Η Χιονισμένη Πανσέληνος στον Λέοντα πυροδοτεί τις επιθυμίες μας

erwtikes-provlepseis-deytera-28-4

Η Χιονισμένη Πανσέληνος στον Λέοντα πυροδοτεί τις επιθυμίες μας 05/02 .

Η Χιονισμένη Πανσέληνος  Κριός (20 Μαρτίου – 19 Απριλίου) .

Στις 5 Φεβρουαρίου, η πανσέληνος του χιονιού θα φωτίσει τον πέμπτο οίκο των δημιουργικών σας αναζητήσεων, φέρνοντας ευαισθητοποίηση στα καλλιτεχνικά σας ταλέντα και πάθη. Είναι η τέλεια στιγμή για να παρουσιάσετε οτιδήποτε έχετε εργαστεί πρόσφατα.

Ως κάποιος που είναι πάντα πρόθυμος να πάρει πρωτοβουλίες, Κριέ, αυτό το φαινόμενο ταιριάζει απόλυτα στα δεδομένα σας. Προετοιμαστείτε να νιώσετε έμπνευση και επικύρωση αυτή την ημέρα και μη διστάσετε να αφήσετε τα χόμπι και τα ταλέντα σας να πιάσουν τόπο.

zodia-taro-45

 

Ταύρος (19 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Αυτό το μήνα, η Χιονισμένη Πανσέληνος θα φωτίσει το σπίτι και την οικογενειακή σας ζωή, ενθαρρύνοντάς σας να βάλετε στο προσκήνιο τον ιδιωτικό σας κόσμο.

Είναι μια καλή στιγμή για να διακοσμήσετε πλουσιοπάροχα τον χώρο σας ή να ντυθείτε και να διοργανώσετε ένα αποκλειστικό πάρτι. Ό,τι κι αν κάνετε, όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα πάνω σας, Ταύροι.

Ως ζώδιο που κυβερνάται από την Αφροδίτη, είναι βέβαιο ότι θα διευθύνετε την παράσταση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

Η Χιονισμένη Πανσέληνος  Δίδυμοι (20 Μαΐου – 21 Ιουνίου)

Ως αγγελιοφόρος του ζωδιακού κύκλου, είστε πάντα πρόθυμοι να μοιραστείτε τις σκέψεις και τις ιδέες σας με άλλους και κατά τη διάρκεια της πανσελήνου του Φεβρουαρίου, θα εμπνευστείτε να επιδείξετε αυτά που γνωρίζετε στο περιβάλλον σας. Αυτό το φαινόμενο είναι η τέλεια στιγμή για να χρησιμοποιήσετε τη φωνή σας – το μεγαλύτερο δώρο σας – και να συμμετάσχετε σε συζητήσεις που σας επιτρέπουν να ηγηθείτε με εξουσία και αυτοπεποίθηση. Είτε είναι κατά τη διάρκεια ενός podcast είτε απλώς στο τηλέφωνο με έναν φίλο, τα λόγια σας είναι βέβαιο ότι θα ληφθούν σοβαρά σήμερα.

 

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Στις 5 Φεβρουαρίου, το φεγγάρι, ο κυβερνήτης  σας, θα φωτίσει τον δεύτερο οίκο των χρημάτων και των πόρων σας, ενθαρρύνοντάς σας να επιδείξετε τους καρπούς της εργασίας σας. Είτε προσφέρετε στον εαυτό σας ένα νέο πολυτελές αντικείμενο μόδας είτε ζητάτε αύξηση στη δουλειά, θα αναγνωριστεί η αξία σας σήμερα. Δεν είναι τώρα η ώρα να συμβιβαστείς με λιγότερα από όσα σου αξίζει, Καρκίνε, γι’ αυτό μη διστάσεις να απαιτήσεις για τον εαυτό σου περισσότερα από ό,τι συνήθως. Εργάζεστε σκληρά και σας αξίζει να μπορείτε να καθίσετε και να απολαύσετε τα πλούτη σας.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Τράπουλα 06-08/02 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα .

chartomantia-098

Λέων (22 Ιουλίου – 21 Αυγούστου)

Είσαι ο κύριος χαρακτήρας αυτόν τον μήνα, Λέοντα, αλλά τι άλλο υπάρχει; Καθώς η πανσέληνος του Λέοντα φωτίζει τον πρώτο οίκο της ταυτότητάς σας, θα κληθείτε να μοιραστείτε τα δώρα σας με τον κόσμο γύρω σας. Είστε το ζώδιο που κυβερνά ο ήλιος, επομένως είναι σημαντικό να επιτρέψετε στο φως σας να λάμψει, ανεξάρτητα από το ποιος μπορεί να αισθάνεται άβολα από αυτό. Εσείς κάνετε κουμάντο τώρα, οπότε φροντίστε να ακολουθήσετε την καρδιά σας. Αν και η αναγνώριση μπορεί να είναι ικανοποιητική, θα νιώθετε πάντα πιο καλά με τον εαυτό σας και ανοίγοντας το δικό σας μονοπάτι.

 

Παρθένος (21 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Στις 5 Φεβρουαρίου, η Πανσέληνος θα φωτίσει τον 12ο οίκο της απόσυρσης και της απομόνωσης, προσκαλώντας σας να αγκαλιάσετε την αυτοπεποίθηση και την υπερηφάνεια πίσω από κλειστές πόρτες. Ως ζώδιο υπηρεσίας του ζωδιακού κύκλου, συνήθως δεν ενδιαφέρεστε να τραβήξετε την προσοχή από εξωτερικές πηγές. Αυτή την ημέρα, θα σας ζητηθεί να αναγνωρίσετε τον εαυτό σας. Είτε πρόκειται για μια μέρα αυτοεξυπηρέτησης είτε για μία γιορτή με τον εαυτό σας πίσω από κλειστές πόρτες, φροντίστε να του δώσετε ένα χτύπημα αποδοχής στην πλάτη. Δεν είναι κακό να γιορτάζεις με τον εαυτό σου, Παρθένε, όσο μεγάλο ή μικρό κι αν είναι το επίτευγμα.

zwdia-tarw-zodia-19Η Χιονισμένη Πανσέληνος  Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου – 21 Οκτωβρίου)

Αυτό το μήνα, η Χιονισμένη Πανσέληνος θα φέρει την προσοχή στον 11ο οίκο των φίλων και των κοινωνικών ομάδων σας, ενθαρρύνοντάς σας να ενστερνιστείτε τον ηγετικό ρόλο που ενσωματώνετε μεταξύ των ομάδων σας. Ως ζώδιο που κυβερνάται από την Αφροδίτη, περιηγείστε στον κοινωνικό σας κύκλο με ευκολία και αυτή η πανσέληνος είναι η τέλεια στιγμή για να φιλοξενήσετε μια εκδήλωση δικτύωσης ή να παρακολουθήσετε μια πρεμιέρα. Οτιδήποτε σας επιτρέπει να είστε μπροστά και στο επίκεντρο μεταξύ των κοινωνικών κύκλων σας είναι βέβαιο ότι θα είναι ωφέλιμο.

 

Σκορπιός (21 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου)

Στις 5 Φεβρουαρίου, η πανσέληνος στον Λέοντα θα φωτίσει τον 10ο οίκο της καριέρας και της επαγγελματικής σας ζωής, ενθαρρύνοντάς σας να επιδείξετε οποιαδήποτε έργα ή προσπάθειες που έχετε κάνει. Ως πιο συγκρατημένο ζώδιο, δεν είστε πάντα τόσο γρήγοροι να επιδείξετε τα ταλέντα σας, αλλά τώρα είναι η τέλεια στιγμή για να χαρίσετε στον κόσμο τις ικανότητές σας. Η δουλειά σου αξίζει αναγνώριση, Σκορπιέ, και ο μόνος τρόπος που μπορεί να συμβεί είναι αν επιτρέψεις να σε δουν.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

astrologia-provlepseis-44

 

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 19 Δεκεμβρίου)

Στις 5 Φεβρουαρίου, η πανσέληνος του Χιονιού θα φωτίσει την επιθυμία σας να διανείμετε γνώση και σοφία, καθιστώντας αυτήν την ιδανική στιγμή για να πείτε την αλήθεια σας. Ως ένα από τα πιο ειλικρινή ζώδια, θέλετε να μοιράζεστε ό,τι γνωρίζετε με άλλους και τώρα είναι η τέλεια στιγμή για να δείξετε τις προοπτικές και τις φιλοσοφίες σας. Απλώς φροντίστε να εμπλακείτε σε διάλογο με άτομα που σέβονται και εκτιμούν τις απόψεις σας, Τοξότες – είναι σημαντικό το μήνυμά σας να γίνει αποδεκτό.

 

Αιγόκερως (19 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου)

Αυτό το μήνα, η πανσέληνος θα φωτίσει τον όγδοο οίκο σας που αφορά, κοινόχρηστους πόρους και όρια, προσκαλώντας σας να δώσετε προσοχή στο πώς εμφανίζεστε στους άλλους. Είστε περήφανοι για την ικανότητά σας να βοηθάτε τους άλλους, αλλά είναι σημαντικό αυτοί που  αγαπάτε να μην σας θεωρούν δεδομένο. Εάν νιώθετε ότι οι προσπάθειές σας δεν έχουν αναγνωριστεί σωστά, είναι μια καλή μέρα να εκφράσετε αυτά τα συναισθήματα. Μπορεί επίσης να ανακαλύψετε ότι αναλαμβάνετε νέες οικονομικές ευθύνες – αλλά προσπαθήστε να μην καταπιέσετε τον εαυτό σας.

Διαβαστε επισης : Ο Άγιος Βαλεντίνος θα προσφέρει ερωτικά δώρα σε όλα τα ζώδια!

zwdia-taro-astra

Η Χιονισμένη Πανσέληνος  Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 21 Φεβρουαρίου)

Η πανσέληνος του Λέοντα στις 5 Φεβρουαρίου φωτίζει τον έβδομο οίκο των ρομαντικών σχέσεων και συνεργασιών σας, στρέφοντας την προσοχή σας στους διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους αναζητάτε την επικύρωση από τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Δεδομένου ότι ο Λέων είναι το πολικό αντίθετο ζώδιό σας, αυτό δεν είναι κάτι στο οποίο συνήθως ασχολείστε, αλλά αυτό το φαινόμενο είναι μια υπενθύμιση του πόσο σημαντικό είναι για εσάς να αισθάνεστε ότι σας βλέπουν και σας ακούνε στις σχέσεις. Δεν υπάρχει τίποτα τρομερό στο να λαχταράς την προσοχή, Υδροχόε, γι’ αυτό μη φοβάσαι να εκφράσεις αυτές τις επιθυμίες.

 

Ιχθύς (21 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Στις 5 Φεβρουαρίου, η πανσέληνος θα φωτίσει τον έκτο οίκο της δουλειάς και της ρουτίνας σας, προτρέποντάς σας να σκεφτείτε με ποιόν τρόπο δίνετε προτεραιότητα στον εαυτό σας σε καθημερινή βάση. Είναι σημαντικό να δημιουργήσετε χρόνο για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας, Ιχθύες, ακόμη και με μικρά πράγματα. Είτε αυτό είναι να πηγαίνετε για ένα εβδομαδιαίο μασάζ είτε να τρέχετε δίπλα στο συνηθισμένο σας καφέ για να πάρετε το αγαπημένο σας γλυκό. Φροντίστε να βρίσκετε χρόνο για να γιορτάζετε τακτικά τον εαυτό σας και να θυμάστε ότι δεν χρειάζεται πάντα να εργάζεστε σκληρά για να το κερδίσετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01