Η πρώτη ανάδρομη πορεία του Ερμή για το 2022 είναι εδώ και 4 ζώδια θα νιώσουν την πίεση

imerisies-1314

Η πρώτη ανάδρομη πορεία του Ερμή για το 2022 είναι εδώ και 4 ζώδια θα νιώσουν την πίεση.

Το 2022 μόλις ξεκίνησε και η λίστα με τα σχέδια για τη νέα χρονιά, αυξάνεται συνεχώς.

Πιθανότατα έχετε πάρει κάποιες αποφάσεις την Πρωτοχρονιά, ελπίζοντας να τις αξιοποιήσετε στο έπακρο. Ωστόσο, το γεγονός πως είναι μια καινούργια χρονιά, δεν εγγυάται άμεση επιτυχία.

Στην πραγματικότητα, αν είστε ένα από τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από τον ανάδρομο Ερμή τον χειμώνα του 2022, τότε μπορεί να νιώσετε πως υστερείτε αυτών των αποφάσεων.

zodia-taro-45

Ο ανάδρομος Ερμής έχει κακή φήμη. Κάθε φορά που κάτι πάει στραβά, ίσως ακούσετε κάποιους να κατηγορούν τον ανάδρομο Ερμή ( ακόμη κι αν δεν είναι έτσι). Όμως η αλήθεια είναι, πως δεν είναι τόσο απαίσια τα πράγματα όσο φαίνονται. Ο ανάδρομος Ερμής απλά αυξάνει την πιθανότητα παρεξηγήσεων!

Η σοβαρότητα της κατάστασης όμως, εξαρτάται εξ ολοκλήρου από το τι συμβαίνει ήδη στη ζωή σας. Ευτυχώς, διαρκεί μόνο τρεις εβδομάδες και πριν το καταλάβετε, η ανάδρομη πορεία του θα έχει ήδη τελειώσει. Ο Ερμής είναι ο πλανήτης της επικοινωνίας και της λογικής. Όμως επειδή είναι γνωστός και σαν ο «κατεργάρης» της αστρολογίας, έχει αρκετή αίσθηση του χιούμορ.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2022 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Όταν αυτός ο έξυπνος και άτακτος πλανήτης σταθμεύει ανάδρομος, του αρέσει να κάνει τα πράγματα λιγάκι περίεργα, χάριν της απόλυτης ευχαρίστησής του. Ο Ερμής διασκεδάζει με τη μιζέρια σας. Γιατί λοιπόν να του δώσετε αυτή την ικανοποίηση;

Η ανάδρομη πορεία του ξεκινά στις 14 Ιανουαρίου στις 26 μοίρες του Υδροχόου και τελειώνει στις 3 Φεβρουαρίου στις 11 μοίρες του Αιγόκερω. Αν ο ήλιος ή ο ωροσκόπος σας είναι στους Διδύμους, στην Παρθένο, στον Υδροχόο ή στον Αιγόκερω, θα τη νιώσετε περισσότερο.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 12-14/01 Το πεπρωμένο του έρωτα

zodia-astra-tarot

Δίδυμοι: Θα θυμηθείς, πώς να διαβάζεις ανάμεσα στις γραμμές

Αν αναρωτήθηκες ποτέ γιατί ο ανάδρομος Ερμής είναι πάντα τόσο θορυβώδης, υπάρχει λόγος γι’ αυτό. Ο Ερμής τυγχάνει να είναι ο κυρίαρχος πλανήτης του ζωδίου σου, πράγμα που σημαίνει πως οτιδήποτε συνδέεται με τον Ερμή, έχει άμεσο αντίκτυπο πάνω σου.

Ο πρώτος ανάδρομος Ερμής του 2022 θα επηρεάσει τον επεκτατικό ένατο Οίκο σου, κάτι που θα δυσκολέψει την ανάλυση και την απομνημόνευση μικρότερων λεπτομερειών. Θα κινηθεί επίσης ανάδρομος μέσα από τον όγδοο Οίκο, των οικονομικών σου επενδύσεων και ίσως επαναφέρει χρέη, που είναι ακόμη ανεξόφλητα.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2022 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia

Παρθένος: Κάνε δύο βήματα πίσω, πριν προχωρήσεις ένα βήμα μπροστά

Πάντα νιώθεις τα αποτελέσματα του ανάδρομου Ερμή. Έχει πιο ισχυρό αντίκτυπο στο ζώδιό σου, σχεδόν από οποιονδήποτε άλλο. Σε τελική ανάλυση, ο Ερμής είναι ο κυβερνήτης πλανήτης σου, πράγμα που σημαίνει ότι ο πρώτος ανάδρομος Ερμής του 2022 θα ρίξει μερικά εμπόδια στο δρόμο σου.

Θα ξεκινήσει με την ανάδρομη πορεία στον έκτο Οίκο της ρουτίνας σου και θα προκαλέσει απροσδόκητες αλλαγές στα καθημερινά σου σχέδια. Θα κάνει επίσης ένα πέρασμα από τον ρομαντικό σου πέμπτο Οίκο, κάτι που ίσως οδηγήσει σε μια επανένωση μ’ ένα παλιό έρωτα.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 12-14/01 Το πεπρωμένο του έρωτα

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Η πρώτη ανάδρομη πορεία του Ερμή για το 2022 είναι εδώ και 4 ζώδια θα νιώσουν την πίεση.

Αιγόκερως: Μαθαίνεις ότι η σταθερότητα πηγάζει από μέσα σου

Αυτός ο ανάδρομος Ερμής ξεκινά από τον Αιγόκερω, κάτι που πρέπει να προσθέσεις στο πιάτο σου, λαμβάνοντας υπόψη ότι η Αφροδίτη θα είναι ήδη ανάδρομη στο ζώδιό σου. Αυτή η έντονα μπερδεμένη και αντικρουόμενη ενέργεια μπορεί να είναι σκληρή για σένα, αλλά σε βοηθάει να αναρωτηθείς ποιος είσαι και ποιος γίνεσαι.

Αυτή η ανάδρομη κίνηση μπορεί να οδηγήσει σε λοξοδρομήσεις των σχεδίων σου και αν θέλεις να παραμείνεις δυνατός, θα πρέπει να δείξεις ανθεκτικότητα. Μπορεί να επικρατεί χάος γύρω σου, αλλά αυτό δεν χρειάζεται να σε αλλάξει.

dream

Υδροχόος: Για να βρεις τον εαυτό σου, πρέπει να τον χάσεις

Ο πρώτος ανάδρομος Ερμής του 2022 θα πραγματοποιηθεί στον Υδροχόο μόνο στο τελευταίο του σκέλος… αλλά πολλά μπορούν να συμβούν μέσα σ’ αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα.

Καθώς ο Ερμής περνάει ανάδρομος στον πρώτο Οίκο του εαυτού σου, ίσως νιώσεις μπερδεμένος σχετικά με το ποιος είσαι και τι θέλεις. Κάποιες εκκρεμότητες από το παρελθόν μπορεί να κάνουν την επανεμφάνισή τους, αναγκάζοντάς σε να αντιμετωπίσεις κάτι που είχες ξεχάσει ή που σκόπιμα απέφευγες.

Αν αξιοποιήσεις αυτήν την ενδοσκοπική ενέργεια, θα σε οδηγήσει σε μεγάλη ανάπτυξη, καθώς ξεκινάς το ταξίδι σου το 2022.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2022 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

δωρεάν-προβλέψεις