Η πρώτη πανσέληνος του 2021 θα  είναι η τέλεια στιγμή για να εκφραστείτε

skorpios-kai-selini

Η πρώτη πανσέληνος του 2021 θα  είναι η τέλεια στιγμή για να εκφραστείτε .

Η πρώτη πανσέληνος : Η δροσερή και συγκεντρωτική ενέργεια της εποχής του Υδροχόου μπορεί να κυριαρχεί… αλλά η πανσέληνος του Ιανουαρίου 2021 είναι εδώ για να φωτίσει τους ουρανούς με μπόλικο δράμα, πάθος και πυροτεχνήματα.

Ανατέλλοντας την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου στο φλογερό ζώδιο του Λέοντα, αυτή η πανσέληνος σηματοδοτεί την πρώτη πανσέληνο της χρονιάς.

Γνωρίζοντας πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σας, μπορεί να σας βοηθήσει να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη φωτεινή και τολμηρή σεληνιακή στιγμή για να λάμψετε. Αυτή η πανσέληνος λαμβάνει χώρα στη σφαίρα του σταθερού πύρινου Λέοντα και θα φέρει στο προσκήνιο, την δημιουργική σας έκφραση.

zodia-taro-45

Σας δίνει την ευκαιρία να παρουσιάσετε τα πιο παιχνιδιάρικα, διασκεδαστικά και φανταχτερά παθιασμένα έργα σας και παράλληλα, να κάνετε κάποιες τολμηρές κινήσεις, στον ερωτικό τομέα. Η κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο κόσμος αυτή τη στιγμή, μπορεί να μην είναι λαμπερή κι εντυπωσιακή…αλλά η πανσέληνος στο Λέοντα μας καλεί να εκφραστούμε λίγο πιο φανταχτερά και θεατρικά στις προσωπικές μας σχέσεις… ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να φορέσουμε ένα κόκκινο κραγιόν, για μια διαδικτυακή συζήτηση.

Ωστόσο, η πανσέληνος ξεκινάει με ένα τετράγωνο Άρη/Ουρανού και μια αντίθεση Δία/Κρόνου στο ζωδιακό στερέωμα. Όλες αυτές οι πλανητικές διαμάχες θα ενισχύσουν τις ήδη υπάρχουσες δυνατότητες για το δράμα που θα παιχτεί. Όμως η καλή διάθεση που θα επικρατεί λόγω της πανσελήνου στο Λέοντα, διασφαλίζει ότι μπορούμε να λάμψουμε απέναντι σε οποιαδήποτε κακή κατάσταση.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Η πρώτη πανσέληνος Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Αυτή η πανσέληνος μπορεί να προκαλέσει εντάσεις στην ερωτική σας ζωή, αλλά να θυμάστε ότι κάτω από την ένταση εγκυμονεί το καθαρό πάθος. Είναι μια υπέροχη στιγμή για να τολμήσετε να πείτε στο άτομο με το οποίο είστε ερωτευμένοι πώς αισθάνεστε – ή να κάνετε την πρώτη κίνηση ζητώντας ραντεβού από το άτομο που κέντρισε το ενδιαφέρον σας. Η διασκεδαστική και γεμάτη ενέργεια αυτής της πανσελήνου, σας προσφέρει πολλές ευκαιρίες για ρομαντισμό.

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Οι εντάσεις στο σπίτι θα φτάσουν σε σημείο «βρασμού» τώρα. Αν όμως είστε πρόθυμοι να τείνετε το πρώτο κλαδί ελιάς, θα μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε αυτή την πανσέληνο, για μια βαθιά προσωπική θεραπεία. Πείτε την αλήθεια σας στο σύντροφο ή τα μέλη της οικογένειάς σας και διαλύστε οποιοδήποτε δράμα, με την ειλικρίνειά σας. Θα τους αγγίξει η αυθεντικότητά σας και θα προθυμοποιηθούν, να λύσουν τα προβλήματα.

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία 28-30/01 Αποκατάσταση αισθηματικών σχέσεων

taro-zodia-098

Η πρώτη πανσέληνος Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Η πανσέληνος στον πύρινο Λέοντα αναδεικνύει την έντονη πλευρά σας! Τώρα, θα μπορέσετε να ανακαλύψετε κάθε είδους φανταχτερούς και δημιουργικούς τρόπους για να εκφραστείτε. Είτε ασχοληθείτε με τη συγγραφή είτε με μια απλή μετάδοση των ιδεών σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χρησιμοποιήστε αυτό το διάστημα, για να πετύχετε μια διασκεδαστική και θετική επίδραση στους ανθρώπους γύρω σας. Έτσι θα μπορέσετε να απολαύσετε την πολυάσχολη και αναζωογονημένη κοινωνική σας ζωή.

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Το μυαλό σας σκέφτεται τα χρήματα μ’ αυτή την πανσέληνο…και είναι μια καλή στιγμή, για να κάνετε κάποιες τολμηρές κινήσεις στον τομέα των οικονομικών σας. Μπορεί να ζητήσετε μια προαγωγή στη δουλειά σας, να κάνετε μια συναρπαστική επένδυση ή κάτι πολυτελές με τα σκληρά κερδισμένα χρήματά σας. Ό,τι κι αν είναι αυτό που έχετε στο μυαλό σας… τώρα είναι καιρός να διασκεδάσετε και να πιστέψετε στη δύναμη της δικής σας αξίας.

μελλοντολόγος

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Όλα τα μάτια είναι στραμμένα πάνω σας αυτό το διάστημα…κάτι που λατρεύετε! Η πανσέληνος στο ζώδιό σας φωτίζει την αυτο-έκφρασή σας και σηματοδοτεί μια συναρπαστική δημιουργική κορύφωση γεμάτη λάμψη, γοητεία και δράμα. Ενώ είναι δελεαστικό να συγκινείστε με το δράμα που ετοιμάζεται να αναδυθεί, χρησιμοποιήστε τις δυνάμεις σας για το γενικότερο καλό και βρείτε τρόπους για να αναδείξετε τα ταλέντα σας στον κόσμο.

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Κάθε πανσέληνος μπορεί να είναι εξαντλητική. Κι αυτό σηματοδοτεί ένα διάστημα για να βάλετε φρένο και να αναβάλλετε πράγματα που θέλατε να θέσετε σε εφαρμογή. Ενώ συνήθως είστε απασχολημένοι με την προσπάθεια να γίνετε πιο παραγωγικοί, αυτή η πανσέληνος σας υπενθυμίζει…πως μερικές φορές, πρέπει να ακολουθείτε το ρητό «σπεύδε βραδέως». Αν ξεκουραστείτε θα μπορέσετε να επαναφέρετε τη δημιουργική σας έμπνευση, για να αποφύγετε την πλήρη εξάντληση.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

dream

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Είστε οι ωραίοι της κοινωνικής σκηνής κάτω από αυτήν την πανσέληνο, οπότε χρησιμοποιήστε το χάρισμα της διπλωματίας σας, για να πυροδοτήσετε τη χαρά μέσα στο δράμα. Παρόλο που ίσως υπάρχουν εντάσεις στο φιλικό ή επαγγελματικό σας κύκλο, η ικανότητά σας να βλέπετε όλες τις πλευρές μιας κατάστασης θα βοηθήσει στην επιβολή ειρήνης… σε μια κατά τα άλλα χαοτική κατάσταση. Αυτό σας δίνει την ευκαιρία να δικτυωθείτε και να κάνετε καινούργιες σχέσεις.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Η επαγγελματική σας ζωή έχει πάρει φωτιά, οπότε μην φοβηθείτε να δείξετε σε όλους, ποιο είναι το αφεντικό. Συνήθως διατηρείτε χαμηλό προφίλ καθώς προάγεστε στη δουλειά… αλλά τώρα είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε χρήση του κύρους σας. Τα επιτεύγματα και η σκληρή δουλειά σας προβάλλονται κάτω από το φως αυτής της πανσελήνου. Γι’ αυτό βεβαιωθείτε πως όλοι μπορούν να δουν τη λάμψη σας.

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία 28-30/01 Αποκατάσταση αισθηματικών σχέσεων

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Με την πανσέληνο στο φιλικό σας ζώδιο του Λέοντα, αισθάνεστε πως είστε ξανά ο τολμηρός κι ευγενικός εαυτός σας. Χρησιμοποιήστε αυτήν την ορμή για να φέρετε τις τρέχουσες περιπέτειες σας, στην κορύφωση. Η επιθυμία σας για ζωή και η πείνα σας για γνώση μπορούν να σας οδηγήσουν σε κάθε είδους συναρπαστικά ταξίδια τώρα, κυριολεκτικά και εικονικά. Μην φοβάστε να κάνετε ερωτήσεις, να δοκιμάσετε νέα πράγματα και να αμφισβητήσετε τις τρέχουσες πεποιθήσεις.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Τι σκελετούς έχετε στριμώξει στο ντουλάπι σας; Αυτή η πανσέληνος φωτίζει τη θαρραλέα εσωτερική σας φωτιά και σας εμπνέει να αντιμετωπίσετε τις αλήθειες σας, ανεξάρτητα από το πόσο βαθιά έχουν ταφεί. Τα μυστικά έχουν λιγότερη δύναμη, μόλις τα έλθουν στο φως. Γι’ αυτό ξεχάστε τους φόβους σας και προχωρήστε σ’ αυτή την πνευματική εκκαθάριση. Εργάζεστε γι’ αυτή την αλλαγή….είτε το συνειδητοποιείτε είτε όχι.

xartomanteia

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Η ερωτική σας ζωή βρίσκεται στο στόχαστρο αυτής της πανσελήνου…οπότε πάψτε να είστε εγκρατείς ερωτικά και τολμήστε να πάρετε αυτό που θέλετε. Ενώ η πανσέληνος μπορεί να φέρει κάποιο δράμα στις συνεργασίες σας, φέρνει επίσης τεράστιες δυνατότητες δέσμευσης στις σχέσεις σας και συναρπαστικές συναισθηματικές διακηρύξεις. Μην φοβάστε να εκφράσετε την αλήθεια σας στο ταίρι σας και να είστε ανοιχτοί απέναντί του, όταν κάνει το ίδιο.

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Αυτή η πανσέληνος φέρνει σαφήνεια σε ό, τι χρειάζεστε για να ευδοκιμήσετε στην καθημερινή σας ζωή. Γι’ αυτό αγκαλιάστε αυτές τις αλλαγές με μια παιχνιδιάρικη αίσθηση αισιοδοξίας. Απολαύστε τη γυμναστική σας, ετοιμάστε υγιεινά γεύματα και κάντε το μαγείρεμα μια δημιουργική απασχόληση. Χρησιμοποιήστε αυτήν την ενέργεια για να βρείτε χαρά… ακόμα και στις πιο ανιαρές στιγμές.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia