Η τράπουλα της Σουλτάνας προβλέπει χωρισμούς και επανασυνδέσεις!

taro-mythoi-alitheies

Η τράπουλα της Σουλτάνας προβλέπει χωρισμούς και επανασυνδέσεις!

Ζώδια Σκορπιός

Ξεκινήστε όμορφα τη μέρα σας προγραμματίζοντας μερικές κοινωνικές εκδηλώσεις. Συμπεριλάβετε διάφορες δραστηριότητες – και τουλάχιστον ένα ήσυχο βράδυ στο σπίτι. Αν κανονίσετε μερικά ραντεβού θα είναι πιο εύκολο να αντισταθείτε στον πειρασμό να μείνετε κολλημένοι στον καναπέ σας. Βγείτε εκεί έξω και γνωρίστε μερικά καινούργια άτομα!

Ζώδια Τοξότης

Τα μικρά πράγματα είναι αυτά που σας ξεχωρίζουν από τους άλλους τόσο στο διαδίκτυο (όσο και στην πραγματική ζωή). Αφιερώστε χρόνο για να τροποποιήσετε το προφίλ σας και να το κάνετε να αντικατοπτρίζει τον πραγματικό σας εαυτό. Το τελικό αποτέλεσμα θα πρέπει να δείχνει πόσο διασκεδαστικά άτομα είστε.

zodia-taro-45

zwdia-66

Ζώδια Αιγόκερως

Η σημερινή μέρα θα είναι εξαιρετικά παραγωγική. Όχι μόνο θα καταφέρετε να διεκπεραιώσετε αρκετά πράγματα, αλλά θα δείτε το πρόγραμμά σας να γεμίζει με ευχάριστες κοινωνικές δραστηριότητες. Τα άτομα που γνωρίσατε πρόσφατα στο διαδίκτυο, αρχίζουν να σας καλούν και τουλάχιστον ένα από αυτά θέλει να σας συναντήσει από κοντά.

Ζώδια Υδροχόος

Ο πλακατζής της τάξης ή του γραφείου σας έχει επικεντρωθεί σε εσάς. Μπορεί να σας φαίνεται πολύ περίεργος αλλά θα πρέπει να παραδεχτείτε ότι σας κάνει να γελάτε. Μπορείτε να δείτε πέρα από αυτό που δείχνουν εξωτερικά και να τους δώσετε μια πραγματική ευκαιρία;

Ζώδια Ιχθύες

Πριν δεσμευτείτε με κάποιον/α που μόλις γνωρίσατε, μάθετε με ποιον/α πραγματικά έχετε να κάνετε. Κάντε την έρευνα σας και βεβαιωθείτε ότι όσα λένε ισχύουν. Λίγος σκεπτικισμός δεν έβλαψε ποτέ κανέναν, ακόμα και στον έρωτα. Αν όλα αποδειχθούν εντάξει, θα είστε έτοιμοι!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia