Η Νέα Σελήνη του Σεπτεμβρίου είναι μεταμορφωτική

imerisies-15314

Η Νέα Σελήνη του Σεπτεμβρίου είναι μεταμορφωτική .

Η Νέα Σελήνη του Σεπτεμβρίου : «Ήρθε η ώρα να ανασκουμπωθείτε»

Αν σας αρέσει να τακτοποιείτε την ντουλάπα σας ή να αναδιαμορφώνετε τον χώρο σας, πιθανότατα συμβαίνει επειδή βρισκόμαστε στη μέση της εποχής της Παρθένου. Αυτή η περίοδος μας προκαλεί να βρούμε τρόπους για να μιμηθούμε την πεμπτουσία του εαυτού μας!

Αυτή η δίψα για τελειότητα θα επισημανθεί τη Δευτέρα στις 6 Σεπτεμβρίου με τη νέα σελήνη στο σχολαστικό ζώδιο της Παρθένου. Κάτω από τη νέα σελήνη, εξετάζουμε διεξοδικά κάθε τομέα της ζωής μας και απελευθερώνουμε ό, τι μας εμποδίζει να γίνουμε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας.

zodia-taro-45

Γενικά αυτή η νέα σελήνη, εμπνέει μια αίσθηση ασφάλειας, επιτρέποντάς μας να ανακτήσουμε δυναμικά τη ζωή μας. Γι’ αυτό και θέλετε να μάθετε πώς η νέα σελήνη του Σεπτεμβρίου 2021 θα επηρεάσει το ζώδιό σας. Η κύρια πλανητική όψη που ευθυγραμμίζεται μ’ αυτή τη νέα σελήνη της Παρθένου είναι ένα σχεδόν ακριβές τρίγωνο – ή όψη της υπέρτατης αρμονίας – με τον Ουρανό.

Στην αστρολογία, όψεις όπως το τρίγωνο, το τετράγωνο και οι αντιθέσεις αντιπροσωπεύουν τη σχέση μεταξύ των εν λόγω πλανητών. Όταν σχηματίζεται όψη τριγώνου, σημαίνει ότι πλανήτες κάτω από το ίδιο στοιχείο (φωτιά, γη, αέρας και νερό) ευθυγραμμίζονται μεταξύ τους για να σχηματίσουν γωνία 120 °. Αυτή η συγκεκριμένη όψη είναι γενικά ευνοϊκή και αισιόδοξη, επειδή οι πλανήτες με το ίδιο στοιχείο συμβαδίζουν φυσικά. Συλλογικά όμως, αυτό σημαίνει ότι θα ανυπομονούμε να βγούμε από τις ζώνες άνεσής μας, καθώς πεινάμε για ελευθερία και περιπέτεια.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε πώς η νέα σελήνη του Σεπτεμβρίου 2021 θα επηρεάσει το ζώδιό σας.

Κριός (21 Μαρτίου-19 Απριλίου)

Είστε έτοιμοι για δουλειά, Κριοί? Ο έκτος Οίκος της εργασίας και της ρουτίνας σας υπερφορτώνεται κάτω απ’ αυτή τη νέα σελήνη της Παρθένου, που γνωρίζετε πως γίνεται σοβαρή…. όταν πρόκειται για δουλειά. Τακτοποιήστε τις προτεραιότητές σας και καταπολεμήστε την τάση σας να χρονοτριβείτε. Μπορεί να αναλάβετε περισσότερα έργα ή εργασιακές ευθύνες. Μπορεί να παρουσιαστεί μια νέα προσφορά εργασίας ή αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, ίσως βρείτε περισσότερους πελάτες. Αντιμετωπίστε με σοβαρότητα τις επαγγελματικές σας προσπάθειες αυτό το διάστημα. Δεδομένου ότι συνήθως δυσκολεύεστε να ολοκληρώσετε το έργο που αναλαμβάνετε, αυτή η νέα σελήνη σας προκαλεί να τακτοποιήσετε την επαγγελματική σας ζωή.

Ταύρος (20 Απριλίου-20 Μαΐου)

Η Νέα Σελήνη της Παρθένου είναι εστιασμένη στο πάθος, Ταύροι! Επομένως θα νιώσετε καλά, καθώς αυτή η νέα σελήνη, φωτίζει τον πέμπτο σας Οίκο – της ευχαρίστησης και της δημιουργικότητας. Οι καυτές αποκαλύψεις στη σεξουαλική σας ζωή σηματοδοτούν ένα πράσινο φως για να επιτρέψετε στην ηδονική σας φύση να πετάξει ελεύθερα. Αν είστε ελεύθεροι έχετε μια θαυμάσια ευκαιρία να αναζητήσετε νέους έρωτες και να βγείτε άπειρα ραντεβού. Αν βρίσκεστε σε σχέση, είναι εξαιρετική περίοδος για να βελτιώσετε τη σχέση σας και να κάνετε εξαιρετικά καυτό σεξ. Θα αισθανθείτε επίσης, ιδιαίτερα φορτισμένοι στις δημιουργικές σας εκφράσεις.

Διαβαστε επισης : Κάρτες Αγγέλων 06-09/09 Η Αγάπη πρέπει να κάνει τον κύκλο της

tarw-taro-xartomanteia

Η Νέα Σελήνη του Σεπτεμβρίου είναι μεταμορφωτική .

Δίδυμοι (21 Μαΐου-20 Ιουνίου)

Ήρθε η ώρα να φτάσετε στη ρίζα των καταστάσεων Δίδυμοι, γιατί ο τέταρτος Οίκος σας – της οικογένειας – θα είναι στο προσκήνιο. Καλείστε να επικεντρωθείτε στις δημιουργικές ανέσεις και να δώσετε προτεραιότητα σε θέματα που σχετίζονται με το σπίτι… όπως οι οικιακές δουλειές ή η τακτοποίηση οποιουδήποτε οικογενειακού δράματος. Επίσης, αυτό το νέο φεγγάρι μπορεί να εκδηλωθεί σαν μια ευχάριστη επιθυμία, να αναδιαμορφώσετε το σπίτι σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, μπορεί να θέλετε να μετακομίσετε, να τακτοποιήσετε τον χώρο διαβίωσής σας ή να τον ανακαινίσετε. Δεν υπάρχει καλύτερο διάστημα για να ξεσκαρτάρετε πράγματα που δεν χρησιμοποιείτε πια και να αναδιοργανωθείτε κάτω από τη νέα σελήνη της Παρθένου!

Καρκίνος (21 Ιουνίου-22 Ιουλίου)

Πείτε την αλήθεια σας, Καρκίνοι! Η νέα σελήνη στην Παρθένο τοποθετεί ένα μικροσκόπιο στον τρίτο Οίκο της επικοινωνίας σας. Και επειδή η Παρθένος κυβερνάται από τον Ερμή, τον πλανήτη της διανόησης και της επικοινωνίας, θα νιώσετε πως είναι ακόμα πιο απαραίτητο να μιλήσετε. Θα ασχοληθείτε με τη συγγραφή, το λόγο και τη διαφήμιση. Χρησιμοποιήστε το μυαλό και τις ιδέες σας για να αναλάβετε το προβάδισμα. Αυτή η νέα σελήνη, μπορεί να σας ωθήσει επίσης να ταξιδέψετε… ειδικά σε κοντινές πόλεις ή προορισμούς. Αξιοποιήστε τη νέα σελήνη για να κάνετε μια δημόσια ομιλία ή για να σκεφτείτε το επικοινωνιακό σας στυλ. Το σημερινό σας στυλ αναπαριστά σωστά, αυτά που πραγματικά εννοείτε?

μελλοντολόγος

Λέων (23 Ιουλίου-22 Αυγούστου)

Νιώθετε ένα αίσθημα ευημερίας, Λέοντες? Έχετε την αίσθηση ότι η τύχη είναι με το μέρος σας κι αυτό συμβαίνει επειδή η νέα σελήνη στην Παρθένο μπαίνει στη σφαίρα των περιουσιακών και των υλικών σας αγαθών. Αυτή η τύχη, μπορεί να εκδηλωθεί στα οικονομικά. Μπορεί να αφορά μια νέα προσφορά εργασίας, μια αύξηση ή έναν προσοδοφόρο πελάτη. Θα έχετε την ευκαιρία να αλλάξετε και να βελτιώσετε το εισόδημά σας, καθώς και να αξιολογήσετε τον προϋπολογισμό σας. Εκμεταλλευτείτε αυτή την πολύ κρίσιμη περίοδο, για να οργανώσετε τα οικονομικά σας. Φτιάξτε ένα σχέδιο για τον προϋπολογισμό και τις δαπάνες σας, ώστε να μεγιστοποιήσετε τα κέρδη σας.

Παρθένος (23 Αυγούστου-22 Σεπτεμβρίου)

Όλα αφορούν εσάς, Παρθένοι! Με τα φώτα του προβολέα στον Οίκο του εαυτού σας, να περιμένετε ότι η τρέχουσα δομή και οι συνήθειες σας, θα σας βοηθήσουν να αναπτυχθείτε στον πιο αυθεντικό εαυτό σας. Δουλέψατε σκληρά για να δημιουργήσετε συστήματα που σας κάνουν να αισθάνεστε ασφαλείς, αλλά ταυτόχρονα, ίσως χρειάζεστε μια αναβάθμιση. Αυτή είναι η πιο σημαντική νέα σελήνη της χρονιάς, για να δημιουργήσετε πρότυπα ώστε να επεκταθείτε – προσωπικά ή επαγγελματικά – την επόμενη χρονιά.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

κρυσταλλομαντείαΗ Νέα Σελήνη του Σεπτεμβρίου είναι μεταμορφωτική .

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου-22 Οκτωβρίου)

Αυτή η νέα σελήνη είναι για εσάς μια αποκλειστική πρόσκληση για να καθίσετε, να χαλαρώσετε και να ονειροπολήσετε, Ζυγοί. Φωτίζει τον δωδέκατο Οίκο σας, του υποσυνείδητου. Το τιμόνι παίρνει η φαντασία σας… οπότε απολαύστε τη βόλτα. Μπορεί να είστε απασχολημένοι με ένα έργο παρασκηνιακά, που δεν είναι αρκετά έτοιμο για το κοινό, ή βαθιά ριζωμένοι στην ανάπτυξή σας. Με το γήινο και λογικό ζώδιο της Παρθένου που μπαίνει στον δωδέκατο Οίκο σας, τα πράγματα μπορεί να φαίνονται μπερδεμένα. Μην αγχώνεστε όμως! Σας καθοδηγούν να κάνετε πρακτικές επιλογές, για να προχωρήσετε τα έργα σας.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου-21 Νοεμβρίου)

Η ζωή δεν είναι διαγωνισμός δημοτικότητας, αλλά σίγουρα αποκομίζετε τα οφέλη του να είστε περιζήτητοι μεταξύ των συναδέλφων σας, Σκορπιοί. Αυτό συμβαίνει επειδή αυτή η νέα σελήνη της Παρθένου μετακομίζει στον ενδέκατο Οίκο, της φιλίας σας. Είναι εγγυημένο ότι θα δείτε πολλούς φίλους και θα απολαύσετε το εορταστικό κλίμα. Αξιοποιήστε αυτή την ενέργεια για να δικτυωθείτε… και θα διαπιστώσετε ότι τόσο οι προσωπικές όσο και οι επαγγελματικές σας νίκες, είναι προ των πυλών. Ως σταθερό ζώδιο του νερού, μπορεί να αντισταθείτε στους νεοεισερχόμενους του στενού σας κύκλου, αλλά προσπαθήστε να είστε ανοιχτοί σε ό, τι μπορούν να φέρουν στο τραπέζι, οι εκκολαπτόμενες φιλίες. Μια σημαντική γνωριμία μπορεί να μπει στη ζωή σας και θα σας δώσει το έναυσμα για να προσπαθήσετε να κατακτήσετε ένα όνειρό σας.

taro-zodia-76

Τοξότης (22 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου)

Ετοιμαστείτε να απολαύσετε την αλήθεια σας, Τοξότες. Ο δέκατος Οίκος της κοινωνικής σας θέσης, διεγείρεται από το άγγιγμα της Παρθένου και αισθάνεστε σαν πραγματικός κεντρικός χαρακτήρας, καθώς ερευνάτε τον προορισμό σας – ιδιαίτερα σε ό,τι σχετίζεται με την καριέρα σας. Θα γίνετε εξαιρετικά εργατικοί και θα δείτε να αυξάνεται το κύρος σας, στον κλάδο σας. Καλείστε επίσης να αναθεωρήσετε αυτές τις νέες ιδέες με έναν πρακτικό φακό και να μην απομακρυνθείτε πολύ από αυτό που ελέγχετε αυτήν τη στιγμή. Ενώ μπορεί να είναι υπέροχο που ανακαλύπτετε την πραγματική σας κλήση, να θυμάστε πως χρειάζεται χρόνος, για να φτάσετε εκεί.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου)

Μπορεί να βιάζεστε να καταλήξετε σε ένα νέο σχέδιο για να διεκδικήσετε τη δύναμή σας στον κόσμο, Αιγόκεροι. Μπορείτε να ευχαριστήσετε γι’ αυτό, τη νέα σελήνη που μπήκε στον ένατο Οίκο της φιλοσοφίας σας. Με την επιρροή του συντροφικού σας ζωδίου της Παρθένου, θα νιώσετε πιο ενεργητικοί και καλύτερα εξοπλισμένοι για να αντιμετωπίσετε τυχόν νέες προκλήσεις. Θα είστε εξαιρετικά απασχολημένοι με θέματα ακαδημαϊκά, μέσα ενημέρωσης, διεθνείς ή πνευματικές προσπάθειες. Συγκεντρωθείτε… και θα κάνετε μεγάλη πρόοδο σ’ αυτά. Θα έχετε επίσης… πολλές ανακαλύψεις!

Διαβαστε επισης : Κάρτες Αγγέλων 06-09/09 Η Αγάπη πρέπει να κάνει τον κύκλο της

zwdia-zvdia-taro-00

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου-18 Φεβρουαρίου)

Ετοιμαστείτε για μια μεταμόρφωση Υδροχόοι, γιατί αυτή η νέα σελήνη πυροδοτεί τον όγδοο Οίκο σας, της αναγέννησης, της απώλειας και του σεξ. Έχετε την τάση να χάνεστε στις ιδέες σας, με αποτέλεσμα να χάνετε άθελά σας την επαφή με τους γύρω σας, οπότε ίσως νιώσετε την ανάγκη να προσγειωθείτε και να συντονιστείτε με τους άλλους για να είστε πιο ισχυροί από ποτέ. Η νέα σελήνη, πιθανότατα θα κλιμακώσει την επιθυμία σας για ένωση και σύνδεση. Η σεξουαλική σας επιθυμία θα είναι ιδιαίτερα ισχυρή τώρα, καθώς επιθυμείτε να προχωρήσετε βαθύτερα με κάποιον που σας καταλαβαίνει πραγματικά. Ωστόσο, αν υπάρχουν ανισότητες, ανισορροπίες ή γενική έλλειψη συμβατότητας στις μεταξύ σας συνεργασίες, μπορεί να προκληθούν εντάσεις και συγκρούσεις.

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου)

Αυτή τη στιγμή, ασχολείστε με την ανάλυση των στενών σας σχέσεων Ιχθύες. Αυτό συμβαίνει επειδή η νέα σελήνη της Παρθένου ανοίγει τις πύλες στον έβδομο Οίκο σας – των σχέσεων και των συνεργασιών σας. Ανοίγει την πόρτα στις συνεργασίες και τις συμφωνίες. Με αποτέλεσμα, η προσοχή σας θα είναι στραμμένη στην ομαδική εργασία, τη συνεργασία… ή στη δημιουργία σοβαρών μελλοντικών πλάνων με το ταίρι σας. Είναι στη φύση σας η δημιουργία απίστευτα εξωφρενικών ιδεών, αλλά τώρα ήρθε η ώρα να ενισχύσετε τις φωνές και τις ιδέες των στενών σας συνεργατών. Οπότε αυτό το νέο φεγγάρι θα επικεντρωθεί στην ικανότητά σας να εργάζεστε σαν ομάδα… κι όχι να «πετάτε» σόλο!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

δωρεάν-προβλέψεις