Η Ώρα των μεγάλων αλλαγών φέρνει μιά ευκαιρία για όλους

erwtikes-provlepseis-savvato-10-5

Η Ώρα των μεγάλων αλλαγών φέρνει μιά ευκαιρία για όλους .

Η Ώρα των μεγάλων αλλαγών : Ο Ουρανός είναι ανάδρομος 24 Αυγούστου 2022 – 22 Ιανουαρίου 2023 .

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) .

Κριέ για σένα, οι επικοινωνιακές σου ικανότητες είναι στο μίξερ αυτή τη στιγμή. Ο τρόπος με τον οποίο μιλάτε ,εκφράζεστε και σχετίζεστε με τους άλλους θα αλλάξει κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Προσπαθήστε να κατανοήσετε το πώς φαίνεστε στους άλλους ανθρώπους κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και βεβαιωθείτε ότι κάνετε τις σκέψεις και τις απόψεις σας απολύτως ξεκάθαρες. Αυτό μπορεί να αλλάξει τη θέση σας στον εργασιακό σας χώρο ή στις σχέσεις σας. Μην αφήσετε αυτή την κατάσταση να ρίξει την αυτοπεποίθησή σας. Βεβαιωθείτε ότι διατηρείτε μια σαφή εικόνα για το ποιοι είστε και ποια είναι τα πράγματα που θέλετε κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, αλλά επίσης μην φοβάστε να ακολουθήσετε τη ροή.

zodia-taro-45

 

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Περνάτε μια σημαντική αλλαγή αυτή την περίοδο. Θα έχετε την ενστικτώδη παρόρμηση να δώσετε, να βοηθήσετε τους ανθρώπους γύρω σας και να προσφερθείτε εθελοντικά για να βοηθήσετε να γίνει ο κόσμος λίγο καλύτερος.

Πόσο υπέροχο είναι να πάρουμε μια πρακτική στάση για οτιδήποτε μας εμπνέει και να βοηθήσουμε όσους έχουν ανάγκη. Θα πρέπει όλοι να μοιάζουμε λίγο περισσότερο με τον Ταύρο όσο ο Ουρανός είναι ανάδρομος. Απλά φροντίστε να ελέγχετε τον εαυτό σας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Μη ξεπουλάτε τον εαυτό σας μέσα από αυτή την προσφορά. Δεν λέω να δώσεις λιγότερα, απλά λέω ενώ σκέφτεσαι όλους τους άλλους, φρόντισε να πάρεις και τα πράγματα που χρειάζεσαι.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Σεπτέμβριος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Η Ώρα των μεγάλων αλλαγών φέρνει μιά ευκαιρία για όλους .

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Ο κοινωνικός σας κύκλος θα μπορούσε να βιώσει πολλές αλλαγές κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Λυπάμαι γιατί ξέρω ότι τίποτα δεν μας φέρνει μεγαλύτερη αναστάτωση από μια αλλαγή στις φιλίες μας, αλλά θα το ξεπεράσετε.

Ίσως συνειδητοποιήσετε ότι οι φίλοι σας είναι ενοχλητικοί ή εγωιστές, ή ίσως θα συνειδητοποιήσετε ότι ποτέ δεν ήξεραν πραγματικά ποιοι ήσασταν βαθιά μέσα σας. Ό,τι κι αν είναι, μπορείτε να το καταφέρετε. Μην ενδίδετε στις συγκρούσεις αυτή την περίοδο.

Θυμηθείτε ότι κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου του Ανάδρομου Ουρανού, όλοι αλλάζουν και όλοι βρίσκονται στην κόψη του ξυραφιού.
Κόψτε τους φίλους σας λίγο και μην το παίρνετε κατάκαρδα.

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Όλα είναι θέμα δουλειάς για σένα, Καρκίνε. Μπορεί να αρχίσετε να αισθάνεστε άβολα στη δουλειά σας ή ακόμα και στην καριέρα σας συνολικά.

Αυτό είναι αρκετό για να σας γεμίσει άγχος. Πάρτε όμως μια ανάσα. Κάντε ένα βήμα πίσω και αξιολογήστε αυτά τα συναισθήματα. Χρησιμοποιήστε τα για να κάνετε μια αλλαγή. Ήρθε η ώρα να είστε εκεί που θέλετε να είστε στη ζωή και την καριέρα σας.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 26-28/08 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα .

xartomanteia

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Λέων, για σένα όλα θα έχουν να κάνουν με το πνεύμα και την ψυχή σου. Ο Ουρανός σε ανάδρομη πορεία είναι μια περίοδος πνευματικής αναγέννησης για εσάς, επομένως πρόκειται να αξιολογήσετε και να επαναξιολογήσετε όλα όσα πιστεύετε ή στα οποία θα μπορούσατε να πιστέψετε.

Θα αρχίσετε να νιώθετε σίγουροι για τη γνώση του βαθύτερου εαυτού σας και πιο σίγουροι για τον ανώτερο σκοπό σας. Αυτή θα είναι μια περίοδος μεγάλης αφύπνισης για εσάς τους Λέοντες και θα είναι αρκετά μαγική. Απλά χαλαρώστε .

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Αυτό θα είναι δύσκολο για εσάς Παρθένοι . Ξέρω ότι μισείς τις εκπλήξεις και θέλεις να μπορείς να ελέγχεις ό,τι συμβαίνει, ή τουλάχιστον να βγάζεις ένα νόημα. Αλλά δυστυχώς, αυτό είναι το αντίθετο από αυτό που πρόκειται να συμβεί κατά την ανάδρομη πορεία του Ουρανού.

Ο Ουρανός θα ρίξει τα ζάρια και κανείς δεν θα ξέρει  τι πρόκειται να συμβεί στη συνέχεια. Αλλά αυτό είναι καλό για εσάς. Ο Ουρανός ξέρει τι χρειάζεστε. Πρέπει να ρισκάρεις. Δεν πρόκειται να το κάνετε αυτό χωρίς μια μικρή προτροπή. Αν και όταν πρόκειται για τον Ουρανό, τα πράγματα μπορεί να φαίνονται σαν μια σκληρή ώθηση, θα είστε καλύτεροι και πιο δημιουργικοί μέσα απο αυτόν.

κρυσταλλομαντείαΗ Ώρα των μεγάλων αλλαγών φέρνει μιά ευκαιρία για όλους .

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Πρόκειται για την ανάδρομη πορεία του Ουρανού, θα σας βγάλει λίγο από την ισορροπία. Οι σχέσεις σας πρόκειται να αλλάξουν. Ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσετε κάποιους ανθρώπους που δεν θέλετε.

Η ζωή σας θα είναι εκτός ισορροπίας, κάτι που ξέρω ότι μισείτε. Αλλά θα είσαι πιο δυνατός μετά απο αυτό. Μπορεί να αναγκαστείτε σε καταστάσεις όπου πρέπει να μιλήσετε. Εκεί που πρέπει να είσαι ελαφρώς συγκρουσιακός. Θα βρείτε στον εαυτό σας τη δύναμη που σας έλειπε για να αντιμετωπίσετε αυτούς τους φόβους κατά μέτωπο. Θα νιώσετε πιο δυνατοί.

Αλλά οι προσωπικές σας σχέσεις μπορεί να υποφέρουν από αυτό. Μπορεί να μπείτε μάχες που προσπαθούσατε να μην δώσετε. Αυτό μπορεί να φαίνεται σαν κακό γιατί μπορεί να σας αναγκάσει να περάσετε κάποιο χρόνο μόνοι. Αλλά το χρειάζεσαι. Ο Ουρανός θα σας κάνει να έχετε τον χρόνο που χρειάζεστε για να καθίσετε και να αξιολογήσετε ποιοι είστε.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 26-28/08 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα .

μελλοντολόγος

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Μη νιώθεις αποκλεισμένος, Σκορπιέ. Ο ανάδρομος Ουρανός δεν πρόκειται να σας πλήξει έντονα.

Πολλά ζώδια νιώθουν πραγματικά τη μετατόπιση, αλλά για εσάς, θα είναι απλώς μια μικρή ενόχληση . Βέβαια οι ενοχλήσεις δεν πρέπει να υποτιμηθούν. Μπορεί να αισθάνεστε εκτός ισορροπίας ή μπορεί να έχετε λίγο περισσότερο άγχος. Οι άνθρωποι γύρω σας μπορεί να επηρεαστούν, κάτι που καταλήγει να σας επηρεάζει και εσάς.

Όποιες αλλαγές κι αν έρθουν στον δρόμο σας, αν μπορείτε απλώς να τις δεχτείτε και να συνεχίσετε, θα είστε μια χαρά.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Σεπτέμβριος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

dream

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Οι χορδές της καρδιάς θα σε τραβήξουν προς κάθε κατεύθυνση σαν μαριονέτα. Όλοι γνωρίζουμε ότι σας αρέσει το παιχνίδι, αλλά αν κάποιος σας βάζει ένα όριο, αναγκάζοντας σας να επαναξιολογήσετε, ακούστε τον.

Είναι τρομακτικό να βγαίνεις από τη ζώνη άνεσής σου και να κάνεις πράγματα που είναι εκτός ελέγχου, αλλά γι’ αυτό ακριβώς είναι ο ανάδρομος Ουρανός. Πρέπει να σπρώξετε τον εαυτό σας σε ένα νέο περιβάλλον, σε λίγο καιρό θα αισθάνεστε τόσο άνετα που θα σας φανεί ανόητο που είχατε ενδοιασμούς .

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Ο Ουρανός δεν πρόκειται να κάνει τη δουλειά για σένα Αιγόκερε. Αλλά σας αρέσει να κάνετε τα πράγματα με τον δικό σας τρόπο . Επομένως χρησιμοποιήστε αυτήν την ορμή για να αλλάξετε μέρη της ζωής σας. Προχωρήστε σε αυτό το επιχειρηματικό εγχείρημα που σκεφτόσασταν, αγοράστε ένα νέο αυτοκίνητο αν το χρειάζεστε, κάντε κάτι για να βελτιώσετε τη ζωή σας. Είναι μια τέλεια στιγμή.

Η πραγματοποίηση μεγάλων αλλαγών θα πρέπει να ρέει εύκολα για εσάς αυτή τη στιγμή.  Ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε το επόμενο κεφάλαιο και αυτή είναι η στιγμή για να γυρίσετε σελίδα.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 24-26/08 Νέα από μακριά, πρόταση γάμου – αρραβώνα

zodia-taro-45

Η Ώρα των μεγάλων αλλαγών φέρνει μιά ευκαιρία για όλους .

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Ο Ουρανός βρίσκεται σε κίνηση και σας ανοίγει το δρόμο για να ξεδιπλώσετε το δημιουργικό μέρος του εγκεφάλου σας. Πάρτε τα πιο συνηθισμένα κομμάτια της δουλειάς σας και προσθέστε λίγη λάμψη σε αυτά. Ασχοληθείτε με ένα καλλιτεχνικό χόμπι, μάθετε να ζωγραφίζετε ή ασχοληθείτε με τον χορό .

Αυτή είναι η καλύτερη στιγμή για να βρείτε το σημείο  ισορροπίας ανάμεσα στην καρδιά και το μυαλό σας και να κάνετε κάποιες δημιουργικές αλλαγές. Εφαρμόστε τη νέα δημιουργική σας ενέργεια στη δουλειά και σίγουρα θα βρείτε επιτυχία.

 

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Καθώς ο Ουρανός το υποστηρίζει, μπορεί να ”τραυματιστείτε” λίγο αυτό το διάστημα. Θα μπορούσατε εύκολα να χάσετε την αίσθηση της ταυτότητάς σας και να αρχίσετε να επαναξιολογείτε τον εαυτό σας.

Αυτό μπορεί να είναι καλό ή κακό. Είναι πάντα καλό να κοιτάμε προς τα μέσα και να βλέπουμε πού μπορούμε να κάνουμε αλλαγές, αλλά μην αφήσετε να σας καταπιεί η ανασφάλεια και η αμφιβολία.

Ξέρετε ποιοι είστε. Σταθείτε στα πόδια σας. Μην αφήσετε τον Ουρανό να σας στριμώξει στη γωνία. Προσπαθήστε να κρατήσετε τον εαυτό σας στο κέντρο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Σεπτέμβριος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01