Η τσιγγάνικη Roma-Mistral δείχνει το μέλλον

deste

Η τσιγγάνικη Roma-Mistral δείχνει το μέλλον

2μηνη πρόβλεψη

 

RomaMistral: Η τσιγγάνικη τράπουλα με τα 60 τριγωνικά φύλλα της,  ερμηνεύει μέσα από τα χέρια του σοφού Χαρτομάντη, τα μελλούμενα των επόμενων εβδομάδων.  Μόνο 4-5 ερωτήσεις είναι αρκετές, για να φανερωθούν οι απαντήσεις – αλήθειες στον Συμβουλευόμενο.

 

Ερωτική πρόβλεψη:

zodia-taro-45

 

Κριός : κάρτα 45 – Το Μαύρο Πέπλο.

Οι προοπτικές είναι καλές για τους σκοπούς του έρωτα που θα επιδιώξετε. Το γεγονός των εξελίξεων, που θα δώσει τις ευκαιρίες για να κάνετε βήματα προόδου, είναι η εξομολόγηση του ανθρώπου σας, για όλα αυτά που του συμβαίνουν. Μεγάλες οι αλήθειες που θα συγκινήσουν και θα ανοίξουν τους δρόμους της αγάπης.

Καρμική ημερομηνία:  18/12

 

Ταύρος : κάρτα 33 – Τα Τέσσερα Σημεία του Κόσμου.

Θα βρεθείτε υπόλογοι για πρόσφατα λάθη ή λαθεμένες συμπεριφορές. Ένας μεγάλος κύκλος ανοίγει για την πορεία της αισθηματικής σας ζωής, που θα σας δικαιώσει για την απέραντη υπομονή και ταπεινότητα, που έχετε δείξει. Αυτό σημαίνει ότι θα εισπράξετε πολλή αγάπη και εκδήλωση συναισθημάτων, που θα δεσμεύσουν ζωές!

Καρμική ημερομηνία: 06/01

 

Δίδυμοι : κάρτα 39 – Η Δύναμη του Φωτός.

Τα σημάδια που θα σας παρουσιαστούν, είναι μόνο προς όφελος σας. Ιδίως από τις αρχές του νέους έτους 2016, όσοι είναι ακόμη μόνοι θα βρεθούν μπροστά σε μοιραία γνωριμία, που θα τους δεσμεύσει μόνιμα. Ακόμη και όσοι ακόμη έχουν την αγωνία για επανασύνδεση, θα έχουν τις πολύτιμες ευκαιρίες τους.

Καρμική ημερομηνία: 04/02

 

Καρκίνος : κάρτα 21 – Η Συντροφιά της Ντάμας.

Η προτεραιότητα σας πια, θα είναι η σωστή εξέλιξη σε προσωπικό επίπεδο. Η αγάπη που τρέφετε για ιδιαίτερο άτομο, θα σας ανταποδοθεί στο πολλαπλάσιο…και σε μικρό χρονικό διάστημα. Τυχόν τρίτοι γάμοι – δεσμεύσεις – διαζύγια…, θα ολοκληρωθούν με τον πιο ανώδυνο τρόπο και μέσα στον πρώτο μήνα του νέου έτους.

Καρμική ημερομηνία: 30/12

tarw-wroskopio-4

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Λέων :  κάρτα 47 – Το Κοκόρι της Αυγής.

Τα δίκτυα του έρωτα πλέκονται για εσάς…και θα σας τυλίξουν το πρώτο δίμηνο του καινούργιου έτους. Ακόμα και αυτοί που ακόμα περνάνε από ερωτική απογοήτευση, θα καταφέρουν να επανενωθούν με τον άνθρωπο που τους απασχολεί. Η μοναξιά απομακρύνετε από κάθε Λέοντα πια.

Καρμική ημερομηνία: 12/01

 

 

Παρθένος : κάρτα 55 –  Ειδήσεις από Μακρινό Δρόμο.

Πολλές οι  εξελίξεις που θα τρέξουν για όλους τους εκπροσώπους του ζωδίου της Παρθένου, από τις πρώτες κιόλας ημέρες. Αυτοί που είναι ακόμα σε μια βαθύτερη σκέψη για το αν θα πρέπει να συνεχίσουν να δίνουν ευκαιρίες, σε κάτι που τους απογοητεύει, τελικά θα απομονωθούν μέχρι να βρεθεί κάτι άλλο και διαφορετικό.

Καρμική ημερομηνία: 20/01