Η νύχτα θα είναι ονειρική σε ένα προκλητικό υπόβαθρο 03-04/02

erwtikes-provlepseis-kyriaki-11-5

Η νύχτα θα είναι ονειρική σε ένα προκλητικό υπόβαθρο 03-04/02 .

Η νύχτα θα είναι ονειρική : Βρισκόμαστε στο σταυροδρόμι μεταξύ της τελευταίας Πανσελήνου και της επερχόμενης Νέας Σελήνης στον Υδροχόο… καθώς η Σελήνη του Σκορπιού πλησιάζει την Αφροδίτη στον Αιγόκερω και τετραγωνίζει τον Ήλιο.

Ο Ήλιος περνά το Σαββατοκύριακο σε εξάγωνο με τον Χείρωνα στον Κριό και σ’ ένα εν εξελίξει τετράγωνο με τον κυβερνήτη του Ταύρου, Ουρανό.

Το πλανητικό σκηνικό φαίνεται να τραβά το χαλί κάτω απ’ τα πόδια σας, όμως στο τέλος ευτυχώς όλα πάνε καλά.

zodia-taro-45

Πρέπει να αφιερώσετε χρόνο τόσο για τη διάθεσή σας, όσο και για την κατάσταση στην οποία βρίσκεστε. Τι συμβαίνει; Τι είναι η στρατηγική ανάπτυξης ενός προϊόντος που ταυτόχρονα είναι αξιόπιστο και σταθερό; Ας αναρωτηθείτε: Τι είναι αυτό που σας κάνει να νιώθετε ικανοποίηση και πού μπορείτε να το πάρετε;

Όλο το Σαββατοκύριακο, η Αφροδίτη κατευθύνεται σε τετράγωνο με τον Χείρωνα και σε τρίγωνο με τον Ουρανό. Από τη στιγμή που η Αφροδίτη κάνει ημι-εξάγωνο με τον Ήλιο αργά το βράδυ της Κυριακής (νωρίς τη Δευτέρα), είστε πιο συναισθηματικοί, ευαίσθητοι και διαισθητικοί (Σελήνη στο Σκορπιό) αλλά θα έχετε και τη διάθεση να δείξετε στους άλλους αυτά που σας παθιάζουν(Σελήνη Τοξότη).

Αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Η νύχτα θα είναι ονειρική σε ένα προκλητικό υπόβαθρο 03-04/02

Η επιθυμία δεν μπορεί να αποκλειστεί από την εξίσωση μιας σειράς υψηλών αλληλεπιδράσεων και στιγμών, που δημιουργούν ανεκτίμητες μόνιμες εντυπώσεις. Θέλουμε αυτό που θέλουμε! Πρέπει να της δοθεί προτεραιότητα… διαφορετικά θα εμποδίσει την πρόοδο. Η επανάσταση πυροδοτείται από την επιθυμία.

Η φλόγα της θέλει φροντίδα και προσοχή κατά τη διαδικασία. Σάββατο απόγευμα προς βράδυ, η Σελήνη του Σκορπιού τριγωνίζει τον Ποσειδώνα των Ιχθύων καθώς το εξάγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα βρίσκεται σε εξέλιξη. Στη συνέχεια ο Άρης κάνει εξάγωνο με τον Ερμή τη νύχτα. Η διάθεση είναι ονειρική και γεμάτη προκλητικό υπόβαθρο. Η αναπαραγωγή της φαντασίας, σας δίνει την ευκαιρία να καταλάβετε τι θέλετε (να φροντίζετε τη φλόγα).

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Φεβρουάριος 2024  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Όμως αυτή η αναπαραγωγή της φαντασίας, μπορεί να λειτουργήσει καλύτερα.. σαν μεταφορά.

Δηλαδή δοκιμάστε τα νερά, αλλά φροντίστε κάθε βήμα σας να πατάει σε σταθερό έδαφος. Μ’ αυτό τον τρόπο.. η αργή, μεθοδική δράση μπορεί να είναι σέξι, αλλά και ασφαλέστερη (και να φέρει ρεαλιστικά αποτελέσματα). Μην επικεντρωθείτε στη στιγμή περιμένοντας ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα … αλλά αναζητήστε την αγνότητα, τη δύναμη και το μεγαλείο μέσα σας.

Επικοινωνήστε καθώς προχωράτε! Τα λόγια είναι διεγερτικά και υπέροχα!. Αργά το βράδυ του Σαββάτου, η Σελήνη μετακινείται στον Τοξότη και σ’ ένα εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο. Η διάθεση καλπάζει! Το πάθος αναπτύσσεται και διευρύνεται. Το πρωί της Κυριακής, η Σελήνη του Τοξότη τετραγωνίζει τον Κρόνο… και η ορμή κλονίζεται.

Επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

dream

Μπορεί να αυξηθεί η διάθεση για φλερτ και στοργή…. ή να αλλάξει πορεία τροφοδοτούμενη από το πνεύμα, την φαντασία και την έμπνευση. Τη νύχτα, η Σελήνη κάνει εξάγωνο με τον Ήλιο και τρίγωνο με τον Χείρωνα. Είστε έτοιμοι να δοκιμάσετε τις δυνάμεις σας. Ο Ερμής αφήνει τον Αιγόκερω κι ενώνεται με τον Πλούτωνα ( στις μηδέν μοίρες) και τον Ήλιο στον Υδροχόο.

Η Σελήνη κάνει ημι-εξάγωνο με την Αφροδίτη καθώς και οι δύο ολοκληρώνουν τις όψεις τους με τον Χείρωνα( τρίγωνα η Σελήνη, τετράγωνα η Αφροδίτη). Αμέσως μετά, ο Ήλιος κάνει εξάγωνο με τον Χείρωνα και ο Ερμής σύνοδο ακριβείας με τον Πλούτωνα. Όταν είστε σε θέση να συμβιβάσετε τη φλογερή σας ανάγκη με τις μακροχρόνιες επιθυμίες σας, είναι θεωρητικά πιθανή μια αλλαγή στα υλοποιήσιμα σχέδιά σας.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

zodia-0988

Η νύχτα θα είναι ονειρική σε ένα προκλητικό υπόβαθρο 03-04/02

Αυτή η αλλαγή θα «ταράξει τον κόσμο σας». Ο Άρης συνεχίζει σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα: μπορεί να συμβεί ένα θαύμα, αλλά αυτό το θαύμα απαιτεί συγκεκριμένη δράση.

Το κλειδί ωστόσο είναι η προοπτική σας. Επιτρέψτε δυνατότητες που μπορεί να μην γνωρίζετε ακόμη. Σκεφτείτε ότι μπορεί πράγματι να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις και τις επιθυμίες σας. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό, φέρνει πολλές άγνωστες απολαύσεις την ερχόμενη εβδομάδα!

Αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος