Θα σας δοθεί μαγικά οτιδήποτε επιθυμείτε 15-17/07

angels

Θα σας δοθεί μαγικά οτιδήποτε επιθυμείτε 15-17/07 .

15 Ιουλίου – Ήλιος τρίγωνο Ποσειδώνας (23:05 μ. Καρκίνου / Ιχθύων) .

Η πίστη στις άφθονες ευλογίες του Σύμπαντος είναι προσιτή σ’ αυτήν τη διέλευση … όμως το ίδιο είναι και η φαντασίωση πως θα σας δοθεί μαγικά οτιδήποτε επιθυμείτε.

Η ελπίδα, η αισιοδοξία και η φαντασία φέρνουν την αιώνια άνοιξη αυτή τη στιγμή, που μπορεί να ανακουφίσει από οποιαδήποτε κατάθλιψη ή αποθάρρυνση.

zodia-taro-45

Επίσης μπορεί να εμπνευστεί πολύ η δημιουργικότητά σας. Η αυτοπεποίθησή σας θα αναζωογονηθεί από την ενίσχυση της διαίσθησής σας. Βιώνετε μια αίσθηση αποστολής, νιώθοντας ότι είστε πραγματικά παιδί του Σύμπαντος. Υπάρχει δυνατότητα να ξεφύγετε από το συνηθισμένο και ν’ αγγίξετε το μεγαλείο – πνευματικά, δημιουργικά, ρομαντικά ή συμπονετικά.

Απολαύστε το όσο διαρκεί! Όμως πριν κάνετε αλλαγές με βάση αυτό που φαίνεται σαν μόνιμη κατάσταση, να θυμάστε πως πρόκειται για μια προσωρινή επιρροή – και θα πρέπει να ζήσετε στον πραγματικό κόσμο αφού περάσει. Μην δίνετε υπερβολικά αισιόδοξες υποσχέσεις τώρα, γιατί θα πρέπει να τις εκπληρώσετε αργότερα, όταν εξαντληθεί η ευφορία.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

15 Ιουλίου – Ανάδρομος Χείρωνας (12:55 μ. Κριού)

Ο ανάδρομος σταθμός μπορεί να γίνει αισθητός μία εβδομάδα πριν και μετά από αυτήν την ημερομηνία. Δεδομένου ότι ο Χείρωνας συνδέεται συχνά με την υγεία, ίσως αυτή την περίοδο έρθουν στο προσκήνιο θέματα υγείας.

Γενικότερα ζητήματα σχετικά με τραυματισμούς, θεραπεία και πόνο – σωματικό, ψυχολογικό ή και πνευματικό – μπορεί να έρθουν σε σημείο καμπής τώρα, καθιστώντας απαραίτητο να αφιερώσετε λίγο χρόνο για τη θεραπεία, την ανοικοδόμηση και την ισορροπία των ενεργειών που είναι «εκτός» αυτή τη στιγμή.

Ο ανάδρομος σταθμός ξεκινά αυτήν τη διαδικασία, η οποία ξεδιπλώνεται σταδιακά τους επόμενους 5 μήνες. Εστιάστε τις ενέργειές σας στην αναγνώριση των περιοχών που χρειάζονται θεραπεία στη ζωή σας – κυριολεκτικά ή μεταφορικά.

chartomantia-098Μην ξεχνάτε ότι παρόλο που υπάρχουν περιοχές που εξακολουθούν να χρειάζονται θεραπεία, έχετε σημειώσει πρόοδο σε πολλές απ’ αυτές στο παρελθόν. Είναι σημαντικό να ισορροπήσετε την αναγνώρισή σας για το έργο που πρέπει να γίνει, με την αναγνώριση του τι έχετε ήδη πετύχει στο παρελθόν.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Θα σας δοθει μαγικά οτιδήποτε επιθυμείτε 15-17/07 .

17 Ιουλίου – Ήλιος αντίθεση Πλούτωνας (25:33 μ. Καρκίνου / Αιγόκερω)

Ποιος κατέχει τη δύναμη; Αυτή είναι μια στιγμή που μπορεί να κληθείτε να αντισταθείτε σε μια κατάσταση ή ένα άτομο που σας πιέζει να χορέψετε στο δικό του ρυθμό. Αυτή είναι μια ευκαιρία να διεκδικήσετε και να ενισχύσετε τη θέση σας με νέους τρόπους, εφαρμόζοντας την εσωτερική δύναμη που αναπτύξατε τους τελευταίους 6 μήνες.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 13-16/07 – Τα θαύματα της αγάπης

zodia-zwdia-9988

Το τέχνασμα είναι να αντιμετωπίσετε την κατάσταση ή το άτομο, με ειλικρίνεια και αυθεντικότητα . Αντί να προσπαθήσετε να εξοντώσετε τον εχθρό με «δολοφονικές» διαθέσεις. Προσπαθήστε να διαπραγματευτείτε (ή να παλέψετε) μαζί, χρησιμοποιώντας αρκετή δύναμη για να δημιουργήσετε μια λειτουργική ισορροπία δυναμικής, χωρίς να μηδενιστεί κανένας από εσάς στη διαδικασία.

Επίσης, να είστε ανοιχτοί στην πιθανότητα ο «αντίπαλός σας» να κρατά ψηλά έναν καθρέφτη, που δείχνει κάτι για τον εαυτό σας που ίσως δεν θέλετε να αναγνωρίσετε. Αυτό δεν κάνει απαραίτητα τον αντίπαλό σας σωστό και εσάς λάθος, αλλά μπορεί να υπάρχει κάτι που πρέπει να μάθετε από την κατάσταση.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 13-16/07 – Τα θαύματα της αγάπης

dream

Αν η κατάσταση που βρίσκεστε δεν συνεπάγεται έναν «αντίπαλο», μπορεί να εξακολουθεί να υπάρχει μια πτυχή του περιβάλλοντός σας που κρατά έναν δύσκολο καθρέφτη . Απαιτώντας από εσάς, να βρείτε ένα πιο κεντρικό και αυθεντικό σημείο εσωτερικής δύναμης.

Με την εύρεση μιας νέας ισορροπίας σε αυτό το είδος δυναμικής, ανεξάρτητα από τις περιστάσεις, μπορεί να βρεθεί ο μετασχηματισμός.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera