Η τράπουλα των Δακτυλιδιών, μιλάει για τους εραστές από το παρελθόν!

taro-mythoi-alitheies

ταρω – Ζυγός

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δικαιοσύνη

Η κάρτα ταρω η Δικαιοσύνη φανερώνει ότι έχετε τη ισχυρή θέση μέσα στην σχέση σας. Ωστόσο αν έχετε αντιληφθεί ότι έχουν χαθεί οι ισορροπίες και το κλίμα έχει παγώσει, θα πρέπει να δράσετε άμεσα. Οι διαπλανητικές όψεις Κρόνου και Άρη τείνουν να κάνουν το ζωδιο σας πιο ώριμο στις συμπεριφορές και πιο στοργικό στους ανθρώπους που έχει επιλέξει. Κρατήστε χαμηλούς τόνους προς όλες τις κατευθύνσεις.

Φράση κλειδί: Αποφασιστικότητα

zodia-taro-45

Δυναμική ημέρας: ****/*

 

ταρω – Σκορπιός

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ερημίτης

Η κάρτα ταρω ο Ερημίτης δείχνει ότι υπάρχει οι ανάγκη για καινούργιες ερωτικές εμπειρίες αλλά και γενικότερες αλλαγές.  Η θέση της Αφροδίτης σας ενεργοποιεί και σας προβληματίζει. Αν είστε σε σχέση, εμπλουτίστε την με κοινές δραστηριότητες και αποφύγετε την παρελθοντολογία. Αν είστε ακόμη μόνοι, κοινωνικοποιηθείτε και αφήστε τον νέο κόσμο που σας περιβάλλει να σας γνωρίσει καλύτερα. Η εποχή βοηθάει για νέα αγάπη που θα εξελιχθεί γρήγορα.

Φράση κλειδί: Νέο πρόσωπο στην ζωή σας

Δυναμική ημέρας: **/***

 

 

ταρω – Τοξότης

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δύναμη

Η κάρτα ταρω  η Δυνάμη και η θέση του δημιουργικού Κρόνου στο ζωδιακό σας οίκο θα σας δώσει την ευχέρεια να κάνετε σοβαρές συζητήσεις με το συντροφικό σας ταίρι για την κοινή μελλοντική σας ζωή. Οι περισσότεροι Τοξότες μέσα στο έτος θα δεσμευτούν και θα κάνουν και οικογένεια. Οι παντρεμένοι, ίσως αλλάξουν σπίτι, δουλειά και πιθανόν να αυξήσουν τα μέλη της οικογενείας τους.

Φράση κλειδί: Τολμηρές αποφάσεις

Δυναμική ημέρας: ***/**

 

ταρω – Αιγόκερως

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Εγκράτεια

Η κάρτα ταρω  η Εγκράτεια δείχνει, ότι θα παρασυρθείτε σε υπερβολές που θα στεναχωρήσουν το ταίρι σας. Ειδικότερα, αν είστε γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο του ζωδιου, δώστε την υποστήριξη που χρειάζεται η σχέση σας, και αν δείτε τελικά ότι η άλλη πλευρά δεν ανταποκρίνεται, τότε αποχωρίσετε. Το αστρολογικό σκηνικό, θα φανερώσει στο μονοπάτι σας νέα πρόσωπα που θα σας ενθουσιάσουν και θα σας κάνουν αν ξανανιώσετε καλά με τον εαυτό σας.

Φράση κλειδί: Δυναμισμός

Δυναμική ημέρας: */****

 

ταρω – Υδροχόος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη 

Η κάρτα ταρω η Σελήνη φανερώνει ότι έχετε μπροστά σας ευχάριστες εκπλήξεις από τον άνθρωπο της ζωής σας. Πολλά τα λόγια καρδιάς και οι προτάσεις για κοινή ζωή. Από πλευράς σας μην τάξετε κάτι παραπάνω από αυτό που μπορείτε. Η ευνοϊκή θέση στο ζωδιο σας, της Αφροδίτης – Έρμη, θα σπρώξει την πλειοψηφία των Υδροχόων σε δεσμευτικές και ποιοτικές καταστάσεις, που είναι μοιραίο να αντέξουν στον χρόνο. Ακόμα και αυτοί που είναι σε γάμο θα δουν το συζυγικό ταίρι να είναι πιο κοντά τους.

Φράση κλειδί: Καρμικές συναντήσεις

Δυναμική ημέρας: **/***

 

 

 

ταρω – Ιχθείς

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος

Η κάρτα ταρω ο Κόσμος δείχνει ότι έχετε μάθει από τα λάθη του παρελθόντος και πλέον είστε πολύ προσεκτικοί στις κινήσεις και τα λόγια σας. Αν έχετε μόνιμο δεσμό τότε αυτές τις ημέρες θα χρειαστεί να δείξετε υπομονή και επιμονή προκειμένου να ισορροπήσετε το μεταξύ σας. Οι γεννημένοι 2-8 Μαρτίου, θα έχουν παρελθοντολογικές επιστροφές  που θα τους συγκινήσουν.

Φράση κλειδί: Βεβαιότητα

Δυναμική ημέρας: ***/**

 

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia