Η συναισθηματική έννοια της πανσελήνου του Φεβρουαρίου

panselinos-zwdio-ydroxoos

Η συναισθηματική έννοια της πανσελήνου του Φεβρουαρίου 2020 .

Η συναισθηματική έννοια : Κάθε πανσέληνος είναι σύμβολο ολοκλήρωσης, εορτασμού και συγκομιδής…κι έχει μια μοναδική ιστορία.

Για παράδειγμα, όταν αναφερόμαστε στο συναισθηματικό νόημα της  υπερσελήνης του Φεβρουαρίου 2020 έχει να κάνει με την ακεραιότητα της αυτοπεποίθησής σας, ενώ επικαλείται το παιδί μέσα σας.

Με την αλαζονεία και την υπερηφάνεια του βασιλιά των αιλουροειδών, η πανσέληνος στις 9 Φεβρουαρίου στο ζώδιο του Λέοντα, θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε τα πολύχρωμα ταλέντα σας. Ωστε να μπορέσετε να λάμψετε άφοβα, χωρίς να χρειαστεί ν’ απολογηθείτε σε κανένα!

zodia-taro-45

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να ξέρετε για τη σελήνη είναι, πως είναι το σύμβολο του σκοτεινού εαυτού σας και της συναισθηματικής σας θεμελίωσης. Είναι επίσης η αίσθηση της ανατροφής σας, μαζί με τα πράγματα που σας κάνουν να αισθάνεστε ασφαλείς μέσα σας.

Κάθε πανσέληνος, στέκεται ακριβώς απέναντι από τον ήλιο. Και αντιπροσωπεύει το γιν (το φεγγάρι και το θεϊκό θηλυκό) που έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με το γιανγκ (τον ήλιο και το ιερό αρσενικό) για να συναντήσει την αρμονία. Αυτός επίσης είναι ένας λόγος που η πανσέληνος, θεωρείται σαν μια έκκληση για ισορροπία. Για παράδειγμα, νιώθετε να σας «γεμίζει» συναισθηματικά το εξωτερικό περιβάλλον σας?

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατινας Προβλέψεις για το 2ο 10ήμερο Φεβ 2020

chartomantia-098

Η συναισθηματική έννοια : Κάτι άλλο που πρέπει να αναλογιστεί κανείς κατά τη διάρκεια της φάσης της πανσελήνου είναι, αν συναισθηματικά είναι αυθεντικός με τους ανθρώπους γύρω του. Και πάλι, η πανσέληνος είναι εδώ για να ρίξει φως τόσο στην εσωτερική όσο και στην εξωτερική πραγματικότητά σας… γιατί δεν συμπίπτουν πάντοτε.

Οι Επιδράσεις της Πανσελήνου

Λάβετε υπόψη ότι τόσο ο ήλιος όσο και η σελήνη, μπορούν να επηρεάσουν τις παλίρροια των ωκεανών και το νερό μέσα σας.

Μαζί, αυτά τα δύο φωτεινά άστρα, έχουν τη δυνατότητα να αυξάνουν τα συναισθήματα και να προκαλούν τις συνειδήσεις. Ο ήλιος είναι σύμβολο του εξωτερικού σας κόσμου, της φυσικής ταυτότητας και του «εγώ» σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Η σελήνη, αντιπροσωπεύει τα εσώτερα συναισθήματα σας, τα διαισθητικά ένστικτα και το συναισθηματικό σας Κάρμα. Φανταστείτε αυτά τα δύο ουράνια σώματα να είναι αντίθετα μεταξύ τους. Δυνατός συνδυασμός…σωστά? Είναι κάτι, σαν μια κοσμική αντιπαλότητα.

Αναρωτήθηκε ποτέ κανείς γιατί κάνει τόσο μεγάλες διαπραγματεύσεις, όποτε υπάρχει πανσέληνος? Ή γιατί δεν μπορείτε να έχετε τον ολοκληρωτικό έλεγχο των συναισθημάτων σας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου? Στην αστρολογία, το νερό είναι σύμβολο του συναισθήματος! οπότε όταν ο ήλιος αντιτίθεται άμεσα στη σελήνη, το νερό στο σώμα σας κινείται πιο ελεύθερα, επειδή δεν μπορεί να περιοριστεί…. ενώ υπάρχει κάτι που πρέπει να έρθει στο φως κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Θυμηθείτε… με τον ήλιο και τη σελήνη στις απέναντι πλευρές του ζωδιακού κύκλου, όλοι – προσωπικά και συλλογικά – καλούνται να αναγνωρίσουν και να αναπροσαρμόσουν κάτι, στη ζωή τους.

Τι γίνεται λοιπόν όταν ο ήλιος ταξιδεύει μέσα από τον διαστρικό Υδροχόο και το φεγγάρι είναι στον κινηματογραφικό Λέοντα?

zwdia-66

Η συναισθηματική έννοια του  Υπερσελήνης του Φεβρουαρίου

Όπως είπα, κάθε πανσέληνος ρίχνει φως σ’ αυτό που πρέπει να αναγνωριστεί. Πέρα από αυτό, σας παρέχει τη σωστή ενέργεια για να το κάνετε. Στην περίπτωση του Λέοντα και του Υδροχόου – ο Λέων είναι η πολύχρωμη ατομικότητα και το μοναδικό φως, ενώ ο Υδροχόος είναι μια αναπαράσταση της κοινωνίας και της συλλογικής συνείδησης.

Αυτή είναι η ευκαιρία σας, για να μοιραστείτε το θεϊκό φως με τις μάζες. Τι σας κάνει διαφορετικούς από τον υπόλοιπο κόσμο? Τι είναι αυτό το ιδιαίτερο σε σας, που μπορεί να ανάψει αβίαστα ένα δωμάτιο? Είτε το πιστεύετε είτε όχι, όλοι γεννήθηκαν με ένα ιδιαίτερο χάρισμα!

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατινας Προβλέψεις για το 2ο 10ήμερο Φεβ 2020

taro-zodia-76

Ένας διαφορετικός τρόπος για να το εξετάσουμε, είναι πως ο Λέων είναι οι selfies που βγάζετε και το περιεχόμενο που δημιουργείτε…ενώ ο Υδροχόος είναι το κοινωνικό δίκτυο και η πλατφόρμα των μέσων δικτύωσης, όπου μπορείτε να εκφράσετε πλήρως τον εαυτό σας.

Ήταν ενδιαφέροντα τα προηγούμενα χρόνια, αλλά αν υπάρχει ένα πράγμα που με βοήθησε να προωθηθώ, είναι η μαγεία της αστρολογίας. Η αυτογνωσία αποτελεί ουσιαστικό στοιχείο της προσωπικής σας επιτυχίας, αλλά όταν θυμάστε ότι δεν υπάρχει άλλος σαν και εσάς στο κόσμο, αυτό πραγματικά σημαίνει κάτι!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia