Κάποιος πρέπει να ζητήσει συγγνώμη 09-15/01

zwdio-parthenos-afroditi

Κάποιος πρέπει να ζητήσει συγγνώμη 09-15/01 .

Κάποιος πρέπει να ζητήσει συγγνώμη : Η εγκεφαλική χημεία θα πυροδοτήσει μια νευρικότητα αυτή τη Δευτέρα στις 9 Ιανουαρίου, καθώς οι κοσμικοί συγκυβερνήτες Αφροδίτη και Άρης πετούν στα ύψη για ένα μονοήμερο αεροπορικό τρίγωνο.

Η Αφροδίτη βρίσκεται στον καινοτόμο Υδροχόο και ο Άρης στους ομιλητικούς Διδύμους – μια συνταγή για ριζοσπαστικούς πειραματισμούς…αν είστε έτοιμοι να φτάσετε μέχρι εκεί.

Οι αλληλεπιδράσεις δεν χρειάζεται να είναι φυσικές για να στείλουν κύματα ενέργειας στο σώμα σας.

zodia-taro-45

Να έχετε κατά νου ότι ο Άρης είναι ανάδρομος μέχρι την Πέμπτη, οπότε αν δεν είστε 100 τοις εκατό σίγουροι … κινηθείτε αργά και προσεκτικά. Ένα ερωτικό κείμενο μπορεί να τρεμοπαίζει στην οθόνη σας ή ο φίλος ενός φίλου σας μπορεί να βρει το θάρρος, για να ζητήσει τα  στοιχεία επικοινωνίας σας .

Οι εφαρμογές γνωριμιών θα μπορούσαν πράγματι να δημιουργήσουν μια πολλά υποσχόμενη προοπτική, αλλά το ίδιο θα μπορούσε να κάνει κι ένα τοπικό στέκι. Αν είστε σε σχέση, στείλτε ένα παιχνιδιάρικο μήνυμα στο ταίρι σας και προτείνετε να συναντηθείτε κάπου για ένα ραντεβού έκπληξη!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Κάποιος πρέπει να ζητήσει συγγνώμη 09-15/01 .

Το δύο είναι ο μαγικός αριθμός και πάλι αυτή την Πέμπτη στις 12 Ιανουαρίου, καθώς ο παθιασμένος Άρης τρέχει σαν κολασμένος σε ορθή πλέον πορεία στους πειστικούς Διδύμους, τελειώνοντας μια βαρετή ανάδρομη πορεία που ξεκίνησε στις 30 Οκτωβρίου. Μετά από εβδομάδες αντίστασης—σχεδόν δέκα!—η ένταση εκτονώνεται.

Δεν θα χρειαστεί πολύ πειστικότητα για να συμμετάσχουν οι άνθρωποι στα μεγαλεπήβολα σχέδιά σας. Όμως εδώ βρίσκεται το κόλπο: Αν θέλετε να διατηρήσετε την εμπιστοσύνη τους, βεβαιωθείτε ότι έχετε την δυνατότητα να φέρετε αποτελέσματα. Ο κόκκινος πλανήτης περνάει ένα σπάνιο επτάμηνο στο ζώδιο των Διδύμων – σε αντίθεση με τις συνηθισμένες επτά ή οκτώ εβδομάδες του – έτσι δεν υπάρχει περίπτωση να ξεφύγετε από κάποια υπόσχεση… τουλάχιστον όχι χωρίς κόστος.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 10-12/01 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα

μελλοντολόγος

Ο Άρης βρίσκεται στους Διδύμους από τις 20 Αυγούστου 2022 και θα παραμείνει εδώ μέχρι τις 25 Μαρτίου 2023. Από τώρα μέχρι την αρχή της άνοιξης, θα μπορούσαν να αποφύγουν κάποιες δυσάρεστες καταστάσεις τα δυναμικά ντουέτα. Προσοχή όμως, γιατί αυτή η διέλευση μπορεί να αναδείξει επίσης κάποιους τσαρλατάνους που μιλάνε γρήγορα, όπως και κάποιους δικηγόρους του διαβόλου που θέλουν να διαφωνήσουν για λόγους λογομαχίας.. ή ακόμα χειρότερα.

Γι’ αυτό να έχετε το νου σας! Η αντιμετώπιση μιας σύγκρουσης μπορεί να είναι άβολη, αλλά αν την αποφύγετε , τότε θα δημιουργήσει αρκετά γρήγορα, ένα πολύ μεγαλύτερο χάος το Σάββατο. Ευτυχώς, το τέταρτο σελήνης στον Ζυγό αιωρείται σαν διπλωμάτης, βοηθώντας να αναλύσετε το θέμα με χάρη. Διατηρείστε την ψυχραιμία σας καθώς βαδίζετε σε δυνητικά ταραγμένα νερά—και παραμείνετε στην πορεία δράσης σας, ακόμα κι αν αισθάνεστε τραυματισμένοι ή δέχεστε επίθεση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

Καποιος πρέπει να ζητήσει συγγνώμη 09-15/01 .

Αν έχετε τα γεγονότα με το μέρος σας, μην ανησυχείτε για τίποτα. Πόσο σίγουροι όμως είστε ότι δεν έχετε παραβλέψει κάποια λεπτομέρεια; Μια μικρή έρευνα μπορεί να αποκαλύψει ότι είστε αυτός/αυτή που πρέπει να ζητήσει συγγνώμη. Αν ανακαλύψετε ότι κάνατε λάθος, παραδεχτείτε το. Με τον ευγενικό Ζυγό που καθοδηγεί την επανόρθωση… το κλειδί για τη διάλυση της έντασης μπορεί να περιλαμβάνει ένα μεγάλο μπουκέτο λουλούδια και ένα πλούσιο δείπνο!

Παρά την ειρηνευτική ισορροπία αυτής της σεληνιακής φάσης, τα θυελλώδη συναισθήματα και οι σύντομες ασφάλειες θα μπορούσαν να δυσκολέψουν την ξεκούραση και τη χαλάρωσή σας το Σάββατο, καθώς η ειρηνική Αφροδίτη στον Υδροχόο μπλέκεται σε ένα αγχωτικό τετράγωνο με τον ασταθή Ουρανό στον Ταύρο.

Διαβαστε επισης : Η τράπουλα HAL προβλέπει για την αγάπη Ερωτικές προβλέψεις για 4-8 ημέρες

tarw-wroskopio-4

Κάποιος πρέπει να ζητήσει συγγνώμη 09-15/01 .

Φροντίστε τον εαυτό σας! Οι άνθρωποι θα προσπαθούν με κάθε τρόπο να τραβήξουν την προσοχή σας και θα έχουν απαιτήσεις για το χρόνο σας. Εν τω μεταξύ, εσείς το μόνο που θέλετε είναι λίγος χώρος! Είναι δελεαστικό να αντιδράτε όταν αισθάνεστε στρυμωγμένοι, αλλά πάρτε μια ανάσα πριν αντεπιτεθείτε ή πυροδοτήσετε ένα εμπρηστικό email. Ακόμα και οι πιο γλυκές ψυχές θα μπορούσαν να αντιδράσουν άσχημα με λίγη πρόκληση.

Αισθάνεστε πλήξη ή κλειστοφοβία σε μια σχέση; Μάλλον θα μπείτε στον πειρασμό να κλείσετε ή να θολώσετε τη γραμμή μεταξύ του «αυθόρμητου» και του «απερίσκεπτα παρορμητικού». Καλύτερα να κάνετε ένα διάλειμμα, παρά να προβείτε σε οποιεσδήποτε βιαστικές και δύσκολα αναστρέψιμες κινήσεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00