καθρέφτη… όχι με τρόμο, αλλά με αγάπη! Και πείτε αυτά που έχετε να πείτε στον εαυτό σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia provlepseis