Η τράπουλα του Ριζικού αποκαλύπτει το ερωτικό μέλλον των σχέσεων!

lenorman

Η τράπουλα του Ριζικού αποκαλύπτει το ερωτικό μέλλον των σχέσεων!

Η τράπουλα του Ριζικού : Μια μαντική τράπουλα, με 84 φύλλα, που δείχνει με χρονική ακρίβεια τις εξελίξεις μέσα σε δύσκολες σχέσεις αισθηματικές, ακόμη και υπάρχει χρονικός ή χιλιομετρικός χωρισμός! Προβλέψεις για 1 – 3 εβδομάδες…μέχρι την λήξη του έτους:

Κριός : ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ – ΖΩΗΣ

Οι μέρες που έχετε μπροστά σας μέχρι τις γιορτές είναι αρκετές, για να μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε με το πρόσωπο που θέλετε – αγαπιέστε! Αυτό θα το προκαλέσει η άλλη πλευρά, για να μην υπάρχει άλλη ερωτική απόσταση μεταξύ σας.Τυχερό διάστημα : 15-21/12

zodia-taro-45

Ταύρος : ΤΟ ΤΥΧΕΡΟ ΝΟΜΙΣΜΑ

Μπορεί η εποχή αυτή, να σας βρίσκει σε μια περίεργη φάση στην αισθηματική σας ζωή, ή κάτι να περιμένετε …αλλά από τα μέσα του μήνα και μετά θα υπάρξουν εξελίξεις! Επικοινωνίες με δικαιολογία και κάλεσμα για συνάντηση πλησιάζουν. Κρατήστε το επίπεδο σας και ακούστε αυτά που θα σας προταθούν.

Τυχερό διάστημα : 12-17/12

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Η τράπουλα του Ριζικού  Δίδυμοι : ΤΟ ΝΕΡΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΝΑΤΑ

Η ερωτική σχέση που έχετε, περνάει και πάλι κρίση. Οι επικοινωνίες έχουν παγώσει και ίσως και τα ανταμώματα, να έχουν παύσει εντελώς. Μην κάνετε κάτι παρορμητικό. Υπάρχει ανώτερη πρόνοια για να ξαναείστε μαζί, πριν τις γιορτές.

Τυχερό διάστημα : 15-22/12

Καρκίνος : ΤΑ 4 ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΙΖΟΥΝ

Μπορεί η περίοδος αυτή, να σας βρίσκει μέσα σε μια αναστάτωση, στα επαγγελματικά και τα ερωτικά σας ζητήματα, αλλά από το προσεχές Σαβ.Κο 11-12/12, όλα θα έρθουν στις ισορροπίες τους. Το ταίρι σας, που έχει έναν δύσκολο χαρακτήρα, θα σας πει πολλά για τα αισθήματα του πλέον.

Τυχερό διάστημα : 20-24/12

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας – Deste. Προβλέψεις για 2ο 10ήμερο Δεκεμβρίου ’21

chartomantia-098

Λέων : Ο ΜΕΛΑΧΡΙΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ

Το πρόσωπο που έχετε κατά νού, και μέσα στην καρδιά σας χτίζετε όνειρα, μέσα στο επόμενο διάστημα, θα σας μιλήσει – θα φανερωθεί …θα κάνει μια επόμενη κίνηση προς εσάς. Αυτό θα είναι και το πράσινο φως, που θα σας ενώσει μέσα σε μια αισθηματική σχέση.

Τυχερό διάστημα : 18-22/12

Παρθένος : ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΣΕ ΛΙΜΝΗ

Το τι έχει γίνει λάθος το ξέρει ο άνθρωπος που αγαπάτε, και σίγουρα στις πλάτες του έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης. Ακόμη μια φορά, είναι αυτός που έφερε τις ανισορροπίες μέσα στον δεσμό σας. Πλησιάζει η εμφάνιση του, ο ερωτικός του απολογισμός για εσάς…και η μόνιμη πια ένωση σας.

Τυχερό διάστημα : 17-23/12

zwdia-tarw-zodia-19Η τράπουλα του Ριζικού  Ζυγός : ΤΑ 5 ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ

Χρήματα και κάποια θέματα με ακίνητα, σας διευκολύνουν για να κοιτάξετε πια και πιο σοβαρά και την αισθηματική σας ζωή, που όλο το προηγούμενο έτος, σας ταλαιπώρησε. Δύο άτομα ερίζουν για την κατάκτηση της καρδιάς σας, και μάλλον ένα τρίτο ακόμη σας πλησιάζει!

Τυχερό διάστημα : 20-24/12

 

Σκορπιός : ΟΙ ΔΥΟ ΚΑΡΔΙΕΣ ΕΝΩΜΕΝΕΣ

Οι μνήμες και οι όμορφες εικόνες από το παρελθόν σας, έχουν γίνει μια εμμονή μέσα στο μυαλό του πρώην σας, που θα σας αναζητήσει τις επόμενες ημέρες. Ένα τηλεφώνημα ή μια επίσκεψη σε γνωστά λημέρια, θα δώσει τις αφορμές για συζητήσεις και επανένωση.

Τυχερό διάστημα : 20-22/12

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

dream

Τοξότης : Η ΑΝΟΙΧΤΟΧΡΩΜΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ

Δεν θα πρέπει πια μέσα στο μυαλό σας, να κάνετε συγκρίσεις…με την άλλη πλευρά που απασχολεί και δεσμεύει το άτομο, που επίσης αγαπάτε. Σίγουρα ζείτε κάτι δύσκολο, αλλά δεν είστε μόνοι μέσα σε όλο αυτό. Μέσα στο 3ο δεκαήμερο του μήνα, κάτι θα μάθετε πολύ ευχάριστο.

Τυχερό διάστημα : 17-27/12

 

Αιγόκερως : Ο ΔΡΟΜΟΣ ΜΕ ΤΑ ΑΝΘΗ

Θα προκύψει μια είδηση για εσάς …που θα αλλάξει την ζωή σας πριν να έρθει το νέο έτος. Τυχερό χρήμα? Ερωτική επανασύνδεση? Απόγονος? Νέα εργασία? Ότι και να αντιστοιχεί στον κάθε έναν από εσάς, σίγουρα σας αξίζει και ακολουθούν μέρες ευτυχίας.

Τυχερό διάστημα : 23-28/12

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας – Deste. Προβλέψεις για 2ο 10ήμερο Δεκεμβρίου ’21

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Η τράπουλα του Ριζικού Υδροχόος : ΟΙ ΒΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

Με τον άνθρωπο που αγαπιέστε, αλλά υπάρχουν μεταξύ σας μόνο πρακτικές δυσκολίες, αλλά όχι αισθηματικές…θα έχετε μια αλλαγή στην τελευταία εβδομάδα του έτους, που θα σας κάνει επίσημο ζευγάρι, αν τελικά αυτό θέλετε.

Τυχερό διάστημα : 15/20/12

Ιχθείς : Ο ΚΑΛΑΒΑΡΗΣ – ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΓΝΩΣΤΟΣ

Το παρελθόν μπορεί από εσάς, να έχει ξεχαστεί αλλά όχι όμως από αυτόν που κάποτε του προσφέρατε αγάπη με τον δικό σας τρόπο. Αυτό που θα γίνει είναι ….μια καλή δικαιολογία, για να σας πλησιάσει…ελεύθερο από τα παλιά του δεσίματα και μαζί να κάνετε μια νέα αρχή.

Τυχερό διάστημα : 21-26/12

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot