Η πρακτική πλευρά της αγάπης με διαρκή και αφοσιωμένη γεύση 10/12

sex-afroditi-zodia

Η πρακτική πλευρά της αγάπης με διαρκή και αφοσιωμένη γεύση 10/12 .

Η πρακτική πλευρά της αγάπης : Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω 10/12-03/01 .

Η Αφροδίτη μπαίνει στον Αιγόκερω 10 Δεκεμβρίου – 3 Ιανουαρίου, αφήνοντας πίσω τον Τοξότη για έναν ακόμη χρόνο.

Ο Αιγόκερως κυβερνάται από τον Κρόνο, τον πλανήτη της δομής, της εργασίας και της ευθύνης και αυτό θα δώσει τον τόνο στα ερωτικά μας ενδιαφέροντα καθώς και στις αξίες μας και στον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζουμε τα χρηματικά ζητήματα και τη δουλειά επίσης.

zodia-taro-45

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω δίνει στην αγάπη και τις κοινωνικές δραστηριότητες μια πιο παραδοσιακή, διαρκή και αφοσιωμένη γεύση. Η εστίαση θα μετατοπιστεί από τη διασκέδαση και τις καλές στιγμές (Τοξότης) στην πιο πρακτική πλευρά της αγάπης, η οποία είναι φυσικά απαραίτητη εάν πρόκειται να υπάρξει ένα μέλλον μαζί. Για παράδειγμα, αντί να περάσετε σε μια 10ήμερη κρουαζιέρα με τον αγαπημένο σας , ίσως αποφασίσετε να εξοικονομήσετε χρήματα για ένα σπίτι ή κάτι άλλο σημαντικό και διαρκές.

Μερικές φορές μπορεί να υπάρχει επιθυμία για κοινωνικό κύρος και έλξη για όσους βρίσκονται σε θέσεις εξουσίας με την Αφροδίτη σε αυτό το ζώδιο. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω έλκεται από τον πλούτο και την ασφάλεια .

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 07-09/12 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα .

taro-provlepseis-01

Η πρακτική πλευρά της αγάπης με διαρκή και αφοσιωμένη γεύση 10/12 .

Αν αυτή τη στιγμή δεν είστε σε σχέση, μπορεί να έλκεστε από κάποιον σε σχέση με την εργασία ή σε εμπορικούς χώρους. Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω, η φιλοδοξία και η δουλειά βρίσκονται μπροστά και στο επίκεντρο.

Η αγάπη και οι φιλίες μπορεί να πάρουν έναν πιο αφοσιωμένο ή σοβαρό τόνο κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Πολλοί θα ψάχνουν τρόπους για να κάνουν τη ζωή και τις αγάπες μας πιο αληθινές με απτή έννοια.

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω ενδιαφέρεται για την πρακτική πλευρά της αγάπης και του ρομαντισμού. Η εστίασή μας μπορεί να μετατοπιστεί σε μια πιο παραδοσιακή προοπτική και ανησυχίες με ερωτήσεις όπως πού θα ζούσαμε και πώς πληρώνουμε γι’ αυτό;

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Η πρακτικη πλευρά της αγάπης με διαρκή και αφοσιωμένη γεύση 10/12 .

Στην Αφροδίτη στον Αιγόκερω αρέσει η οικονομική ασφάλεια και ένας επιτυχημένος σύντροφος θα γλυκάνει τη συμφωνία. Ο ρομαντισμός μπορεί να επισκιαστεί από την ευθύνη που γενικά θα είναι πρώτη όσο η Αφροδίτη διέρχεται από αυτό το ζώδιο. Δεδομένου ότι ο Αιγόκερως μπορεί να είναι γνωστός ως εργασιομανής, ίσως χρειαστεί να επιβραδύνουμε λίγο για να μυρίσουμε τα τριαντάφυλλα.

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω υιοθετεί μια πιο ώριμη προσέγγιση στις σχέσεις και την αγάπη που πρέπει να κερδίσετε όσο η Αφροδίτη βρίσκεται σε αυτό το ζώδιο. Οι σχέσεις θα οικοδομηθούν με βάση την προθυμία να συνεργαστούν σε δύσκολες στιγμές, καθώς ο Κρόνος κατανοεί το πραγματικό νόημα και την αξία της δέσμευσης. Η Αφροδίτη θα ανταμείψει τη σκληρή δουλειά στις σχέσεις ορίζοντας εμπόδια που πρέπει από κοινού να λύσουμε.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 07-09/12 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα .

κρυσταλλομαντεία

Η πρακτική πλευρά της αγάπης με διαρκή και αφοσιωμένη γεύση 10/12 .

Η Αφροδίτη σε ζώδιο που κυβερνά ο Κρόνος  μπορεί να μην ακούγεται ελκυστική για κάποιους, αλλά προβάλλει τον δικό της τύπο ζεστασιάς, σταθερότητας και ασφάλειας με γήινο τρόπο.

Εάν συναντήσετε κάποιον, νέες πρακτικές ανησυχίες και η σταθερότητα θα έχουν θέση εάν η σχέση πρόκειται να αντέξει. Τώρα είναι η ώρα να εστιάσετε σε αυτό το κομμάτι της σχέσης σας και να το κάνετε πιο ουσιαστικό, διαρκές και αληθινό.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65