Η τράπουλα Βαλιντέ ερμηνεύει το Κισμέτ

deste

 

Η τράπουλα Βαλιντέ  ερμηνεύει το Κισμέτ

ταρω – Σκορπιός

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Τέσσερα των Ράβδων

 

Η κάρτα ταρω το Τέσσερα των Ράβδων: Είσαστε προστατευμένοι των άστρων αυτές τις ημέρες.  Όλα θα εξελιχθούν …και  θα ανατραπούν… και θα βελτιωθούν τις τελευταίες ημέρες του μήνα … που η ερωτική  Αφροδίτη δίνει θετική ενέργεια από τον Ζυγό. Όσοι έχουν εντοπίσει  το πρόσωπο που πληρεί τις δύσκολες προδιαγραφές τους,  πιθανόν και να προχωρήσουν γρήγορα σε συγκατοίκηση μέσα στον Δεκέμβριο. Οι γεννημένοι του δευτέρου  δεκαημέρου, θα μπορέσουν να τελειώσουν με στατικές  σχέσεις που τους καθυστερούν από το καλό  τους μέλλον.

zodia-taro-45

Εύνοια με: Κριός

 

ταρω – Τοξότης

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Δέκα των Ράβδων

 

Η κάρτα ταρω  το Δέκα των Ράβδων: Η καλή και μόνιμα θετικότατη σας διάθεση και ψυχολογία …..είναι κάτι που σας χαρακτηρίζει αυτήν την περίοδο.  Πολλοί και σταθεροί  πλανήτες, κάνουν δυναμικές όψεις με το ζωδιο σας και σας ωθούν  για ουσιαστικές  αλλαγές στην προσωπική σας ζωή. Αυτοί που έχουν γεννηθεί στις πρώτες μοίρες του ζωδιου, θα λάβουν έμπρακτες αποδείξεις αγάπης – έρωτα από τον αγαπημένο τους  άνθρωπο …. που θα τους χαροποιήσει. Οι μέρες μέχρι τις 30/11,  είναι ιδανικές, για να προχωρήσετε και  σε επίσημες  κινήσεις – δεσμεύσεις  με τον άνθρωπο σας

Εύνοια με: Αιγόκερως

 

ταρω – Αιγόκερως

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Ο Άσος των Κυπέλλων

 

Η κάρτα ταρω ο Άσος των Κυπέλλων: Η καλή ψυχολογία σας θα συμπαρασύρει και άλλο κόσμο.  Η θέση του Ερμή και της Σελήνης …. και για τις προσεχείς 2-3 ημέρες, στις συγκεκριμένες μοίρες του ζωδιου, θα σας φέρει μπροστά σε ερωτικές προτάσεις  που θα σας ξαφνιάσουν με ευχάριστο τρόπο. Οι γεννημένοι  Αιγόκεροι  με Κρόνο σε πρώτο ή ενδέκατο οίκο, θα ρωτηθούν  από πρόσωπο  του παρελθόντος τους για κάποιες εκκρεμότητες του τότε.

Εύνοια με: Τοξότης

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ταρω – Υδροχόος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Δύο των Σπαθιών

 

Η κάρτα ταρω  το Δύο των Σπαθιών: Ενισχυμένος και φωτισμένος είναι  ο οίκος των Υδροχόων, και γενικότερα των γήινων  ζωδιων , και μέχρι τα τέλη του τρέχοντος μήνα.  Το έντονο αστρολογικό σκηνικό και η Πανσέληνος ….δίνει την δύναμη και σας ωθεί προκειμένου να ξεδιαλύνετε τις ερωτικές σας διαφορές, με τον σύντροφο αλλά  και να προχωρήσετε μαζί σε κάτι ‘διαφορετικό’. Οι έχοντες ωροσκοπο ή Νότιο Δεσμό της Σελήνης σε τρίτο   ή όγδοο  ζωδιακό οίκο, θα δεχτούν προτάσεις από το ίδιο φύλλο….!

Εύνοια με: Ιχθείς

 

ταρω – Ιχθείς

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Εννέα των Σπαθιών

 

Η κάρτα ταρω το Εννέα των Σπαθιών: Έχετε πέσει σε επικοινωνιακά λάθη και σε υπερβολές, με τον σύντροφο σας. Οι έντονες  όψεις του Πλούτωνα με τον Δία σας κάνουν … να επιθυμείτε να  ξεφεύγετε από τις από αυτές τις προβληματικές καταστάσεις άμεσα. Αυτό οφείλετε, σαφέστατα  στην πολλή μεγάλη πίεση που έχετε δεχτεί τις τελευταίες εβδομάδες. Για όσους έχουν σοβαρή σχέση,  αν κάτι πια  δεν τους ενθουσιάζει ή δεν τους ευχαριστεί καλύτερα, ας απομακρυνθούν από αυτό.

Εύνοια με: Ζυγός

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ:  Ενημερωθείτε με προσωπική προβλεψη, και δείτε τι εύνοια σας δίνουν οι πλανήτες, αν είναι καλές οι αστρολογικές συνθήκες στο ζωδιο σας, και τι θα πρέπει να απoφύγετε ή να επιδιώξετε σε θέματα αισθηματικών και οικονομικών._