Η καρδιά μας μπορεί επιτέλους να αναπνεύσει 07/10-05/11

erwtikes-provlepseis-savvato-10-5

Η καρδιά μας μπορεί επιτέλους να αναπνεύσει 07/10-05/11 .

Η καρδιά μας μπορεί : Αφροδίτη στον Τοξότη (7 Οκτωβρίου – 5 Νοεμβρίου) .

Αφροδίτη: θεά της τέχνης, του ρομαντισμού, της ευχαρίστησης και της ομορφιάς. Η διέλευση της Αφροδίτης μιλάει στην καρδιά μας.

Στον Τοξότη, η καρδιά μας μπορεί επιτέλους να αναπνεύσει, να πετάξει στα ύψη, να τρέξει άγρια, να ξεφύγει.

zodia-taro-45

Ο Τοξότης χρειάζεται χώρο και ελευθερία… περιπέτεια και αυθορμητισμό. Τις τελευταίες εβδομάδες, βιώσαμε την Αφροδίτη στον Σκορπιό. Αυτή η διέλευση είχε εκθέσει τις εμμονικές μας τάσεις, καθώς και τις επιθυμίες ή τις φιλοδοξίες μας.

Ο Σκορπιός είναι άγριος, ασταμάτητος. Μάθαμε λοιπόν πώς να μαλακώνουμε, πώς να είμαστε πιο επιεικείς. Έχουμε υπολογίσει την ανάγκη μας για έλεγχο με αντάλλαγμα την αυξημένη πνευματική μας επίγνωση. Ήταν μια δύσκολη περίοδος, διαπροσωπικά μιλώντας. Όμως τώρα περνάμε στην απέναντι όχθη έχοντας μεγαλύτερη κατανόηση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Η καρδιά μας μπορεί επιτέλους να αναπνεύσει 07/10-05/11 .

Είχαμε φτάσει στα όριά μας και τώρα κάνουμε πίσω για να θεραπευτούμε, να προβληματιστούμε, να αφομοιώσουμε. Αφού ταξιδέψαμε στον όρμο του Σκορπιού, ανεβαίνουμε τώρα στους σπινθηροβόλους ουρανούς του Τοξότη. Με την Αφροδίτη στον Τοξότη, η ζωή λάμπει σαν χαρούμενη φωτιά. Πρόκειται για έναν πληθωρικό, εορταστικό κύκλο. Ο Τοξότης – Κένταυρος είναι πνευματώδης και ζωντανός.

Όταν οι πλανήτες διέρχονται τον Τοξότη, στροβιλίζεται μια παιδική αφέλεια. Στον Τοξότη αρέσει να καλπάζει όταν μια κατάσταση απαιτεί ισχυρή απάντηση. Δεν είναι μόνο σωματικά ανήσυχος, αλλά και συναισθηματικά. Δεν θέλει να αντιμετωπίσει ένα άτομο ή μια κατάσταση, αν αυτή θα προκαλέσει διχόνοια. Απλώς θέλει να χορέψει με τα ροζ γυαλιά του.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL G 05-15/10  Ερωτικές παράλληλες διαδρομές

chartomantia-098

Η καρδιά μας μπορεί επιτέλους να αναπνεύσει 07/10-05/11 .

Μακάρι να μπορούσε ο Τοξότης να επιβραδύνει αρκετά για να ρίξει μια καλή ματιά. Μακάρι να μπορούσε να σταματήσει το μυαλό και το σώμα του, να ξεκουραστεί, να τα φιλτράρει όλα, να αναπνεύσει βαθιά. Αυτή είναι η δική μας πρόκληση τώρα. Η ζωή κινείται τόσο γρήγορα. Όλα ξετυλίγονται ταυτόχρονα. Πότε θα αφήσουμε τον εαυτό μας να επεξεργαστεί όλα όσα συμβαίνουν?

7 Οκτωβρίου: Η πρώτη ημέρα αυτής της διέλευσης συμπίπτει με μια σύνδεση μεταξύ του Άρη και Ήλιου στο Ζυγό – Παράξενα και δυνατά όνειρα. Βαθύς ύπνος.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL G 05-15/10  Ερωτικές παράλληλες διαδρομές

dream

Η καρδια μας μπορεί επιτέλους να αναπνεύσει 07/10-05/11 .

Μέχρι 18 Οκτωβρίου: Ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον Ζυγό

26 Οκτωβρίου: Αφροδίτη τετράγωνο ανάδρομος Ποσειδώνας στους Ιχθύες: Το είδαμε τελευταία φορά στις 27 Μαΐου. Αυτή η επιρροή μπορεί να είναι πολύ ενοχλητική. Αναμένετε αναταράξεις σε διαπροσωπικό επίπεδο. Μπορεί να αισθανθείτε απογοήτευση ή ερεθισμό. Τα συναισθήματα απελπισίας ή έλλειψης κινήτρων είναι επίσης κοινά.

Αυτό το τετράγωνο συνήθως συμπίπτει με φυσικές καταστροφές… όπως πλημμύρες ή ισχυρές βροχές. Αυτή η διέλευση είναι μια ιδιαίτερα ευνοϊκή περίοδος για τους Τοξότες, καθώς και για Κριούς, Ζυγούς, Λέοντες και Υδροχόους. Αν έχετε γεννηθεί με την Αφροδίτη στον Τοξότη, αυτή είναι η επιστροφή της Αφροδίτης σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA