Η μεγάλη ανατροπή λίγο πριν το νέο έτος 20/12

imerisies-19314-oneirokriths

Η μεγάλη ανατροπή λίγο πριν το νέο έτος 20/12.

Η μεγάλη ανατροπή : Ο Δίας ξαναμπαίνει στον Κριό .

Στις 20 Δεκεμβρίου, ο Δίας μπαίνει ξανά στον Κριό για δεύτερη φορά φέτος και θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο μέχρι τις 16 Μαΐου 2023 όταν θα εισέλθει στον Ταύρο.

Ο Δίας μπήκε στον Κριό στις 10 Μαΐου και παρέμεινε στο ζώδιο που κυβερνούσε ο Άρης μέχρι τις 28 Οκτωβρίου, όταν έκανε ανάδρομη πορεία στους Ιχθείς για να ολοκληρώσει τον κύκλο του εδώ.

zodia-taro-45

 

Ο Δίας θεωρείται ο «μεγαλύτερος ευεργετικός» και τυπικά κατά τη διάρκεια του έτους, ο Δίας βυθίζει τα δάχτυλα του στο επόμενο ζώδιο για μερικούς μήνες, ώστε να μπορούμε να πάρουμε μια αίσθηση για το τι θα φέρει κάθε ζώδιο πριν ξεκινήσει την πλήρη διέλευση του από αυτό το ζώδιο. Η τελευταία φορά που ο Δίας ήταν στον Κριό ήταν Ιούνιος 2010-10 Σεπτεμβρίου 2010 και τέλη Ιανουαρίου 2011-Ιούνιος 2011.

Ο Κριός είναι ζώδιο της Φωτιάς. Τα βασικά ζώδια είναι ηγέτες και τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν γρήγορα. Στα βασικά ζώδια αρέσει να κάνουν πράγματα να συμβαίνουν όπως και τα ζώδια της Φωτιάς.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

δωρεάν-προβλέψεις

Τα ζώδια της φωτιάς (Κριός, Λέων και Τοξότης) ιδιαίτερα θα ωφεληθούν με τον Δία σε αυτό το ζώδιο, καθώς εισέρχεται σε κάθε ζώδιο μόνο μία φορά κάθε 12 χρόνια. Ενώ ο Δίας στους Ιχθύς κυβερνά τον 12ο οίκο του ζωδιακού κύκλου και πράγματα που είναι κρυμμένα από τα μάτια, όπως η πνευματικότητα και η διαίσθηση, ο Κριός κυβερνά τον πρώτο οίκο του εαυτού του και είναι πολύ επεκτατικός , οπότε περιμένετε μια τεράστια ενεργειακή μετατόπιση! Όλα αυτά θα αφορούν εσάς προσωπικά.

Ο Δίας στον Κριό είναι γρήγορος, πληθωρικός και μπορεί να νιώθουμε ένα κύμα αυτοπεποίθησης και επιθυμίας να ηγηθούμε και να αναλάβουμε δράση. Ο Δίας πάντα διευρύνει την προοπτική μας και αυτό θα συμβεί σε βαθύ επίπεδο καθώς ο πλανήτης της τύχης διέρχεται από το ζώδιο που κυβερνάται από τον Άρη, τον πλανήτη της δράσης. Ετοιμαστείτε να προχωρήσετε με μεγαλύτερο σθένος και πιο τολμηρό τρόπο.

Διαβαστε επισης :  Οι κάρτες με τις Νεράιδες ψιθυρίζουν αυτά που πρόκειται να συμβούν μέχρι τέλος ΄22!

zodia-astra-tarot

Η μεγάλη ανατροπή λίγο πριν το νέο έτος 20/12.

Δίας-Κριός θεωρείται ένας διεκδικητικός και πρωτοποριακός συνδυασμός. Θα είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στον εαυτό μας, στους στόχους μας και μπορεί να νιώθουμε περισσότερη ενέργεια από ό,τι όταν ο Δίας ήταν στους Ιχθύς. Δίας-Κριός μπορεί να εμπνεύσει ένα είδος γενναιότητας και περισσότερη ενέργεια για να αναλάβει και να αποδεχθεί το ρίσκο. Αυτό είναι ένα θετικό προσανατολισμένο ζώδιο και θα εργαζόμαστε για τα προσωπικά μας συμφέροντα όσο ο Δίας είναι στον Κριό. Στον Κριό δεν αρέσει ο περιορισμός .

Το ζευγάρι Δία-Κριού φτάνει πολύ μακριά, πολύ γρήγορα, και καθώς κυβερνά τον πρώτο οίκο του εαυτού του, είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι οι άλλοι άνθρωποι έχουν τους δικούς τους στόχους όπως και εμείς. Ο Κριός μπορεί να είναι ορμητικός, παρορμητικός και θρασύς μερικές φορές, αλλά σπάνια αυτό είναι ο σκοπός.

Διαβαστε επισης : Τσιγγανικη χαρτομαντεια 16-18/12 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα .

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Η μεγαλη ανατροπή λίγο πριν το νέο έτος 20/12.

Ο Κριός μπορεί να δημιουργήσει έναν τύπο παιχνιδιάρικου ιδεαλισμού που του αρέσει να είναι ελεύθερος και απεριόριστος. Ενώ ο Δίας διέρχεται από αυτό το ζώδιο  η αισιοδοξία και η αυτοπεποίθησή σου θα σε βγάλουν πέρα από κάθε περιορισμό που επιβάλλεται από τον εαυτό σου. Με αυτή την τοποθέτηση μπορούμε να κάνουμε πράξη τα σχέδιά μας, να ονειρευόμαστε  και οι δικές μας ιδέες και αυτοπεποίθηση μπορούν να μας φτάσουν εκεί που θέλουμε να πάμε.

Ό,τι κάνουμε και βιώνουμε θα γίνει αισθητό με μεγαλύτερο τρόπο και έτσι θα προσεγγίσουμε τη ζωή. Ετοιμαστείτε να δουλέψετε, να ονειρευτείτε και να παίξετε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και ενθουσιασμό. Η πίστη στον εαυτό μας μπορεί με τη σειρά της να φαίνεται ότι δημιουργεί περισσότερη τύχη και θα κάνουμε το καλύτερο όταν ξεκινήσουμε, να αναλάβουμε την ηγεσία και προσπαθήσουμε να εμπνεύσουμε τους άλλους.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA