Η μεγάλη σύνοδος του 2020 – Γενναιόδωρες και ευτυχείς ευκαιρίες

sxeseis-anamoni

Η μεγάλη σύνοδος του 2020: Ο Δίας σε σύνοδο με τον Κρόνο στον Υδροχόο .

Η μεγάλη σύνοδος του 2020: Ο Δίας σε σύνοδο με τον Κρόνο στον Υδροχόο .

Αυτή η κυκλική σύνοδος ανάμεσα στο Δία και τον Κρόνο είναι γνωστή ως η μεγάλη σύνοδος και συμβαίνει κάθε 20 χρόνια.

Αποτελεί μια μέθοδο οριοθέτησης των ιστορικών περιόδων για την παραδοσιακή αστρολογία. Όταν συναντιούνται ο Δίας με τον Κρόνο υπάρχει η ένταση των παλιών μορφών που πεθαίνουν, όπως και η γονιμότητα νέας ανάπτυξης που αρχίζει να παίρνει μορφή.

zodia-taro-45

Τον περασμένο αιώνα, ο κύκλος τους ευθυγραμμίστηκε με τη μετάβαση μεταξύ δεκαετιών. Με τις συνόδους και τις αντιθέσεις του Δία με τον Κρόνο να σηματοδοτούν την αρχή κάθε δεκαετίας. Παραδείγματος χάρη, υπήρξε μια σύνοδος του Δία με τον Κρόνο το 1980, μια αντίθεση το 1990, μια σύνοδος το 2000 και μια αντίθεση το 2010.

Ο Δίας και ο Κρόνος θα σχηματίσουν την επόμενη σύνοδό τους στις 21 Δεκεμβρίου 2020 στη πρώτη μοίρα του Υδροχόου. Έτσι, το μεγαλύτερο μέρος του 2020 θα συμβεί στο τέλος του κύκλου τους. Θα χτίζεται ατμόσφαιρα αγωνίας κατά τη διάρκεια του έτους. Θα νιώθουμε ότι ξεκινάει μια νέα εποχή. Ενώ ταυτόχρονα θα αναδύονται θέματα που πρέπει να επιλυθούν.Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2020 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Η μεγαλη σύνοδος του 2020

Μαζί ο Δίας με τον Κρόνο συνδυάζουν ένα επεκτατικό και ευφάνταστο όραμα με τη δομή και την πειθαρχία να είναι απαραίτητα στοιχεία. Ωστε να προκύψουν τα αποτελέσματα και να καταστραφεί ό,τι δεν είναι απαραίτητο.

Ενώ ο Δίας αντιπροσωπεύει γενναιόδωρες και ευτυχείς ευκαιρίες, μπορεί να οδηγήσει και σε εγωιστική απληστία και ψευδαισθήσεις μεγαλείων. Θα χρειαστεί τη μεγάλη εστίαση του Κρόνου για να αποκοπούν οι υπερβολές και να δυναμώσει ό,τι είναι έτοιμο να θεριστεί.

Την ίδια στιγμή, χρειαζόμαστε την έμπνευση και την αναζωογόνηση του Δία για να μετριάσουμε τις αρνητικές όψεις του Κρόνου, που μπορεί να φέρουν φόβο για τους περιορισμούς και τα εμπόδια και να οδηγήσουν σε καταθλιπτική τελμάτωση.Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

chartomantia-098

Η μεγάλη σύνοδος του 2020

Κατά τη διάρκεια του 2020 θα είμαστε προσπαθούμε μονίμως να σταθεροποιήσουμε τον Δία και τον Κρόνο με την ανάγκη μας να αλλάζουμε ανάμεσα στην ανάπτυξη του Δία και τη μεθοδική οργάνωση του Κρόνου.

Αν και η σύνοδος Δία – Κρόνου που συμβαίνει κάθε 20 χρόνια είναι πάντα σημαντική, η ένωσή τους φέτος έχει ιδιαίτερη σημασία. Ο Δίας και ο Κρόνος σχηματίζουν τις συνόδους τους στο ίδιο στοιχείο της αστρολογίας κάθε 200 χρόνια περίπου.

Από το 1802, οι σύνοδοι Κρόνου και Δία γίνονταν σε ζώδια της γης, με την τελευταία τον Μάιο του 2000 στον Ταύρο. Μετά τη σύνοδο Δία και Κρόνου στον Υδροχόο το 2020, μέχρι το 2159 οι σύνοδοί τους θα συνεχίσουν να γίνονται σε ζώδια του αέρα.Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zwdia-tarw-zodia-19

Η μεγάλη σύνοδος του 2020

Έτσι, το 2020 είναι το τέλος μια εποχής 200 ετών κατά την οποία η ένωση τους γινόταν σε ζώδια της γης. Ενώ το στοιχείο της γης σηματοδοτεί τη συγκέντρωση στην υλική ασφάλεια και την παγίωση των πόρων που είναι ανθεκτικοί στην αλλαγή. Η εποχή του αέρα θα φέρει διατάραξη στις καθιερωμένες δομές και δραματικές αλλαγές στις συλλογικές ιδέες και στον τρόπο που επικοινωνούμε. Βασικά, όχι μόνο θα ενωθούν ο Δίας με τον Κρόνο στον

Υδροχόο, αλλά θα σχηματίσουν και ένα καταλυτικό τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο.

Σε αυτή την πολύ σημαντική στιγμή του ταξιδιού μας, οι κεραυνοί του Δία και του Ουρανού δεν θα καταστρέψουν μόνο τις κοινωνικές δομές. Θα μας ωθήσουν να αφήσουμε παλιά, προσωπικά όνειρα και δράματα στα οποία προσκολλόμαστε.

Θα υπάρξουν νέες προκλήσεις και άγνωστες δυνατότητες καθώς αρχίζει αυτή η νέα εποχή του Δία και του Κρόνου. Για τις οποίες θα πρέπει να έχουμε χώρο στη ζωή μας. Κατά τη διάρκεια του 2020, αναρωτηθείτε τι πρέπει να αφήνετε πίσω σας και τι επιθυμείτε πραγματικά να πάρετε μαζί σας.Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2020 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος