Η κατάλληλη στιγμή για να πείτε την αλήθεια 01-20/12

selini-afosiwsi-allagi

Η κατάλληλη στιγμή για να πείτε την αλήθεια 01-20/12 .

Η κατάλληλη στιγμή  : Ερμής στον Τοξότη από 1 – 20 Δεκεμβρίου 2020 .

Ο Ερμής κυβερνά τα ταξίδια, την επικοινωνία και το μυαλό. Με το μαγικό κηρύκειο στο χέρι, ο μάντης Ερμής, οδηγεί τις νεκρές ψυχές από τον κατώτερο… στον ανώτερο κόσμο.

Ο Ερμής διαχειρίζεται την ψυχική επεξεργασία. Η επιρροή του καθορίζει την αντίληψή μας και το επικοινωνιακό μας στυλ. Στο Τοξότη, η επικοινωνία γίνεται ενδιαφέρουσα. Το στοιχείο της αναζήτησης του Τοξότη, είναι αυτό που παρέχει τόση ένταση.

zodia-taro-45

Ο Ερμής στον Τοξότη είναι κατηγορηματικός, αμβλύς και ειλικρινής. Αυτή η διέλευση είναι ένα master στην Αλήθεια. Το να είσαι αληθινός, σημαίνει να πεις την άποψή σου, όταν όλοι οι άλλοι είναι σιωπηλοί. Σημαίνει να είσαι σύμμαχος, πληροφοριοδότης, αμφισβητίας.

Είναι μια ενσωματωμένη αυθεντικότητα. Αυτό που είναι μοναδικό στον Τοξότη, είναι ο τρόπος που εξελίσσεται…. σαν ένα ταξίδι. Η φωτιά του Κριού για παράδειγμα, είναι πιο παρορμητική, κινείται για χάρη της κίνησης. Ο Τοξότης, σαν η τελευταία φωτιά στην τριλογία, είναι πιο εκλεπτυσμένος κι αντιπροσωπεύει τη φωτιά της πνευματικής και ηθικής περιέργειας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Η κατάλληλη στιγμή για να πείτε την αλήθεια 01-20/12 .

Μετά την πρόσφατη ανάδρομη κίνηση του Ερμή στο Σκορπιό, αυτή η διέλευση θα μας κάνει να νιώσουμε πως πετάμε στο μέλλον. Ξέρετε πώς είναι το συναίσθημα…να έχετε κολλήσει πίσω από ένα αυτοκίνητο στην αριστερή λωρίδα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Τελικά μετακινήστε προς τη δεξιά λωρίδα και αυξάνετε την ταχύτητα στον αυτοκινητόδρομο για λίγο, ώστε να αντισταθμίσετε το χρόνο που χάσατε;

Έτσι ακριβώς θα νιώσετε μ’ αυτή η διέλευση – τρέχοντας για να καλύψετε τη διαφορά, προσπαθώντας να αποκτήσετε όσο το δυνατόν περισσότερες εμπειρίες. Όλα καλά… όμως πρέπει να προσέξετε μερικά χαρακτηριστικά που είναι σήμα κατατεθέν του Τοξότη….όπως να υποσχεθείτε περισσότερα από όσα μπορείτε να κάνετε ή να έχετε μεγαλύτερες ελπίδες για κάτι.

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία 03-05/12 Εξομολόγηση έρωτα – Νέος έρωτας

chartomantia-098

Ναι, θα έχετε ενέργεια και ενθουσιασμό, απλά πρέπει να τα μετριάσετε με λίγη σοφία. Αναρωτηθείτε αν αυτά είναι τα σωστά λόγια….και αν είναι η κατάλληλη στιγμή για να τα πείτε. Αποφύγετε τη βιασύνη και μην προσπαθήσετε να επισπεύσετε μια διαδικασία, με αποτέλεσμα να χάσετε σημαντικές λεπτομέρειες.

Κάτω από την επιρροή του Σκορπιού, υπήρχε κατά κάποιο τρόπο η επιλογή να μιλήσετε…. ή να παραμείνετε σιωπηλοί. Μπορούσατε να κρατήσετε για τον εαυτό σας, όσα θέλατε. Όμως με τον Ερμή στον Τοξότη…κάτι τέτοιο είναι δύσκολο.

Εδώ… πρέπει να μιλήσετε. Ο Κένταυρος ευδοκιμεί, στην αλλαγή και την κίνηση… απελευθερώνοντας τα πάντα στη διάθεση της στιγμής. Είναι πολύ εύκολο να περάσετε στην κρίση και την αυτοδικία… εδώ. Η αλήθεια δεν λαμβάνεται πάντα όμορφα…. ακόμη κι από τον Τοξότη.

taro-zodia-76

Η καταλληλη στιγμή για να πείτε την αλήθεια 01-20/12 .

Αυτό είναι το αστείο με τον Κένταυρο. Είναι τόσο πρόθυμος και περίεργος, αλλά μπορεί να είναι βαθιά αρνητικός. Μπορεί να μην δει τον εαυτό του καθαρά, ούτε το μονοπάτι του. Μπορεί να μην μπορεί να εντοπίσει τις δικές του ηθικές αδυναμίες.

Στις 13 Δεκεμβρίου, ο Ερμής τετραγωνίζει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Αυτό μπορεί να φέρει κόπωση, ψυχική σύγχυση, κακή κρίση, πονοκεφάλους ή περίεργα όνειρα. Η Ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη έρχεται στις 14 Δεκεμβρίου!

Την ίδια μέρα, ο Ερμής κάνει τρίγωνο με τον Άρη στον Κριό. Αυτή η διέλευση είναι εξαιρετικά καθησυχαστική και διεγερτική, σχεδόν διαμετρικά αντίθετη από το τετράγωνο Ερμή/ Ποσειδώνα.

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία 03-05/12 Εξομολόγηση έρωτα – Νέος έρωτας

zodia-astra-tarot

Μην περιμένετε να κοιμηθείτε πολύ. Η Αφροδίτη συμμετέχει στο πάρτι του Τοξότη στις 15 Δεκεμβρίου. Ο Κρόνος μπαίνει ξανά στον Υδροχόο στις 16 Δεκεμβρίου – η επιστροφή του Κρόνου ξεκινά και πάλι! Ο Δίας μπαίνει επίσης στον Υδροχόο στις 19 Δεκεμβρίου. Την ίδια μέρα, ο Ερμής συναντιέται με τον Ήλιο στον Τοξότη για μια σύνοδο. Όταν ο Ήλιος και ο Ερμής συνεργάζονται, όλα φαίνονται σωστά. Η ζωή ρέει προς την κατεύθυνση που θέλουμε να ρέει. Νιώθουμε υπέροχα… όλα είναι άψογα.

Αυτή η διέλευση είναι γενικά ευνοϊκή για Κριούς, Λέοντες και Τοξότες… και δυσμενής γενικότερα, για Δίδυμους, Παρθένους και Ιχθύες. Αν γεννηθήκατε με τον Ερμή στον Τοξότη, αυτές οι επόμενες δύο εβδομάδες είναι η επιστροφή του Ερμή σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος