η χρονια του βουβαλιου ανάλογα με το κινεζικο ζωδιο σας

sxeseis-voyvali-me

η χρονια του βουβαλιου ανάλογα με το κινεζικο ζωδιo σας

 

 

κινεζικο ζωδιο: ποντικός

Είναι μια εξαιρετική εποχή για να αναπτύξετε ό,τι έργα ξεκινήσατε την προηγούμενη χρονιά. Αλλά προσέξτε να μην αρχίσετε νέες επιχειρήσεις.

 

κινεζικο ζωδιο: βουβαλι

Αυτή είναι η δική σας χρονιά. Χρησιμοποιήστε την προς όφελός σας. εξαιρετική περίοδος για να δρέψετε τους καρπούς των κόπων σας.

 

κινεζικο ζωδιο: τιγρης

Προσέξτε τις καθυστερήσεις και τα εμπόδια. Μπορεί να απογοητευθείτε από τα σχέδιά σας και ειδικά από τα ταξίδια. Υπάρχουν μεγαλύτερα οφέλη στο σπίτι.

zodia-taro-45

 

κινεζικο ζωδιο: λαγος

Αν και δεν είναι μια ιδιαίτερα αξιομνημόνευτη χρονιά –εκτός και αν αποφασίσετε να παντρευτείτε –ωστόσο, είναι γενικά μια ευτυχισμένη και γεμάτη πρόοδο περίοδος.

 

κινεζικο ζωδιο: δρακος

Μην αποθαρρύνεστε αν δεν πάνε όλα όπως θα θέλατε αυτό το χρόνο. Προσπαθήστε να αποφύγετε οποιεσδήποτε επικίνδυνες υποθέσεις. Η επόμενη χρονιά θα είναι καλύτερη.

 

κινεζικο ζωδιο: φιδι

Αυτή η χρονιά φέρνει τις επιτυχίες και τις ανταμοιβές της ειδικά σε όσους σπουδάζουν. Πρόκειται για ευνοϊκή περίοδο –επωφεληθείτε.

 

κινεζικο ζωδιο: αλογο

Όσοι ικανοποιούνται από την αργή, αλλά σταθερή πρόοδο, η χρονιά θα αποδειχθεί ικανοποιητική. Θα ήταν, όμως, κουτό να προσπαθήσετε να επισπεύσετε τις διαδικασίες.

 

κινεζικο ζωδιο: προβατο

Όσο λιγότερα προσδοκάτε τόσο λιγότερο θα απογοητευτείτε. Αυτή η χρονιά φέρνει εμπόδια στις επιχειρήσεις και στις σχέσεις.

 

κινεζικο ζωδιο: πιθηκος

Είναι μια περίοδος στασιμότητας, που μπορεί να μην αποδειχθεί και τόσο άσχημη. Προσπαθήστε να ολοκληρώσετε όσα θέματα είχατε παραμελήσει.

 

κινεζικο ζωδιο: πετεινος

Προσπαθήστε να οργανώσετε της τωρινή θέση σας και μη μπλεχτείτε σε απαιτητικές καταστάσεις, γιατί διαφαίνεται η υπόσχεση κάποιας συγκλονιστικής αλλαγής.

 

κινεζικο ζωδιο: σκυλος

Προσέξτε τα οικονομικά σας αυτή τη χρονιά. Μην κάνετε πολύ φιλόδοξα σχέδια, γιατί πιθανόν να υπάρξουν αναχαιτίσεις.

 

κινεζικο ζωδιο: χοιρος

Ιδανική εποχή για οικογενειακά ενδιαφέροντα. Αδράξτε την ευκαιρία που θα παρουσιαστεί, γιατί η επόμενη χρονιά θα είναι λιγότερο ευνοϊκή.

 

κινεζικο ζωδιο διαβαστε επίσης: