Η τράπουλα της Σουλτάνας, προβλέπει για χωρισμούς και επανασυνδέσεις

kartes-taro

Η τράπουλα της Σουλτάνας, προβλέπει για χωρισμούς και επανασυνδέσεις

Η τράπουλα της Σουλτάνας Ερωτικές προβλέψεις για το επόμενο 10ήμερο.
Πιο αναλυτικά:

Κριός: 7 Σπαθί και το Κάρο

Τίποτα και κανείς τελικά δεν μπορεί να είναι μαζί σας σίγουρος. Για τους δικούς σας λόγους, δεν θέλετε ακόμη να δώσετε απαντήσεις σε άτομα που έχουν ζητήσει την καρδιά σας.

zodia-taro-45

Ταύρος: 10 Καρό και ο Άντρας

Δεν έχετε ακόμη βρει κάποιο άτομο, που να μπορεί να συγκινήσει πρώτα το μυαλό σας και μετά να ζεστάνει την καρδιά σας. Τώρα καλύτερα να δείξετε την προσοχή σας, σε φίλους και οικογενειακά πρόσωπα.

Δίδυμοι: 5 Σπαθί και το Αστέρι

Είστε μέσα σε έρωτες και μεγάλη πάθη, αυτήν την εποχή και σίγουρα δεν μπορείτε να σκεφτείτε το παρελθόν. Μερικοί από εσάς, από το τρίτο 10ήμερο του μήνα, και μετά θα δεχτείτε προτάσεις για επανασύνδεση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-087

Καρκίνος: 7 Καρό και η Γυναίκα

Δεν είστε ακόμη διαθέσιμοι για μια νέα ερωτική σχέση, και αυτό τώρα σας έχει κάνει να σκέφτεστε μόνο την εργασία και την κοινωνική σας ζωή. Πιθανόν και μέσα από εκεί να προκύψει και ένα δυνατό συναίσθημα.

Λέων: 5 Μπαστούνι και η Καρδιά

Μην αναβάλετε τις συζητήσεις που σας έχει ζητήσει ο άνθρωπος σας. Τώρα είναι και το πιο σωστό χρονικό διάστημα, για να μπορέσετε να βρείτε λύσεις που θα καθορίσουν και την πορεία στο κοινό σας μέλλον.

Η τράπουλα της Σουλτάνας προβλέπει

Παρθένος: 6 Σπαθί και η Πόρτα

Δεν έχει πια καμία σημασία, τι έχει κάνει και περάσει στο παρελθόν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τώρα πρέπει να δείτε τι καλό υπάρχει μέσα στο παρόν σας και τι μπορείτε να υποστηρίξετε με έναν νέο σύντροφο.

zwdia-taro-astra

Ζυγός: 3 Μπαστούνι και η Λίμνη

Μέσα στην εβδομάδα αυτήν, θα έχετε κάποιες ειδήσεις από το πρώην σας, που πραγματικά έχει σκεφτεί όλα αυτά που του έχει κάνει σαν πρόταση, και θέλει τελικά να τα υλοποιήσει μαζί σας και στον μέγιστο βαθμό.

Η τράπουλα της Σουλτάνας, προβλέπει

Σκορπιός: 2 Καρό και τα Κέρματα

Δεν θα σκεφτείτε πια το παρελθόν, καθώς τώρα μπορείτε να βρείτε την αγάπη στο πρόσωπο κάποιου φίλου σας. Καιρό τώρα έχετε μια στενή πολιορκία, που δεν σας αφήνει άλλα περιθώρια, παρά να ξεκινήσετε μια δέσμευση.

Τοξότης: 10 Κούπα και το Άλογο

Οι περίπλοκες συμπεριφορές που έρχονται από τον σύντροφο σας, είναι και αυτές που έχουν πλέξει μέσα στο μυαλό σας, όλα τα περίεργα σενάρια, και έχετε μπει μέσα σε ανασφάλειες. Καλύτερα να τον ρωτήσετε.

zodia-0988

Αιγόκερως: 3 Καρό και τα Άνθη

Σαφώς και μπορείτε να είστε μόνοι σας, αυτό το διάστημα και μάλλον χρειάζεται και να δώσετε μεγαλύτερη βαρύτητα στο να επεκτείνετε – λύσετε την εργασία αλλά και τα ζητήματα της οικογένειας σας.

Υδροχόος: 7 Κούπα και Το Παιδί

Τίποτα από ότι κυκλοφορεί γύρω σας, δεν είναι αρεστό! Από το τρίτο δεκαήμερο του Ιουνίου, θα υπάρξουν νέες επαφές και γνωριμίες, που θα σας βγάλουν από την μοναξιά σας σίγουρα.

Ιχθείς: 3 Κούπα και η Κουκουβάγια

Δεν σας χρειάζεται συμπαράσταση, για τον χωρισμό σας. Τώρα είστε σε μια καλύτερη φάση ζωής, που μπορείτε να ασχοληθείτε με όλα αυτά και αυτούς που σας γεμίζουν την καρδιά!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66