Η καταιγίδα των εξελίξεων από την Ροζ Πανσέληνο ξεκίνησε 20-21/04

nea-selini-zwdio-tayros

Η καταιγίδα των εξελίξεων από την Ροζ Πανσέληνο ξεκίνησε 20-21/04 .

Η καταιγίδα των εξελίξεων : Μπορεί η ροζ πανσέληνος να αναδυθεί την Τρίτη, αλλά τα κύρια συστατικά της εμφανίζονται την Κυριακή: ο Ήλιος στον Ταύρο τετραγωνίζει τον Πλούτωνα στον Υδροχόο.

Αυτή η όψη συμβαίνει δύο φορές το χρόνο τονίζοντας παιχνίδια δύναμης και εξουσίας, κυρίως στις σχέσεις.

Μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την αυτοπεποίθησή μας, αν δεν εκτιμήσουμε συνειδητά την παρουσία της.

zodia-taro-45

Είναι μια αψιμαχία εγωισμού και θέλησης – στη συγκεκριμένη περίπτωση, αυτοεκτίμησης ή έλλειψης αυτής – ενάντια σε απρόσωπες δυνάμεις… αλλά δεν είναι πόλεμος. Μπορεί να είναι αγχωτική, αλλά μπορεί επίσης να είναι ενημερωτική και προπαρασκευαστική. Θέλετε να αλλάξετε και να μεγαλώσετε;

Ό,τι υπάρχει ανάμεσα σε εσάς και σ’ αυτή την αναβάθμιση, αναμφίβολα δεν είναι τέλειο ή συναρπαστικό. Αντί όμως να πολεμάτε ανεμόμυλους, τι θα λέγατε να εξετάσετε την κατάσταση από άλλη οπτική γωνία, για να δείτε τι συμβαίνει; Αν λοιπόν αντιμετωπίζετε πρόβλημα αυτό το Σαββατοκύριακο φροντίστε να το κατανοήσετε.

Αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Η καταιγίδα των εξελίξεων από την Ροζ Πανσέληνο ξεκίνησε 20-21/04 .

Έτσι, θα ανακαλύψετε το δρόμο προς μια λύση… μια αναβάθμιση. Το βράδυ του Σαββάτου έχουμε μια ισχυρή σύνοδο μεταξύ Δία και Ουρανού. Αυτή η όψη θα φέρει σημαντικές εξελίξεις στις ζωές μας, αφού συνοδεύεται από συνταρακτικές αλλαγές. Θα αναρωτηθείτε μήπως οι αντιλήψεις σας είναι αυτές που δημιουργούν το πρόβλημα.

Θα χρειαστεί λίγη διαμάχη με τον εαυτό σας πριν το προσεγγίσετε μ’ αυτό τον τρόπο. Ακόμα κι αν κάποιος άλλος είναι πραγματικά το πρόβλημα, αντιλαμβάνεστε πως κάνετε αισθητή πρόοδο – κι αυτό είναι το κομμάτι που μπορείτε να ελέγξετε. Έτσι καλό είναι να τα έχετε σκεφτεί όλα, πριν από την ισχυρή πανσέληνο του Σκορπιού της Τρίτης – μια ενέργεια ώριμη για την αξιοποίηση της ηφαιστειακής δύναμης.

tilefonikes-provlepsis

Ο Άρης στους Ιχθύες τελειοποιεί το εξάγωνό του με τον Ουρανό καθώς η Σελήνη της Παρθένου κατευθύνεται για ένα τρίγωνο με τον Δία, μια αντίθεση με τον Άρη κι ένα τρίγωνο με τον Ουρανό. Ο κυβερνήτης της Παρθένου Ερμής, συνεχίζει ανάδρομος στον Κριό που κυβερνάει ο Άρης. Δώστε προσοχή σε ό,τι συμβαίνει γύρω σας και μην παίρνετε αυτό που βλέπετε ακούτε, μυρίζετε, γεύεστε, αγγίζετε.. με την ονομαστική του αξία.

Να είστε έτοιμοι να ενεργήσετε άμεσα, με βάση τη διαίσθησή σας. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να κερδίσετε το έπαθλο. Δεν το γνωρίζετε εκ των προτέρων – είναι έκπληξη! θα μπορούσε να είναι μια ιδέα, μια στάση, μια στιγμή επιφοίτησης….ή μπορεί να είναι μια έκπληξη που ενδεχομένως να σας ωφελήσει.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

zodia-0988

Το βράδυ του Σαββάτου, η Σελήνη της Παρθένου έρχεται σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες και στη συνέχεια μετακινείται στον Ζυγό τριγωνίζοντας τον Πλούτωνα. Ταυτόχρονα, η Αφροδίτη του Κριού κάνει σύνοδο με τον Χείρωνα. Ακούστε την αόρατη έμπνευση και επιτρέψτε στον εαυτό σας να την ακολουθήσει προτείνοντας ιδέες για λύσεις ή για πιθανές προσεγγίσεις.

Δεν αφορά μόνο το τι θα κερδίσετε προσωπικά. Είναι καύσιμα για μια φλογερή έμπνευση που μας ανεβάζει όλους σε διάφορα επίπεδα. Είναι η ανάγκη για επιτυχία και συνοδεύεται από τις δεξιότητες που έχουμε για να τα καταφέρουμε. Είναι προετοιμασία για να ανέβουμε σε άλλο επίπεδο. Νωρίς το πρωί της Κυριακής, η Σελήνη μεταβαίνει στο Ζυγό καθώς η κυβερνήτης του Ζυγού Αφροδίτη, τελειοποιεί τη σύνοδό της με τον Χείρωνα.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

zodia-zvdia-75

Λίγο αργότερα μέσα στη ημέρα, ο Ήλιος του Ταύρου ολοκληρώνει το ακριβές τετράγωνό του με τον Πλούτωνα. Η διάθεση και η πρωταρχική της ανάγκη για συμμετρία και ισορροπία, είναι ο συμβιβασμός. Όποια πρόκληση και αν ξεσπάσει, φροντίστε να φερθείτε πολιτισμένα, γιατί θα είναι προς το συμφέρον σας.

Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στον Ζυγό οδεύοντας σε μια αντίθεση με τον ανάδρομο Ερμή στον Κριό. Ζυγίστε τις επιλογές σας κι επανεξετάστε τις θέσεις σας. Δεν χρειάζεται να αποφασίσετε ή να δράσετε ακόμα, γι’ αυτό διατηρήστε την ισορροπία στο παιχνίδι. Να είστε αληθινοί με τον εαυτό σας και να έχετε θάρρος!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988