Η Νέα Σελήνη του Απριλίου θα είναι εξαιρετικά δυναμική γι’ αυτά τα 3 ζώδια

astrologia-martioy-2014

Η Νέα Σελήνη του Απριλίου θα είναι εξαιρετικά δυναμική γι’ αυτά τα 3 ζώδια .

Η Νέα Σελήνη του Απριλίου : Καλωσορίζουμε την πρώτη Νέα Σελήνη της άνοιξης, μέσα στον Απρίλιο! Συγκεκριμένα στις 11 Απριλίου αναδύεται η νέα σελήνη, φέρνοντας μαζί της μια κινητήρια αίσθηση ενέργειας και αρκετό ζήλο για τους προσωπικούς μας στόχους.

Όλοι θα αισθανθούν αυτήν την έκρηξη αυτοπεποίθησης! Αν όμως ανήκετε σ’ ένα από τα παρακάτω ζώδια, θα σας επηρεάσουν περισσότερο, οι δονήσεις αυτής της καινούργιας έναρξης… επειδή θα είναι ακόμη πιο ισχυρές.

Επειδή αυτό το νέο φεγγάρι λαμβάνει χώρα στο πύρινο ζώδιο του Κριού, έχουμε μια ενέργεια, που θα μας ωθήσει να κατακτήσουμε τους στόχους μας.

zodia-taro-45

Οι δονήσεις του Κριού έχουν να κάνουν με την τόλμη, την παρορμητικότητα και τους θαρραλέους ισχυρισμούς. Γι’ αυτό ανεβάστε τις προσωπικές σας ανάγκες στην κορυφή της λίστας προτεραιοτήτων σας. Κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης Νέας Σελήνης, θα έχουμε τέσσερις τεράστιους πλανήτες συγκεντρωμένους στην επικράτεια του Κριού, κάτι που ενισχύει την πύρινη ενέργεια του ζωδίου.

Μαζί με τον Ήλιο και τη Σελήνη… είναι η ρομαντική Αφροδίτη και ο λογικός Ερμής! Αυτό σημαίνει, πως εκτός από τους προσωπικούς μας στόχους, αυτή η νέα σελήνη είναι ένα πολύ καλό διάστημα για να γίνουμε πιο τολμηροί στον έρωτα τα οικονομικά μας και την επικοινωνία. Ενώ όλα τα ζώδια θα νιώθουν πιο παρορμητικά από το συνηθισμένο, υπάρχουν μερικά που επιθυμούν περισσότερο «θόρυβο» από αυτή τη νέα σελήνη.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Είναι η εποχή του Κριού… κι αυτή η νέα σελήνη είναι στο ζώδιό σας! Επομένως, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός πως θα νιώσετε την ενέργειά της, με τη ζέστη χιλιάδων ήλιων. Αγκαλιάστε αυτήν την υψηλής ισχύος σεληνιακή επαναφορά για να «ρίξετε το παλιό σας δέρμα» και να γίνετε η πιο υπέροχη αυθεντική έκδοση του εαυτού σας.

Έχετε οράματα και ταλέντα που περίμεναν να λάμψουν, οπότε απομακρύνετε τους περισπασμούς και εστιάστε στην προσωπική σας ανάπτυξη. Ήρθε η ώρα να μιλήσετε για τις ιδέες σας, να εκφράσετε τη δημιουργικότητά σας και να κυνηγήσετε τα όνειρα που σας κάνουν να νιώθετε περισσότερο ο εαυτός σας!

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας Προβλέψεις 2ο 10ημερο Απριλίου 2021

zwdia-zvdia-taro-00

Η Νέα Σελήνη του Απριλίου Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Αυτή η Νέα Σελήνη, σας κάνει να λειτουργείτε σαν αφεντικό Καρκίνε. Με το νέο φεγγάρι στον τομέα της καριέρας σας, έχετε την ευκαιρία να αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας, στην εργασία. Ήρθε η ώρα να βελτιώσετε το παιχνίδι σας και να επιβεβαιώσετε την κυριαρχία σας – είτε αυτό σημαίνει την επιδίωξη μιας νέας δουλειάς είτε την αποδοχή μιας κερδοφόρας προσφοράς.

Για ένα ευαίσθητο ζώδιο όπως εσείς, το να είστε δυναμικοί και να απαιτείτε προσοχή, μπορεί να είναι προκλητικό. Όμως σταθείτε στο ύψος της περίστασης, ώστε να μπορέσετε να λάμψετε εντονότερα στην καριέρα σας!

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας Προβλέψεις 2ο 10ημερο Απριλίου 2021

tarw-taro-xartomanteia

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Αυτή η Νέα Σελήνη σας προσφέρει μια δυνατή ευκαιρία να πατήσετε το κουμπί επαναφοράς σε μερικές από τις πιο κοντινές σας σχέσεις Ζυγέ. Σαν το πιο διπλωματικό ζώδιο από όλο το ζωδιακό κύκλο, προσέχετε πάντα να μην κάνετε κάτι που θα ενοχλήσει τους άλλους.

Όμως οι σύντροφοί σας στον έρωτα, τη δουλειά ή τη φιλία…σας σκέφτονται όπως εσείς; Μαθαίνετε να υποστηρίζετε τις ανάγκες σας και να ζητάτε με γενναιότητα από τους άλλους, αυτό που θέλετε. Μερικές φορές απλά εξηγώντας στους ανθρώπους τον τρόπο που μπορούν να σας στηρίξουν, είναι ο καλύτερη κίνηση για να πάρετε αυτό που επιθυμεί η ψυχή σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA