Η συναισθηματική έννοια της εποχής των Διδύμων 2020

ilios-zwdio-didymoi

 

Η συναισθηματική έννοια της εποχής των Διδύμων 2020 .

Η συναισθηματική έννοια της εποχής των Διδύμων : Όταν κοιτάτε τα πράγματα από διαφορετική οπτική γωνία, δεν επεκτείνετε απλώς το μυαλό σας, αλλά και τη συνειδητή σας επίγνωση.

Το συναισθηματικό νόημα της εποχής των Διδύμων 2020 περιστρέφεται συνήθως γύρω από το επικοινωνιακό στυλ και τα άμεσα δίκτυα.

Αυτή την περίοδο όμως, θα δοθεί μεγάλη έμφαση στις σχέσεις, καθώς η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή είναι ανάδρομη στο ζώδιο των Δίδυμων, μέχρι τις 25 Ιουνίου. Η ευελιξία αυτού του ζωδίου, είναι μία από τις πολλές ιδιότητές του, που κάνουν αυτό το αρχέτυπο του ζωδιακού κύκλου και τη συγκεκριμένη εποχή των Διδύμων, τόσο διεγερτικές διανοητικά.

zodia-taro-45

Παρά τον προσωπικό σας ορισμό για το σωστό και το λάθος, ο καθένας έχει δικαίωμα στις δικές του απόψεις, κάνοντας αυτό που θεωρεί σωστό, με τον δικό του τρόπο. Οι απόψεις και οι πεποιθήσεις είναι υποκειμενικές. Αυτό το μάθημα είναι αναπόσπαστο μέρος του ουράνιου προγράμματος των Διδύμων, αυτήν τη εποχή. Το ζώδιο των Διδύμων, έχει κυβερνήτη τον περίεργο Ερμή – τον κοσμικό αγγελιοφόρο και τον πλανήτη της επικοινωνίας, της διαδικασίας σκέψης και της γνωστικής λειτουργίας.

Ο μεταβλητός αέρας του Δίδυμου στροβιλίζεται με νέα προοπτική και ευελιξία. Και όταν σκεφτείτε τη θεϊκή σειρά του ζωδιακού κύκλου, θα παρατηρήσετε πως ο Ταύρος – σύμβολο αφθονίας, ασφάλειας και πλούτου – έρχεται πριν από τους Δίδυμους. Αυτό δεν είναι τυχαίο!

chartomantia-098

Η συναισθηματικη έννοια της εποχής των Διδύμων 2020 .

Καθώς ο Ήλιος μεταβαίνει στο σκανδαλιάρικο ζώδιο των Διδύμων στις 20 Μαΐου, η ενέργεια που αισθάνεστε στη ζωή σας και στο κόσμο γύρω σας θα αλλάξει. Κι από αισθησιακή και αργά κινούμενη (φιλοσοφία της εποχής του Ταύρου) θα μετατραπεί σε διανοητική και ευέλικτη κατά τη διάρκεια της εποχής των Δίδυμων.

Η αλλοπρόσαλλη ενέργεια των Διδύμων, θα σας διδάξει πώς να χρησιμοποιήσετε τους πόρους και τα πλεονεκτήματα που πιστοποιήσατε στην εποχή του Ταύρου. Αν ο σταθερός γήινος Ταύρος σας έφερε πιο κοντά στις αξίες σας, ο μεταβλητός αέρινος Δίδυμος, θα σας βοηθήσει να τα εκτιμήσετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Η συναισθηματική έννοια της εποχής των Διδύμων 2020, αφορά την ευελιξία

Εποχή Διδύμων : 20 Μαΐου – 20 Ιουνίου 2020

Ήταν αγχωτικοί οι τελευταίοι μήνες και αυτό που κάποτε θεωρούσατε «κανόνα» είναι τώρα πίσω μας. Χάρη στον ριζοσπαστικό και επαναστατικό Ουρανό, η εποχή του Ταύρου δεν ήταν παράδοξη.

Μια αστρολογική εποχή που ελέγχεται από την Αφροδίτη είναι ευρέως γνωστή σαν άνετη και ασφαλής.

Όμως αποδείχθηκε, ακριβώς το αντίθετο. Στον Ταύρο που αναζητά σταθερότητα, ο πλανήτης του χάους και της απροσδόκητης αλλαγής, είναι δύσκολο να φέρει επανάσταση στο σύστημα αξιών και στην αίσθηση ασφάλειας όλων.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτή είναι η αρχή μιας νέας εποχής, αλλά με τον Ήλιο να μεταβαίνει στους ψαγμένους Δίδυμους, τα πράγματα μπορεί τελικά να αρχίσουν να έχουν νόημα για σας.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 20-31/05 Προβλέψεις 3ο 10ημερο Μαΐου 2020

zodia-astra-tarot

Η συναισθηματικη έννοια της εποχής των Διδύμων 2020 .

Όταν εξετάζετε την αρχαία σοφία της αστρολογίας αναφορικά με την ανθρώπινη ανάπτυξη, ο Κριός είναι η πρώτη σπίθα ζωής. Ο Ταύρος είναι η αρχική συνάντηση με τις φυσικές αισθήσεις κάποιου και οι Δίδυμοι είναι οι γνωστικές διαδικασίες του εγκεφάλου.

Ο Ερμής – ο πλανητικός κυβερνήτης των Δίδυμων – κυβερνά το μυαλό και όλα όσα σχετίζονται με τη σκέψη, τη μάθηση. Την επίλυση προβλημάτων και τον τρόπο με τον οποίο κατανοείτε τις πληροφορίες που συλλέγετε. Και ενώ πολλά πράγματα το 2020 δεν έχουν νόημα, αυτή η εποχή του Ερμή, θα σας φέρει σαφήνεια και κατευθυντήριες οδούς. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τον Βόρειο Δεσμό που είναι επίσημα στους Δίδυμους.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

κρυσταλλομαντεία

Η κοσμική σας αποστολή, αν επιλέξετε να την αποδεχτείτε, είναι να διατηρείτε ανοιχτό μυαλό…. και το πιο σημαντικό, να εστιάζετε στα γεγονότα.

Η συναισθηματική έννοια της εποχής των Διδύμων 2020

Η Αφροδίτη – ο πλανήτης των σχέσεων, της ευχαρίστησης, των οικονομικών και των αξιών – θα είναι ήδη ανάδρομη στους Δίδυμους. Πράγμα που σημαίνει ότι θα δοθεί έμφαση τόσο στις προσωπικές όσο και στις επαγγελματικές συνεργασίες σας, αυτή τη στιγμή.

Οι ανάδρομοι κύκλοι προορίζονται για προβληματισμό, επανεξέταση και αναθεώρηση. Οπότε θέματα που σχετίζονται με την αυτοεκτίμηση και τις ιδέες σας για ασφάλεια τίθενται στα υπόψη, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Δεδομένου ότι οι ανάδρομοι κύκλοι είναι διαβόητοι για την επαναφορά του παρελθόντος, είναι σημαντικό να αντιμετωπίσετε καταπιεσμένα βάρη και συζητήσεις που ίσως εμφανιστούν ξανά, ειδικά αν έχουν επηρεάσει την αυτοεκτίμησή σας, σε κάποιο σημείο.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 20-31/05 Προβλέψεις 3ο 10ημερο Μαΐου 2020

zwdia-taro-astra

Η συναισθηματική έννοια της εποχής των Διδύμων 2020 .

Ο Ερμής – ο πλανητικός κυβερνήτης των Διδύμων – θα συνεδριάζει στενά με την Αφροδίτη, τετραγωνίζοντας τον αινιγματικό Ποσειδώνα κατά τη διάρκεια της εποχής των Διδύμων. Ονειρικό, διφορούμενο και παραπλανητικό, αυτό το προκλητικό τετράγωνο, θα είναι εξίσου λαμπερό όσο και δύσκολο.

Αυτή η ενέργεια είναι δημιουργική και φιλεύσπλαχνη, κάτι που μπορεί να είναι υπέροχο. Αλλά αυτό που αρχικά φαίνεται σαν ιδανικό σενάριο, θα μπορούσε τελικά να μετατραπεί σε μια τεράστια οφθαλμαπάτη. Χρησιμοποιήστε αυτήν την στοιχειοθετημένη ενέργεια με σύνεση, για να ενημερώσετε για τη λήψη των αποφάσεών σας…. αλλά μην ξεχνάτε να ακολουθείτε τη διαίσθησή σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia