Η πιο συναρπαστική περίοδος του χρόνου για τους ξεχωριστούς έρωτες έως 08/10

imerisies-22314

Η πιο συναρπαστική περίοδος του χρόνου για τους ξεχωριστούς έρωτες έως 08/10 .

Η πιο συναρπαστική περίοδος Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Λέοντα .

Η Αφροδίτη εγκαταλείπει τον Καρκίνο για να εισέλθει στον διασκεδαστικό Λέοντα, όπου θα παραμείνει για τους επόμενους 4 μήνες λόγω της ανάδρομης πορείας της τον Ιούλιο.

Η «σκιώδης περίοδος» της ανάδρομης Αφροδίτης ξεκινά στις 12 Ιουνίου, επειδή η Αφροδίτη θα ανάδρομη στις 23 Ιουλίου.

zodia-taro-45

 

Όταν η Αφροδίτη διέρχεται από τον Λέοντα, οι σκέψεις μας στρέφονται στην αγάπη, την επιθυμία, το πάθος και τη διασκέδαση. Ο Λέων λατρεύει να απολαμβάνει, να τρώει, να πίνει, να αγοράζει όμορφα πράγματα, να κοινωνικοποιείται και να είναι χαρούμενος!

Η καλύτερη και υψηλότερη εκδήλωση της Αφροδίτης στον Λέοντα είναι η παιδική χαρά, η διασκέδαση και η ευτυχία μαζί με τον αμοιβαίο σεβασμό για τον εαυτό σας και τους άλλους.

Ο Λέων είναι διασκεδαστικός, τολμηρός και δραματικός και πολλοί θα παίξουν τα δράματά τους στην πραγματική ζωή από τώρα έως τον Οκτώβριο. Θα ζήσουμε μια μεγάλη εμπειρία δράσης και οι άνθρωποι θα πουν τη γνώμη, τις ελπίδες, τις επιθυμίες και τις ανάγκες τους με μεγαλύτερο τρόπο.

zwdia-66

Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Λέοντα .

Κάποιοι θα φανούν πιο φανταχτεροί και θα κάνουν μεγάλες χειρονομίες προς εκείνους που τους ελκύουν ρομαντικά ή σωματικά. Τώρα είναι η ώρα να ρισκάρετε και να παρατείνετε τον ενθουσιασμό του καλοκαιριού και την πιθανότητα του καλοκαιρινού ρομαντισμού λίγο ακόμα.

Με την αγάπη της Αφροδίτη στον Λέοντα, η στοργή και η έλξη βρίσκονται στο επίκεντρο. Ακόμα και αυτοί που είναι συνήθως ντροπαλοί βγαίνουν από τα καβούκια τους λίγο παραπάνω αυτή την περίοδο. Ο Λέων μπορεί να μας κάνει να νιώθουμε ότι η αγάπη είναι μεγαλειώδης, και αυτό δεν είναι αυτό που ψάχνουμε πραγματικά οι περισσότεροι από εμάς;

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tilefonikes-provlepsis

Η πιο συναρπαστική περίοδος του χρόνου για τους ξεχωριστούς έρωτες έως 08/10 .

Το μειονέκτημα της Αφροδίτης – Ο Λέων εμφανίζεται όταν τα πράγματα πάνε στραβά στην αγάπη ή κάποιος δεν αισθάνεται ότι του φέρονται με αρκετή σεβασμό. Το τέρας με τα πράσινα μάτια μπορεί να κάνει την εμφάνισή του εάν τα πράγματα δεν πάνε όπως πρέπει ή αν δεν δοθεί αρκετή προσοχή στο σημαντικό άλλο.

Το προσωπικό δράμα μπορεί να είναι ακραίο, υπερβολικό ή εγωιστικό, και ενέργειες ή ακόμα και συζητήσεις μπορεί να συμβούν απλώς για το δραματικό αποτέλεσμα που θα προκαλέσουν. Στον Λέοντα δεν αρέσει να τον απορρίπτουν ή να τον επικρίνουν και μπορεί να προσβληθεί πολύ όταν συμβεί αυτό ή απλά να φύγει για να μην τον ακούσουν ξανά.

Διαβαστε τα ειδικα θεματα για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθύες

zodia-0988

Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Λέοντα .

Η Αφροδίτη ενώνεται με τον Άρη στο ίδιο ζώδιο και όταν αυτοί οι δύο ενωθούν, οι σπίθες μπορούν πραγματικά να πετάξουν. Η Αφροδίτη και ο Άρης είναι οι δύο πλανήτες της αγάπης και όταν είναι μαζί υπάρχουν ευκαιρίες να γνωρίσουν κάποιον ξεχωριστό. Ο Άρης θα παραμείνει στο ίδιο ζώδιο μέχρι τις 9 Ιουλίου, οπότε αξιοποιήστε το στο έπακρο.

Αυτός ο συνδυασμός θα μπορούσε πραγματικά να λειτουργήσει καλά για τον Λέοντα, τον Κριό συγκεκριμένα και τον Τοξότη. Ωστόσο, δεν περιορίζεται σε αυτά τα ζώδια και μπορεί να προσεγγίσει άλλους πλανήτες στο χάρτη σας εάν είναι ευνοϊκό. Αυτή μπορεί να είναι η πιο διασκεδαστική και συναρπαστική περίοδος του χρόνου, οπότε απολαύστε!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia provlepseis